Jinekoloji İleri derece Rahim yapışıklığından muzdarip olanlar...

6+5 de kalbi durdu kızlar çok üzgünüm. Bazı genetik testler yapılacak şimdi ;(
Üzüldüm canım ne denir bilmiyorum😔 Her şer de vardır elbet bir hayır.Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana.

Üzüldüm canım ne denir bilmiyorum😔 Her şer de vardır elbet bir hayır.Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana.
Hayırlısı olsun. Belki de bu konuyu bu kadat saplantı haline getirmemek gerek. 2 sene deneme yapmayacağım kızlar psikolojik olarak beni çok yıprattı bu süreç. Şuan düşük yapmamı bekleyeceğiz. Çarş günğne kadar kendiliğinden düşük olmazsa kürtaj olacağım. Tek korkum aynı süreçleri yeniden yaşamak. İnşallah yapışıklık olmaz. Doktorum kürtajda içeri jel koyacağını söyledi yapışıklık olmaması adına. Allah hepimize hayırlı olanı versin 🙏

Hayırlısı olsun. Belki de bu konuyu bu kadat saplantı haline getirmemek gerek. 2 sene deneme yapmayacağım kızlar psikolojik olarak beni çok yıprattı bu süreç. Şuan düşük yapmamı bekleyeceğiz. Çarş günğne kadar kendiliğinden düşük olmazsa kürtaj olacağım. Tek korkum aynı süreçleri yeniden yaşamak. İnşallah yapışıklık olmaz. Doktorum kürtajda içeri jel koyacağını söyledi yapışıklık olmaması adına. Allah hepimize hayırlı olanı versin 🙏
Evet çok yıpratıcı dönemler çok haklısın.Ben de bir süredir sadece akışına bırakmış durumdayım üstelemiyorum her gün her gün düşünmüyorum kendimi paralamıyorum o girdapta kaybolmuyorum hayat bunun için çok kısa.
Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin taşıyamayacağımız yük yüklemesin.

Merhaba nasılsınız hanımlar. Burda bircok arkadasla görüştük dertleştik destek olduk. Size umut olmak istiyorum. Çok sükür hamileyim.. Sürpriz bir şekilde hemde. Tüp bebek tedavisindeydim. Adet olunca dondurulmuş emrio için hazırlıklar baslayacaktı.ama ben dogal yoldan hamileyim. Çok şükür. İki sene önce 6 subatta histeroskopi olmuştum tamamen yapışmış kapanmış içine hiç ilaç gitmeyen filmlerde görünmeyen Bi rahmim vardı. Ümitsiz olmayın Allah a bırakın elinizden geleni yapın gerisi ni ona bırakın. 3 kayıp yasadım 4 kez hamileyim daha Cok küçük, korkuyorum evet çok korkuyorum ama insallahhh bu kez olacak. Dua her zaman ediyordum şimdi daha Cok edeceğim hepiniz için Rabbım tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah hepimizin

Merhaba nasılsınız hanımlar. Burda bircok arkadasla görüştük dertleştik destek olduk. Size umut olmak istiyorum. Çok sükür hamileyim.. Sürpriz bir şekilde hemde. Tüp bebek tedavisindeydim. Adet olunca dondurulmuş emrio için hazırlıklar baslayacaktı.ama ben dogal yoldan hamileyim. Çok şükür. İki sene önce 6 subatta histeroskopi olmuştum tamamen yapışmış kapanmış içine hiç ilaç gitmeyen filmlerde görünmeyen Bi rahmim vardı. Ümitsiz olmayın Allah a bırakın elinizden geleni yapın gerisi ni ona bırakın. 3 kayıp yasadım 4 kez hamileyim daha Cok küçük, korkuyorum evet çok korkuyorum ama insallahhh bu kez olacak. Dua her zaman ediyordum şimdi daha Cok edeceğim hepiniz için Rabbım tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah hepimizin
Gözün aydın canım🤗 ben de senin gibi bir durumdan sonra doğal yoldan hamile kalmayı başardım malesef düşükle sonuçlandı ama rahmimle bir alakası yoktu düşüğün, bebeğim sağlıksızdı malesef. Kimse umudunu kaybetmesin. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın 🤗

