İleri Derece Çocuk Fobisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu ne olursa olsun
Burada küfürde edemezsin bedduada
Kibledim

Anneyim, o yapamazlar dediğiniz herşeyi de yapıyorum, biyolojik hormonlarımın canı sağ olsun yanında da sefam olsun.
Siz bir psikoloğa görünün, çocuk istemeyebilirsiniz sevmiyor da olabilirsiniz ama kurduğunuz cümleler sıkıntılı. açıkçası bende sizin gibi düşünen kimse ile çocuğumu aynı ortamda tutmayı tercih etmezdim

Toplum olarak artık birbirimizden farklı düşünmeye bile tahammülümüz kalmamış.

Konu sahibi keşke anlatırken biraz daha secici cümleler kullansaydınız.Sizin yaşadığınız duyguları bir kac kelimeyle degistiremeyiz.

Uzman desteği almanız daha doğru olur..Bu tür sorunların ardından başka nedenler çıkabiliyor.

Size kolaylıklar diliyorum.

Bende cocuk sevmem tiksinip, nefret boyutunda degilim ama konu sahibi kadin sonucta bebek katili degil, bebege zararda vermemis sadece yaninda bulunmasini istemiyor ve tiksiniyor.
Daha gecen burada hayvanlardan nefret ediyorum diye kendini yirtan uye baska konularda iyilikten bahsediyordu. Allah bilir cocuguda vardir??? Kendisine sorsan cok vicdanlidir.

Bebekler dunyanin en masum, melek seyleride degiller. Bikac senelige oyleymis gibiler. Sonrasi insan yavrusu klasik. Insan olarak en iyi olanimiz bile melek filan degil sonuc olarak.

Surada da goruldugu uzere kendini cok vicdanli sanan cocuk dogurmus tiplerin yorumlarida ortada.

Benim vicdanima gelince gercekten artik insanlara karsi vicdan ve merhamet hissetmiyorum. Zarar vermem kimseye ama bir cogunuzun "uzuntuden basima agrilar girdi" diye diye okudugunuz izlediginiz haberler bende ayni etkiyi bile uyandirmiyor artik. Oh olsun demiyorum ama icimde bi duyguda olmuyor. Bu insanlarin pisliginden dokayi kendimde insanlara tahammulsuz ve nefret eder oldum. Ama vicdanliyim diye dolanmiyorum en azindan. :)))

Benim merhametimin kaldigi tek yer yaşlilar ve hayvanlar.

Bence de umarım böyle düşündüğü sürece çocuğu olmaz. Konu sahibine değil çocuğa acıyorum

Ben yaşadıklarımdan sonra yaşlılara da çok merhamet edemiyorum. Yaşlarında dolayı saygı duyarım. İhtiyaçları varsa gideririm. Yaşlı fobim yok ama öyle çok da masum gelmiyorlar.
Ama bebeklere ve hayvanlara hiç kıyamam. Dünyanın şu pisliğini bir an olsun unutturan bana kendimi koşulsuz bir şekilde mutlu hissettiren sadece onlar var galiba

Evet boyle hisseden muhtemelen tek sizsiniz. Psikiyatra gitnenz gerek bence

Bebek sahibi olmak istememek bir tercih ben yanlis bulmuyorum bunu neticede bakimi gercekten zor ve hayatiniz komple degisiyor bunun sorumlulugunu almaktan korkmak dogal neticede ben dogurdum ama burdan kimse gelip bakmiyor oyuzden kimseyide ilgilendirmez bu olayin bir boyutu ama sizin durum asmis tiksinme halini almis bu korku bunun icinde psikolojik yardim.almalisiniz daha ileriye gider mi zarar verme durumu alirmi bu tiksinme hali supheliyim.acikcasi

Ben yaşadıklarımdan sonra yaşlılara da çok merhamet edemiyorum. Yaşlarında dolayı saygı duyarım. İhtiyaçları varsa gideririm. Yaşlı fobim yok ama öyle çok da masum gelmiyorlar.

Dogrudur. Bende simdilik yaslilar icinde yer var. :) Onlara dayanamiyorum nolursa olsun. Ama hayat iste...

