HEvesini kaçırmak gibi olmasın ama proje ve soru biraz klasik Dünya genelinde ilk defa yapılan birşey değil yani, hatta Aşkı sadece ünlü yazarlara ya da çocuklara anlattırmış kitaplar gördüğüme eminim.
ben de görmüştüm böyle bir kitap.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEvesini kaçırmak gibi olmasın ama proje ve soru biraz klasik Dünya genelinde ilk defa yapılan birşey değil yani, hatta Aşkı sadece ünlü yazarlara ya da çocuklara anlattırmış kitaplar gördüğüme eminim.
Hımmmmmsobayı yakalı çok oldu harıl harıl maşşallah
Sesli harf lütfenbenım adım tam 15 harf ıstersen benden harf satın alabılırsın hatta bedava verırım
Hımmmmm
Sesli harf lütfen
bendende sessizler 14 harf geyik yapıyoruz diye banlanmayalım
ah şu aşk yokmu hatunları hemende nasıl değiştiriyosun yazılarımız bile değişiyor başka konularda ateş püskürürken burda eğleniyoruz
Uyanıııkkk Öhöm, şey, aşk... Hım... Kem küm
Arkadaşlar ben edebiyat 2.sınıf öğrencisiyim. Ve kafamda bir proje var ileride hayata geçirmek istediğim. Umarım başarırım. Bi kitap çıkartmak istiyorum, daha önce bu tarzda bir kitap basıldı mı bilmiyorum ama çok farklı birşey olucak. İnsanların neler düşündüğüne çok önem veren bi anlayışım var ve değişik düşünceler her zaman dikkatimi çekmiştir. Öyleki bir soruya herkes farklı bir açıdan bakıp üzerine yaşanmışlıkları katıp farklı yorumlarla cevap verebilirler değil mi? Bende bundan yola çıkarak herkese yönelteceğim tek bir sorunun cevabını şimdiden insanlardan toplamaya başladım.Ve bu cevapları çıkaracağım kitapta yayınlayacağım. Soruyu size sorucam sizden cevap istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim. Soru çok basit. Cevaplar ise uzun olur veya kısa farketmez. Tek istediğim cevabın altına adınızı soyadınızı eklemeniz böylece çıkaracağım kitapta cevaplarınızın altında adınızada yer verebileceğim. Sorum şu; Aşk nedir?(beşeri veya ilahi) Kafanızda ki tanımı istiyorum bayanlar.. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
neyse konuyu dağıtmayalım aşk güzel bişey arkadaş onsuz hayat renksiz
Gerçekten öyle. Benim aşk şuan yolda, nasıl uyuycam ben şimdi onsuz Bi gelseydi iyiydi.