ismail
çok kısa ve öz oldukitabına koyarsan tutimimi yaz ben bilirim kendimi
Bayıldım!!!
proje guzel ama soru çok klasıkbence aşk mıde ağrısıdır aşık olunca hep mıdem ağrırda neysekı ülser olmadan evlendım
(Altına NickimTam13Harf yaz, istersen ismi 7 harfli de diyebilirsin, zira adım soyadım toplamda 7 harften oluşuyor çok kısaymış şimdi farkettim)
sevgülümden gelen cevap kızlar
aşk öyle birşeydirki; sobanın içinde köz olsa tıpkı bir gülü alırmışcasına elini daldırıp içine yaksada sinene basmaktır, gerekirse bütün vucudunu yakmaktır
ismail
sevgülümden gelen cevap kızlar
aşk öyle birşeydirki; sobanın içinde köz olsa tıpkı bir gülü alırmışcasına elini daldırıp içine yaksada sinene basmaktır, gerekirse bütün vucudunu yakmaktır
ismail
Niye sobanın içine elini daldırma gereği duymuşHadi alacak madem niye maşayla almamış
Sanırım ismail bu akşam sobayı yakamadı :86:
Bence aşk, aşktır. Ötesi berisi olmaz, şusu busu olmadığı gibi... Aşk sınırlanmaz, kişiselleşmez, farklılaşmaz. İçinde varsa eğer, bu sadece "aşk"tır, başka anlam aranmaz. Ne azı olur ne çoğu, ne gerçeği olur ne de yalanı. Aşk sadece vardır, tartılmaz, değer biçilmez. Aşk olduğu gibidir, İlahi'si de, beşerisi de... Kollara ayrılmaz... Aşk yaşarsan vardır, taşırsan vardır.
(Altına NickimTam13Harf yaz, istersen ismi 7 harfli de diyebilirsin, zira adım soyadım toplamda 7 harften oluşuyor çok kısaymış şimdi farkettim)
ay kesın nette buldu bu cevabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?