Eşim için de yaptıracağız sülük nasipse.Sülük konusunda endişemiz yok doktor yakın akrabamız oluyo.Ama rahim sülüğünü burada yaptıracağım nasipse .
burda da Hiç kullanılmamış sülük kullanıyorlar hatta işi bittiğinde hastaya veriyorlar sülüğü eve götür ya da nehre salıverin diyorlar tekrar kullanılmıyor arkadaşım gitmişti ondan biliyorum.
Cnm bu rahme sülük koydurma nedir? Afedersin içeri mi koyuyor yoksa karnın üzerine mi? Kanama olmuyor mu ?

Gözün aydın canım🤗 ben de senin gibi bir durumdan sonra doğal yoldan hamile kalmayı başardım malesef düşükle sonuçlandı ama rahmimle bir alakası yoktu düşüğün, bebeğim sağlıksızdı malesef. Kimse umudunu kaybetmesin. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın 🤗
Sagolasın ama benimde sıkıntı var Dr dıs gebelik ten süpheleniyor. İnsallah dış gebelik degildir. Pazartesi günü belli olur herhalde. Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

Sagolasın ama benimde sıkıntı var Dr dıs gebelik ten süpheleniyor. İnsallah dış gebelik degildir. Pazartesi günü belli olur herhalde. Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
Cnm merhaba. Umarım gebeliğin sağlıklı devam ediyordur. Merak ettim, nasılsın?

Cnm merhaba. Umarım gebeliğin sağlıklı devam ediyordur. Merak ettim, nasılsın?
İyiyim sag olasın. Malesef düştü. Kısmet değilmiş. Emrio duruyor iki adet gecince gel dedi Yücel bey. Bakalım nasip hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Rabbım hiçbirimizin kucagını bos bırakmasın inşallah

İyiyim sag olasın. Malesef düştü. Kısmet değilmiş. Emrio duruyor iki adet gecince gel dedi Yücel bey. Bakalım nasip hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Rabbım hiçbirimizin kucagını bos bırakmasın inşallah
Çok geçmiş olsun:/ vakti geldiğinde olacaktır canım sıkma canını🙏
kendiliğinden mi düşük oldu, kürtaj olmak zorunda kaldın mı canım?

Sagolasın Amin inşallah. Yok kendiliğinden düştü. Kurtaj a gerek kalmadı.
Merhabalar hanımlar.Öncelikle canım gemiş olsun sırasıyla okurken önce çok sevindim devamını görünce üzüldüm.Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sana tüp bebek hayırlı olur inşallah senin için.Rahmim tamamen yapışıktı içeriye hiç ilaç gitmemişti demiştiniz sonrasında sanırım yücel bey de ameliyatla açılmıştı değil mi?Uzun süredir bakmıyordum buraya çünkü artık hayatımı akışına bıraktım bu yüzden yanlış hatırlamış olabilirim.

Cnm bu rahme sülük koydurma nedir? Afedersin içeri mi koyuyor yoksa karnın üzerine mi? Kanama olmuyor mu ?
Karın üzerine de konularak yapılıyor yaptırdım bir kez ama direkt rahme gönderilen yöntemi de denemeyi düşünüyorum yaptıran birçok kişi var çevremde.Kanama oluyor elbette ama histereskopi ameliyatından sonrada uzun zaman kanamam olmuştu bu yüzden benim için alışıldık bir durum sorun etmiyorum.

