bu yetenek değil, gerçekten değil, başka bir adı olmalı...müthişsin. gözlerin de çok güzel, ne yapsan yakışıyo, hayran kaldım.
farların da ışıltılı, çok hoş. hangi marka kullanıyorsun? çok merak ettim.
bir de, bu hacı sürmeleri akmıyor mu? kaç saat durur böyle?
Benbirkaç makyaj denemesi yaptım ama resimler hiç güzel çıkmadı yaaaaaa
ilarzu makyajin super ve cok dogal..kullandigin markalari ve numaralari yazar misin desem cok mu sey istemis olurummmmmm
peki canım bu fırçalı eyeliner dediğin likit mi? hem sürme hem onu mu sürdün?
devamını ekleyeceğim güzeller akşama:)))
ya farlara bayıldım hepsi simli. markaları nedir bu farların çok hoşuma gitti :) sırf eyeliner olan resimde göz kapağında pudramı varonu merak ettim
arzucummmmmmm ösledin mi beni şekercim muhahahaben sizi çok özledim yaff.neyse türkanım şorayım yine döktürmüşsün .bayılıyorum sana:98:
YouTube - Liquid Or Gel Eyeliner *Winged Liner tutorial*
kızlar bu videolara bir göz gezdirin. eyelinerın nasıl çekildiğini gösteriyorlar.
ilarzuuuu yemişim makyajını,ben sana ölüremm makyaj kıraliçasııı:)))
aşkım benim,en kısa zamanda yeni hattımdan arıyorum seni ve öpüyorummm:)))
sendeki numaramı silebilirsin kuzen,çünkü kankan bambaşka bi hayata geçiş yaptı:94:buna çok seviniceksin biliyorum,konuşuruz zaten
haa bide bi dumanlı sımoke ayss yapsana aplaaa:93::)))
seviyorum seni
İlarzu maşallah çok güzel makyaj yapıyorsun ve çok yakışıyor sana :)) gözlerinde çok güzel lens mi kullanıyorsun :)) kullanıyorsan markası ve adını öğrenebilirmiyim :))
ilarzucum kirpiklerin kendi kirpiklerin mi yaa???masallah o kirpigede napsan yakısır yaniiii...
e ne diyeyim ben şimdi bu güzellik karşısında...maşallah canım arkadaşıma yaa...
peki makyajlar çok güzel de,akmaması için ne yapıcaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?