• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlerdeki Yapmak İstediğim Proje İçin Lütfen Destekkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

ah şu aşk yokmu hatunları hemende nasıl değiştiriyosun yazılarımız bile değişiyor başka konularda ateş püskürürken burda eğleniyoruz :52::52::52:

Arkadaşlar ben edebiyat 2.sınıf öğrencisiyim. Ve kafamda bir proje var ileride hayata geçirmek istediğim. Umarım başarırım. Bi kitap çıkartmak istiyorum, daha önce bu tarzda bir kitap basıldı mı bilmiyorum ama çok farklı birşey olucak. İnsanların neler düşündüğüne çok önem veren bi anlayışım var ve değişik düşünceler her zaman dikkatimi çekmiştir. Öyleki bir soruya herkes farklı bir açıdan bakıp üzerine yaşanmışlıkları katıp farklı yorumlarla cevap verebilirler değil mi? Bende bundan yola çıkarak herkese yönelteceğim tek bir sorunun cevabını şimdiden insanlardan toplamaya başladım.Ve bu cevapları çıkaracağım kitapta yayınlayacağım. Soruyu size sorucam sizden cevap istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim. Soru çok basit. Cevaplar ise uzun olur veya kısa farketmez. Tek istediğim cevabın altına adınızı soyadınızı eklemeniz böylece çıkaracağım kitapta cevaplarınızın altında adınızada yer verebileceğim. Sorum şu; Aşk nedir?(beşeri veya ilahi) Kafanızda ki tanımı istiyorum bayanlar.. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

kitap çıkartacak kadar boş vaktin var mı ya:D ben yeni mezun oldun edebiyatçıyım:D
hayırlı olsun..
aşk, tuzdur... o olmayınca lezzeti olmaz tadınca yenmez ; fazla olunca da insanın yiyesi gelmez:D tabi buradaki yemek ömrümüz:D

Çoğunuz olumsuz düşünmüşsünüz, isim vermeme konusunda haklısınız. Forumda yeni olduğum için bunu düşünemedim. Yinede ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim..

Back