Merhabalar hanımlar.Öncelikle canım gemiş olsun sırasıyla okurken önce çok sevindim devamını görünce üzüldüm.Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sana tüp bebek hayırlı olur inşallah senin için.Rahmim tamamen yapışıktı içeriye hiç ilaç gitmemişti demiştiniz sonrasında sanırım yücel bey de ameliyatla açılmıştı değil mi?Uzun süredir bakmıyordum buraya çünkü artık hayatımı akışına bıraktım bu yüzden yanlış hatırlamış olabilirim.
Sagolasın tesekkür ederim. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Evet tamamen kapalıydı, ayrıca rahim seklim de y harfi şeklindeydi onlarıda halletmişti Yücel bey. Bir iki ay deneyeceğiz normal yoldan olmazsa bir tane 4.gün emrio su var onu transfer ettireceğiz.

Benim de kürtajın üzerinden 33 gün geçti halen adet olmadım.şimdi de bunun stresi sardı. İnşalah yeniden yapışıklık derdiyle uğraşmam 🙁

Selamunaleyküm canım.
Ben 3 histereskopi ameliyatımı da Ota jinemed hastanesinde oldum tabi ki doktorum o hastanede çalışan bir doktor değil kendi kliniği olan bir doktoru sadece ameliyatlarını orda yapmak için orayla anlaşmıştı.Ama sana şunu söyleyebilirim ki Ota jinemed hiç de temiz düzenli bir hastane değil ve benim doktorum kaçan meşhur doktor Mustafa acet idi.Sonrasında birçok hastası oraya gidip ameliyat raporlarını istedilerse de elimizde yok denildi ve hiçbir rapor verilmedi.
Doktorun bir an önce planlayalım demesinin sebebi nedir acaba hiç düşündünüz mü?
Ve yapışıklık kesinlikle ultrasonda hiçbir zaman o kadar net görünmez.
Yanlış anladıysam düzeltin balon stent takılıp kaç gün kalacak?Bana da takılmıştı ve bir hafta kadar kalmıştı ben daha sonradan öğrendiğim kadarıyla balon stentin uzun süre kalması aslında sakıncalıymış ve Yücel Bey in de balon stenti bu yüzden sadece 1dk falan bekletip çıkartdığını düşünüyorum.
Yanlış anlama asla moralini bozup kafanı karıştırmak istemiyorm ama çok iyi düşün panik yapıp da acele karar verip asla sadece bir doktorun görüşüyle hareket etme.
Virüsten dolayı ameliyatların yıllar süreceğini zannetmiyorum yerinde olsam sakin kalıp birazdaha sabredip Yücel Bey’i beklerdim.Çünkü yapışıklıklarda yapılan her başarısız ameliyat durumu daha da kötüye götürüyor.Sana nacizane tavsiyem.Biran önce bu durumdan kurtulmak istediğini tahmin edebiliyorum aynı şeylerin çok daha kötüsünü yaşadım aceleciliğim yüzünden.
Allah yardımcın olsun.tüm tedav

Selamunaleyküm canım.
Ben 3 histereskopi ameliyatımı da Ota jinemed hastanesinde oldum tabi ki doktorum o hastanede çalışan bir doktor değil kendi kliniği olan bir doktoru sadece ameliyatlarını orda yapmak için orayla anlaşmıştı.Ama sana şunu söyleyebilirim ki Ota jinemed hiç de temiz düzenli bir hastane değil ve benim doktorum kaçan meşhur doktor Mustafa acet idi.Sonrasında birçok hastası oraya gidip ameliyat raporlarını istedilerse de elimizde yok denildi ve hiçbir rapor verilmedi.
Doktorun bir an önce planlayalım demesinin sebebi nedir acaba hiç düşündünüz mü?
Ve yapışıklık kesinlikle ultrasonda hiçbir zaman o kadar net görünmez.
Yanlış anladıysam düzeltin balon stent takılıp kaç gün kalacak?Bana da takılmıştı ve bir hafta kadar kalmıştı ben daha sonradan öğrendiğim kadarıyla balon stentin uzun süre kalması aslında sakıncalıymış ve Yücel Bey in de balon stenti bu yüzden sadece 1dk falan bekletip çıkartdığını düşünüyorum.
Yanlış anlama asla moralini bozup kafanı karıştırmak istemiyorm ama çok iyi düşün panik yapıp da acele karar verip asla sadece bir doktorun görüşüyle hareket etme.
Virüsten dolayı ameliyatların yıllar süreceğini zannetmiyorum yerinde olsam sakin kalıp birazdaha sabredip Yücel Bey’i beklerdim.Çünkü yapışıklıklarda yapılan her başarısız ameliyat durumu daha da kötüye götürüyor.Sana nacizane tavsiyem.Biran önce bu durumdan kurtulmak istediğini tahmin edebiliyorum aynı şeylerin çok daha kötüsünü yaşadım aceleciliğim yüzünden.
Allah yardımcın olsun.
tüm tedavilerimi yapan doktor ota jinemed hastanesi Prof doktor alparslan baksu çok memnunum

