Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaaammm tekirdağdamı yasadınn sennnn
çook sevindim gulüümm
muratlılıyım ben kuşum 15 gün once anamların yanına gittim en son
şimdi kayserideyımm
kızz gidince bi tikirdaa köftesi ye emi benim içinnn
İşyerinde neden yapamıyorsun ki...Mühendislere yasak mı bitanemm:))))))))
Ama öyle güzelsin ki yapmasan nolur ki zemuszemus
cnm pastel fardan aldım bende buldum sonunda:lepi:teşekkür ederim bebeğimopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canııııııııım
ben de sevgilisimŞeniz
bekliyoruz okyanus göslümboshayallersmile
çiçek suratlım 4eva ne bebeğim anlayamadım farın markası nosu muymuş?:uhm:
Forever yani tatlım... S.S.:kedi:
:asigim::asigim:şu göz rengine bak modeline bak yakaşınarık bezüne kurban olıyım senin..arzum düğün makyajını kendin yap bence,ne düşünüyosun bu konu hakkında:ecrin_bebek:
Bu ne manyak bir makyajdır İlarzum yaa..Bayıldım çok yakışmış..Bütün resimlerini inceledim...Naçizane fikrim balım sana siyah-gri, mor ve tonları birde mavili makyajlar gidiyor hayatım....Diğerleride çok güzel ama benim fikrim bu..Ya birde makyajlarında bir kaç rengi karıştırıyorsun ya mesela göz kapağın gri kenarı pembe üstü siyah falan..Bütün renkler belli oluyo sende ama ben öyle karışık yapınca belli bir süre sonra hepsi birbirine karışıyor seninki gibi durmuyo bilmiyorumkismile ay çıldırcam valla..Geçen göz kapağıma açık renk mavi far sürdüm kuyruk kısmına koyu mavi sonra bir baktım ikisi birbirine karışmış kuyruk kısmı koyu durmuyo mesela...Varmı bunun bir sırrı bebeğim onu sorcaktım..Ha birde bu resimdeki farların markası nosu ne??Herbişeyini istiyom.... :1ninca: Gri tonlarında güzel bir far markası tavsiye edermisin? :1ninca: Son soru ben sürme almak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum..Bana tavsiye edebileceğin bir marka varmı?Sürme göz altınamı yoksa göz üstünemi sürülüyo? a.s. Ay amma soru sordum uzun oldu yazdıklarım kusura bakma canım yaa... :a015:
[/COLOR][/B]
dünyanın en güzel gelini olucağına bahse girerim:1closedeyes:
kuzen kırık beyaz yapma bence bembeyaz olsun:asigim:ayy peri kızı gibi olucak benim ahu gözlüm yahihoyyytkesin sen yap makyajını kanka benceolumunekankayizsmile