Hayır yani bi de bu düşünce değil ki fobi. Fobiyi biz belşrleyemiyoruz malesef. Benimde karanlık ve kapalı alan korkum var. Ve ikisinden birine maruz kaldığımda baygınlık geçiriyorum nerdeyse. Bebek fobiside aynı öyle işte. Kızın yapabileceği birşey yok malesef. Uzmandan yardım almalı. Fobi hayatı insana zehir eder. Ve kimse fobisini seçemez

Hee bu arada benim eskiden köpek fobim vardı. O tatlı şeylerden bildiğiniz iğreniyodum. 200 metre ilerde köpek gördüysem ya da sesüni duyduysam direk yplu değişiyordum kaçarak . Sonra kuzenim bi gün yavru köpek getirdi zorlaya zorlaya beni ağlata ağlata kucağıma attı. Sonra ağlaya ağlaya sevdim ve kalp atıilarım normale döndü ve köpek delisi oldum . Kendime pitbull aldım onla uyuduğum bile oldu. Bazen yanımdan 10 tane azılı köpek geçsede normal bir şekilde yürüyorum

Senin ki cocuk sevmemek degil baska bir boyut.

Tiksinmek nefret etmek .sarisin ve tombul bebek nefreti.
Bedenink bir bebekle paylasma(hamilelik) korkusu

Anormal bir durum

Hamile kalmamak icin korunma ustune korunma uygula.

Bebekli cocuklu bayanlardan da uzak dur.
Napacagin belli olmaz senin

Aklıma can yücel in Şu güzel satırı geldi.
Fark etmeli insan..Evinde kedi,köpek besledigi halde çocuk sahibi olmaktan korkmanin mantiksizligini fark etmeli.

Arkadaslar hepiniz tevadi gor diyorsunuz ama dikkatle okuyun konu sahibi bu durumdan sikayetci degilki.ne yapayim ben?nasil duzelirim diye sormuyor.bu durumdan rahatsiz falan olmada yok.Okudugum ve anladigim kadariyla sadece kendi gibi biri varmi onu merak ediyormus.

Sizin gibi biri olamaz bence.Ben sizin aksine coook seviyorum cocuklari hepsini.Arkadaslarimla cocuk gorsek hepsi iyy ne cirkin bebek bile deseler o bebek bana hic cirkin gelmiyor o kadar seviyorum bebekleri cirkin bebek olamazki.minnacik elleri ayaklari kucucuk gozleri olan bir melek cirkin olamaz bence. Bebekleri cok seviyorum Rabbim banada anne olmayi nasib eylesin insallah.

Rahmini aldır... Allah korusun hamile kalıpta bir hayatı mahvetme...

Öncelikle yaşın çok genç ne güzel ki bu yaşta hemen evleneyim doğurayım derdine girmemişsin.Her şeyin bir zamanı var bence.Seni anlıyorum ben birkaç ay öncesine kadar hamile kalmaktan içimde bi canlının bulunacağı düşüncesinden ‘tiksinirdim’ Asla çocuk istemezdim. Ama şimdiiii :)) Eşimin,arkadaşlarımın telkinleri,izlediğim bazı belgesellerden edindiğim ve okuduğum bilgilerle kendimi olumsuz düşünmekten çekmeye çalışarak bu işe sıcak bakmaya başladım.Bu ay ikinci ay olacak çocuk yapmaya çalışıyorum. Korkularım bitti mi?Hayır. Ya hayatıma engel olursa eşimle aram açılırsa diye hala korkuyorum.Daha dün gece “Ya bu ay tutarsa ayyy benim karnım mı büyüyecek eyvah doğum”diye bi anlık titreme yaşadım.Ama garip bi şekilde kendimi evrene hayatın akışına bıraktım..Genetiğini aktarma merakı içinde olan tüm diğer canlılardan farkım olmadığını düşünerek rahatlatıyorum kendimi.Yani boşverin biraz Düşündükçe artarak devam eder.Bazen çok da ‘şey yapmamak’ gerek.

Konu sahibi kobrayı salmış, çekilmiş kenara sayfalardır insanlar birbiriyle tartışıyor tek mesajı yok. Konu fake muhtemelen.
Gerçekse de konuşmaya değmez. Bu konuyu görünce öğüresim geldi. Iyyy tiksinç (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…