Jinekoloji İleri derece Rahim yapışıklığından muzdarip olanlar...

Merhaba canım burayada yazmıştım hamileyim diye şükürler olsun bebeğim dünyaya geldi..

Bende 10 kez histeroskopi 1 kez laparoskopi oldum.. şifamı önce Allah a sonra prof. Dr Berfu Demir hocama borçluyum.. Asla pes etmeyin olmaz demeyin benim olduysa herkesin olur.. çok çok zor şeyler yaşadım asla olmaz çocuğun diyen okadar çok dr oldu ki.. Berfu hocam zor ama imkansız diyemem elimden geleni yaparım demişti o gün bana ışık oldu ve ışığım hiç sönmedi şükürler olsun.. darısı şifa bekleyen bütün kardeşlerimin başına

Merhaba canım burayada yazmıştım hamileyim diye şükürler olsun bebeğim dünyaya geldi..

Bende 10 kez histeroskopi 1 kez laparoskopi oldum.. şifamı önce Allah a sonra prof. Dr Berfu Demir hocama borçluyum.. Asla pes etmeyin olmaz demeyin benim olduysa herkesin olur.. çok çok zor şeyler yaşadım asla olmaz çocuğun diyen okadar çok dr oldu ki.. Berfu hocam zor ama imkansız diyemem elimden geleni yaparım demişti o gün bana ışık oldu ve ışığım hiç sönmedi şükürler olsun.. darısı şifa bekleyen bütün kardeşlerimin başına
Merhaba yapışıklık durumunuz nasıldı acaba

Merhaba arkadaşlar, rahim yapışıklığı için istanbulda önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? :KK43:

Merhabalar.
Daha önce bu konu ile alâkalı birkaç konuya göz atıp bu durumu yaşayan birkaç kişiyle bilgi alışverişinde bulundum.Fakat yine de sadece bu rahatsızlığa özel bir konu olması gerektiğini düşündüm.Gerçekten ileri derece asherman sendromu ve uterin sineşi diye adlandırılan bu ciddi problemle karşı karşıya gelen kişileri için çok zorlu süreçler bekliyor.Ve maalesef izlenimlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki Türkiye de tüp bebek konusu tamamen rant kapısı haline geldiğinden ve yine tüp bebek serüveni neticesinde doktorların hataları ve beceriksizliği yüzünden bu duruma gelmiş bizlere karşı doktorların tutumu çok fazla ilgisiz.Bizlere umut olmaya çalışacakları yerde felaket tellalığı yapmaları da cabası.Çünkü onlara göre bizler zaman kaybıyız.Herkesi buraya deneyimlerini paylaşmaya ve birbirimize umut olmaya davet ediyorum ve inanıyorum ki bizler asla umutsuz vakâ değiliz.
Merhaba tedaviye devam ediyor musunuz Bıraktınız mı eğer devam ediyorsanız ne durumdasınız merak ettim Sizin ile durumumuz aynı ve aynı doktor mağduruyuz

Merhaba tedaviye devam ediyor musunuz Bıraktınız mı eğer devam ediyorsanız ne durumdasınız merak ettim Sizin ile durumumuz aynı ve aynı doktor mağduruyuz
Merhabalar.Buraya uzun zamandır bakmıyordum.Bir nevi dinlenmeye çekilmiştim iyi de geldi o sürede dr lara vs de gitmedim.Haftaya burada(istanbul) bir dr a randevu aldım rahmim konusundaki son durumu nasipse o zaman öğreneceğim.Fakat bu zamana kadar hormon tedavisinden sülük tedavisine kadar birçok tedaviyi de gördüm en son ki muayenemde rahim kalınlığı 7mm olarak ölçüldü en azından o konuda içim rahat.Siz neler yaptınız?Akgüvercin kullanıcısının mesajını şimdi okudum açıkçası son zamanlarda ihtiyacın olan desteği onun yazdıklarından aldım bizim için büyük bir umut bence.

Merhaba akgüvercin.Onca emeğin ardından bir evlada kavuşmana gerçekten çok çok sevindim kendim olmuş gibi gözün aydın olsun bereket getirsin
.Ben 6 kez histereskopi oldum 1 i kontrol hstrskopi idi ve açıkçası pes etmiş gibiydim çünkü son gittiğim prof taşıyıcı annelik önermişti.Demekki dediğin gibi hemen pes etmemek ve her dr un söylediğine de üzülmemek gerek.Haftaya randevum var ama çok korkuyorum yine kötü şeyler işiteceğim diye rabbim tez zamanda kurtarsın bizi de.

