- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
bu yetenek değil, gerçekten değil, başka bir adı olmalı... müthişsin. gözlerin de çok güzel, ne yapsan yakışıyo, hayran kaldım.
farların da ışıltılı, çok hoş. hangi marka kullanıyorsun? çok merak ettim.
sevgi pötrcüğüm makyaj mazlememerimin çoğu yerli malıdır, carmina, pastel rosense vb. kullanıyorum. makyaj ürünleriniz bölümünde benim de tüm makyaj amzlezemelerimin toplu çekimi var ama onu arayıp bulacak zaman nerdeeeeeeee:97:
bir ara ben tekrar hepsini çekip koyarım güzeller bu topiğe de hem yeniler de eklendi hepsini görmüş olursunuz
bir de, bu hacı sürmeleri akmıyor mu? kaç saat durur böyle?
hacı sürmesi artık kullanmıyorum canım çünkğü yakıyor evet:))) normal kalem kullanıyorum yada çoğunlukla kullandığım kryolan marka jel eyeliner im var onu kullanıyorum 27 tl ye aldım ama çok memnunum tavsiye ederim kalem gibi de kullanıyorum
Benbirkaç makyaj denemesi yaptım ama resimler hiç güzel çıkmadı yaaaaaa
oyy kendi yaptığımız göz makyajları topşğine koysana bidenem, ne beceriksizim diyenler şimdi topik açtı:82:
sadce az kndine güven yeter biz yöneledririizz seni elimizden geldiğince
ilarzu makyajin super ve cok dogal..kullandigin markalari ve numaralari yazar misin desem cok mu sey istemis olurummmmmm
yakında hepsini topluca koyacağım canım ama numaralarına kadar nasıl vakit ayrıacağım bilemem:))
deryam hayatım gül böreğim senin de yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirsin saana canısım
kızlar hepinizin topluca yeni yılını kutlar tüm dileklerinin gerçek olmasını dilerim hepinişzi öperim
sık sık gerimiyorum artık ama ihmal etmemeye çalışacağım bundan sonraşekerler merak etmeyin öpücükler