İlber Ortaylı: "B.k kurarsınız"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Bizim milletimiz tarih bilmez. Böyle aptal aptal konuşur."
Ortaylınının kendi cümlesi ile cevap vermek gerek böyle cahillere...
Sonra gider tarihin T sinden anlamayan manyakları Bilge ilan ederler, bilen, değerli insanı kahrından öldürürler...ben de tahammül edemiyorum artık böyle cahillere...bi bitmediniz gitti
millet derken sendemi giriyorsun bu millet kısmınaa..:KK57::KK57:şaşırdım kendi kendine hakaret ettin ayoll

Adam bilgili evet alkış o saçları bilgi yolunda ağartmış boşunamı okumuşş.. ama bu bilgiler onu şımartmış egolu,şımarık,herkese cahil,diyen bir adam yapmışş,,birazcıkta insanlığı okusaymış keşkee..

Sohbetin basinda anamiz agladiiii diye biguren bir ciftci var ve onu yaka paca ortadan kaldirmiyor karsisina aliyor soruyor.Bagirarak konusuncada ananida al git lan diyor.Lan demesi dogru degil ama baska basbakana oyle cemkirilseydi ona ne yaparlardi cok merak ediyorum.
artistlik yapma lan ananıda al git cumlesindeki lan kelimesi yanlıstı degilmi:) baska basbakana cemkirilseydi aynı tepkiyi verseydi ustune ustluk benim destekledigim kişi yapsaydı ben kararlarımı sorgular nasıl oy verdim diye dusunurdum siz dogruyu yanlısı ayırmayı bırakmıssınız devamlı eee o yaptı digeride yapıyor yapardı yaptı mantıgındasınız..ustelik tek bir olay degil onlarca davranıs bicimi vardı ve hepsinde uslubu sertti siz lutfen ilber ortaylının uslubunu eleştirmeyin biri basbakan biri tahrihci hangisinin davranısı daha muhim hayatımızda

asla değil ama o adamı bir araştır şöhret peşinde olan ecevitede çillerede yapmış bir adam sen ne yapardın derdini anlat diyen biri var karşında o hala saygısızca çemkiriyorr. sen napardınn..
ananıda al git lan demezdim:) bir basbakan ofke kontrolunu saglamalı sonucta farklı dusuncelerden olan milyonnlarca insanın yasadıgı devletin basında..ben burda ilber ortaylının uslubunuda yanlıs buldum ama baktıgınızda biri basbakan biri tahrihci..

artistlik yapma lan ananıda al git cumlesindeki lan kelimesi yanlıstı degilmi:) baska basbakana cemkirilseydi aynı tepkiyi verseydi ustune ustluk benim destekledigim kişi yapsaydı ben kararlarımı sorgular nasıl oy verdim diye dusunurdum siz dogruyu yanlısı ayırmayı bırakmıssınız devamlı eee o yaptı digeride yapıyor yapardı yaptı mantıgındasınız..ustelik tek bir olay degil onlarca davranıs bicimi vardı ve hepsinde uslubu sertti siz lutfen ilber ortaylının uslubunu eleştirmeyin biri basbakan biri tahrihci hangisinin davranısı daha muhim hayatımızda
agzini opeyim iyi demis diyorum benim kafam da bu hani dalga geciyorlar ya bu neyin kafasi ...

ananıda al git lan demezdim:) bir basbakan ofke kontrolunu saglamalı sonucta farklı dusuncelerden olan milyonnlarca insanın yasadıgı devletin basında..ben burda ilber ortaylının uslubunuda yanlıs buldum ama baktıgınızda biri basbakan biri tahrihci..
Evet haklısın asla kimse dememeli kim olursa olsun seviyesiz konuşmak kimsenin haddi değill..ama sorarım sana tayyip o lafı dedi herkes ayağa kalktı,,sonra davosta öyle bir cevap verdiki ben gurur duydum kim alkışladı burada onu öven konular açıldımı. aksine gene millet ayağa kalktı.. kimisi alaya aldı.. kimisi gösteriş dedi..basının bir çoğu alkışlamadı.. işte iki tane olayy ..gezi olaylarına bakıyoruz ağaç kesilmiş millet ayakta,,nasıl ağaç kesilir diyee..koç grubu üniversitesi için bir ormanı yıkıyor ses yok.. yalova 100 ağaç kesiyor çıt yok,,ilber küfür ediyor burada aferim iyi yapmış denilip savunuluyorr.. neden yeni şafak gazetesi olduğu içinn.. biraz empati yapın objektif bakılamıyo olaylaraa. bunu sende biliyorsun bendee.

o bir başbakann ister chpden olsun ister mhpden o başbakan diğeri..diğeri halk ama şov yapmayı seven bir halk çillerede ecevitede aynısını yapmış bir aylak.. şunu şurda ayıralım hiç kimse bir başbakana çemkiremezz onu küçük düşüremez derdinmi var bak fırsat gelmiş ayağına anlat seni çağırıyor anlat diyor ve sen gene kıçını yırtarak bağırıyorsunn.. şöyle liderlerin bir geçmişine bak bir sürü görecdeksinn bu tür hareketlerr.

