- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 398
Ben rahmime üç kez sülük attırdımMerhabalar.
Öncelikle sülüğü bir hastanede ve doktorda yaptırdığım için göbeğin alt kısmından rahme denk gelecek şekilde dışardan koydular 5 ya da 6 taneydi ve aralıklarla 3 seans yaptırdım sülüğün salgıladığı enzimler hücre yenilemesinde faydalı.Fakat ben bir sonrakinde direkt rahme göndertmek istiyorum onun etkisi daha fazlaymış yaptıran ve hamile kalan var çevremde tabi Allah’ın da nasibi.
Öte yandan hacamatla da destekledim ve en önemlisi ozon tedavisi de gördüm hem kan yoluyla hem direkt rahme olacak şekilde.Ben tüm bunların faydasını gördüğüme inanıyorum çünkü durumumu detaylı okudunuz mu bilmiyorm ama Bu durumdayken her ay günü gününe ve 5 güne giden bir adet şekli benim için çok çok umut verici çünkü endometrium dokusu konusunda sıkıntılarım var.Türkiye’de yaşamadığım için geldiğim zamanlar bu tedavileri görebiliyorum eminim ki orada olup aralıksız düzenli en azından birkaç ay bu tedavileri sürdürebilsem daha kısa sürede daha farklı gelişmeler de yaşayacağım.
Şimdi bu anlattıklarım bazılarına önemsiz tedavi yöntemleri gibi gelebilir ama benim gibi doktorların “Taşıyıcı annelik düşünün”dediği hastalar için gerçekten umut ışığı ve ben çok memnunum.Ayrıca da c-life ballı bitkisel macun da kullanıyorum rahmimi destekleyecek güçlendirecek her şeyi deniyorum.
Rabbim herkesin yolunu bahtını açık eylesin.
pko vardı bende adetlerim aşırı düzensizdi ve sürekli leke görüyordum rahim kalınlaşması yüzünden degalarca kürtajdan geri döndüm bir defa gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı benim eşimde de sorun var tüp bebekle bile zor embriyomuz oldu
Sülük uygulamasından sonra lekelenmelerim bitti adetim süper düzene girdi pko hastalığım bitti rahimin içe sülük yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim
Hatta bu son olduğum histeroskopiden ötürü kendim mahrem bölgeye dışardan Bugün sülük uyguladım çok rahatlattı