Ben haftaya Memorial hastanesinde Dr.Cem Demirel e muayene olacağım eğer pozitif enerji alırsam buraya da yazarım.

Bende de yapışıklık vardı. 4 gün önce ankarada recai papuccu ya ameliyat oldum. Hala ufak ufak kanamalarım var sanki içimden parçalar geliyor. Sıvı jel falan sıkılmamış neden bilmiyorum. Bugunde hafif agrım var ama ayaklarım üşüdü ondan heralde. Umarım tekrarlamaz ve bebeğim olur

Bende de yapışıklık vardı. 4 gün önce ankarada recai papuccu ya ameliyat oldum. Hala ufak ufak kanamalarım var sanki içimden parçalar geliyor. Sıvı jel falan sıkılmamış neden bilmiyorum. Bugunde hafif agrım var ama ayaklarım üşüdü ondan heralde. Umarım tekrarlamaz ve bebeğim olur
İnşAllah Herşey hayırlısı ile nasip etsin🤲

Merhaba arkadaslar bana da yapisiklik teshisi kondu. Adet goruyorum ama az. Belim ve kasigim agriyor, cok terliyorum ve prolaktinim de yuksek. Bana menapoza giriyotsun dedeiler alti ay once Kendim rahim filmi cektirdim ve 3. Gun hormonlarima baktirdim. Menopoza falan girmiyorum. Yurt disinda yasiyorum. Radyoloji raporunda mild synechia yaziyor . Cok uzgunum care yok gibi...peak umut vermiyor okuduklarim...

Arkadaslar saracoglunun brokoli kurunu denediniz mi? Sogan kuru brokoli kuru ve serrapeptaz enzimi tavsiye edilmis...deneyen var mi ?

Arkadaşlar merhaba iki senedir rahim içi yapışıklıkla uğraştım. Yaşadığım ilde doktorum ameliyatı yapamayacağını söyledi ve beni Bülent Urman a yönlendirdi. Kendisine 3 kez histereskopi oldum çünkü her defasında yapışıklık açılmasına rağmen tekrarladı. Ameliyattan sonra sadece jel uygulaması yapılıyor o teknik bende pek işe yaramadı. 3 ameliyattan sonra internette Yücel Karaman hocamı gördüm onun yöntemi daha farklı ameliyat sonrası spiral takıyor sonrasında balon uygulaması yapıyor. Rahim hacmim genişledi yapılıklıklarımdan kurtuldum. Fakat rahmime çok sayıda işlem yapıldığı için bu seferde endometrium inceliği oluştu. Bu sebeple Yücel Karaman hocam tüp bebek önerdi 28 martta transfer oldum sonucum pozitif geldi yarın nasip olursa kese için gideceğim. Eğer rahim içi yapışıklık sorununuz varsa mutlaka Yücel Karaman’la görüşün derim.

Arkadaşlar merhaba iki senedir rahim içi yapışıklıkla uğraştım. Yaşadığım ilde doktorum ameliyatı yapamayacağını söyledi ve beni Bülent Urman a yönlendirdi. Kendisine 3 kez histereskopi oldum çünkü her defasında yapışıklık açılmasına rağmen tekrarladı. Ameliyattan sonra sadece jel uygulaması yapılıyor o teknik bende pek işe yaramadı. 3 ameliyattan sonra internette Yücel Karaman hocamı gördüm onun yöntemi daha farklı ameliyat sonrası spiral takıyor sonrasında balon uygulaması yapıyor. Rahim hacmim genişledi yapılıklıklarımdan kurtuldum. Fakat rahmime çok sayıda işlem yapıldığı için bu seferde endometrium inceliği oluştu. Bu sebeple Yücel Karaman hocam tüp bebek önerdi 28 martta transfer oldum sonucum pozitif geldi yarın nasip olursa kese için gideceğim. Eğer rahim içi yapışıklık sorununuz varsa mutlaka Yücel Karaman’la görüşün derim.
Merhabalar bendede ince endometruım sorunu mevcut yapışıklık yoktur ama rahim 7 mm kalıyor yücel bey ince endometruım için neler yaptı size