Allahım acil şifalar versin. Larginini q enzim
Selamunaleyküm kardeşlerim.Epeydir kimse bir şey yazmamış umarım hepiniz iyisinizdir.Önümüzdeki yeni yıl cümlemize tadına doyum olmayan mutluluklar tattırsın kimin gönlünde ne hayır muradı varsa Rabbim yaşamasını nasip etsin.Hepimizi Allah sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun.Bunca olumsuzluğa rağmen ben 2021 den umutluyum çünkü Allah var gam yok.Kalın sağlıcakla...💚🙋‍♀️
Merhaba Allah hepimize acil şifalar versin kuemzim ve larginini hücre yenilemesinde iyiymiş büyüme hormonlarıda Rahime iyi geliyormu vitaminleri alıp kullanmayı düşünüyor öyle paylaşmak istedim yabancı sitelerden araştırdım bende beğendiğiniz yabancı kaynakları atabilirmisiniz foruma

Merhaba gecmiş olsun. Aynı durumu bende yasadım. Bir düşük iki kürtaj vardı benim. Hem yapısıklık hemde perde varmış rahmim y seklındeymiş. Ben en son kürtajdan sonra adet göremedim iki üç damla geldi gerisi gelmiyordu. Söktürücü verdiler o da olmadı. Rahim filmi cekildim daha dogrusu cekilemedim çünkü ilac içeri hiç gitmedi geri çıktı. Ceken Dr sertleşmiş resmen taslasmış diyebilirim dedi yapısıklıgı. Neyse Cok uzatmayım İstanbul da lazerle histeroskopi oldum Aca Aca ilerlemişler tüplerde birde yokmuş acıkmış perdeyi görüp halletmişler. Spiral koymuşlar. 6 hafta estofem ve prımolit-n. Miydi öyleydi adı sanırım onları kullandım. Spiral bir ay sonra cıkarılıp balon konulup cıkarıldı. İlaçlar bitince adet olacaksın dedi Dr. Oldum bittı film çekildi rahimmimi gördüm Cok şükür hersey yolunda dedi Dr. Normal denedik olmadı henüz arada kimyasal oluyor ben 3 ay önce tekrar film cekildim tekrar mı yapıştı acaba diye herhangi bir sorun yok. Ama hamile kalamıyorum. Diğer 3 nede dogal kalmıştım sanrım yasında etkisi var artık 41 oldum tam bir yıl oldu histeroskopi olalı . Bakalım inşallah kalırım bu ay veya mayısa kadar kalmazsam tüp bebek tedavisi ne baslayacagız.benim hikayemde böyle. Gec evlendim 4 bitti yasayan cocugum yok. 3 hamilelik Bir düşük iki kürtaj. Perdeden dolayı bebeklere yer kalmadığı ölmüşler. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbım bizlerede tez vakitte hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun durumunuzu yazın ara ara bize.bendede benzer durumlar var