Evet haklısın asla kimse dememeli kim olursa olsun seviyesiz konuşmak kimsenin haddi değill..ama sorarım sana tayyip o lafı dedi herkes ayağa kalktı,,sonra davosta öyle bir cevap verdiki ben gurur duydum kim alkışladı burada onu öven konular açıldımı. aksine gene millet ayağa kalktı.. kimisi alaya aldı.. kimisi gösteriş dedi..basının bir çoğu alkışlamadı.. işte iki tane olayy ..gezi olaylarına bakıyoruz ağaç kesilmiş millet ayakta,,nasıl ağaç kesilir diyee..koç grubu üniversitesi için bir ormanı yıkıyor ses yok.. yalova 100 ağaç kesiyor çıt yok,,ilber küfür ediyor burada aferim iyi yapmış denilip savunuluyorr.. neden yeni şafak gazetesi olduğu içinn.. biraz empati yapın objektif bakılamıyo olaylaraa. bunu sende biliyorsun bendee.
objektif bakılamıyor zaten bakılsa suan uzlasma ortamı saglanırdı ben kendi acımdan soyliyim yanlıs geldigi zaman yanlıs derim ama bak oda yaptı deyipde kendi savundugum fikri kişiyi haklı cıkartmaya calısmam bu sacma geliyor bana ..ilber ortaylı icinde diyorum uslubu cok gereksiz bicimde sert gerek yok haklıyken haksız duruma dusuyor..kendini daha iyi anlatbilecek zekaya sahip bir adamın bu sekilde davranması yanlıs..

Tamam artık benden bu kadar, uyardım mı sizleri? Uyardım, günahı vebali gitti üstümden, ama ama ben bilmiyordum fakat lakin ben polemiğe girmeyecektim kışkırttılar gibi savunma ve itirazları reddettiğimi şimdiden beyan ediyorum, ban sonrası kimse bana bu savunmayla gelmesin, benim cımbızı daha kimse tutamaz.

o bir başbakann ister chpden olsun ister mhpden o başbakan diğeri..diğeri halk ama şov yapmayı seven bir halk çillerede ecevitede aynısını yapmış bir aylak.. şunu şurda ayıralım hiç kimse bir başbakana çemkiremezz onu küçük düşüremez derdinmi var bak fırsat gelmiş ayağına anlat seni çağırıyor anlat diyor ve sen gene kıçını yırtarak bağırıyorsunn.. şöyle liderlerin bir geçmişine bak bir sürü görecdeksinn bu tür hareketlerr.
gecenlerde obamanın kendine yazılan kotu tweetleri okudugunu gordum adamın tepkileri relaxdı gayet..veya bakıyorsun yolda geziyor halk saygı durusunda degil hatta oturdugu yerden el sıkısıyor..ama bizde boyle degil farkındasınız sizde balkondan sigara icen insan bile rahatsız ediliyor..ben tasvip etmiyorum benim destekledigim lider yapsın yine kızarım..basbakana devlet adamlarına yakısmıyor meclisin haline bakın kavga dovus hakaret hos gorunuyormu işte bu yuzden belli bir makama gelmiş insanların davranıslarına dikkat etmesi lazım

Tamam artık benden bu kadar, uyardım mı sizleri? Uyardım, günahı vebali gitti üstümden, ama ama ben bilmiyordum fakat lakin ben polemiğe girmeyecektim kışkırttılar gibi savunma ve itirazları reddettiğimi şimdiden beyan ediyorum, ban sonrası kimse bana bu savunmayla gelmesin, benim cımbızı daha kimse tutamaz.
kurallar var ben uymadım boynum kıldan incedir buyrunn..

Ben dedim size kacin deyi ahandan geldiii:KK55::KK55::KK55::mad:ben sucsuzum

kurallar var ben uymadım boynum kıldan incedir buyrunn..
Ben dedim size kacin deyi ahandan geldiii:KK55::KK55::KK55::mad:ben sucsuzum
Kimse merak etmesin, YAŞ 43'e dayandı ama Gözlerim iyi görür, kim polemik yapmış, kim üslupta ayarı kaçırmış iyi okurum.

Cımbız herkese dokunacak, pijama terlik hazır ediverin, mapus yolu gözüktü, sizleri alıntıladığımız ama kızım sana söylüyorum, gelinlerim siz anlayın:KK66:

Kimse merak etmesin, YAŞ 43'e dayandı ama Gözlerim iyi görür, kim polemik yapmış, kim üslupta ayarı kaçırmış iyi okurum.

Cımbız herkese dokunacak, pijama terlik hazır ediverin, mapus yolu gözüktü, sizleri alıntıladığımız ama kızım sana söylüyorum, gelinlerim siz anlayın:KK66:
Ablam benim iki cocuk evde kica desen ayri ama amaaa....:KK61::KK61:pijamalari getir kizimm:mad:

Ama benim icim rahat kimseye.kotu bisee demedim:KK69:
Bi iki topik asagida atilla tas da var onada degdir abla su cimbizi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X