Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aallahım yazılar neden böyle oldu yaaçok teşekkürler canısım lens değil kendi orijinal:)
çok teşekkürler takma değil canım o da orijinal
çiçeğiimmmm badem ezmeeemmmmmm küçük çiçek ne yapıyo
önceden önlemini alacaz :))))))
arkadaşlar çok teşekkür ediyor 1 eylülde evleniyorum 3 eylülde de İstanbulda nikah vardır
arkadaşlar çok teşekkür ediyor 1 eylülde evleniyorum 3 eylülde de İstanbulda nikah vardır
ılarzu 3 eylulde nerde nıkah ıstanbulun gelıyorum nıkahını basmaya durun bu evlılık olamaz o bızım topıgın makyaj guzelı
maşallah yaa onlar ne güzel gözler öyle:))bu gözlere ne sürsen yakışır canım...
canımmmmm bitanecimmmmmmmm....tesadüf bu ya 1 haftadır hiç giriş yapmamıştım...yeni açtım ve seni gördüm..... mutluluktan uçuyorum şu an...ne kadar da özlemişim....ne kadar boştu KK sensiz....
düğününü,makyajını,saçını ve daha geri kalan herşeyi en çok merak edenim herhalde...sık sık giriş yapıp seni takip edeceğim...malum bebecik büyüdü pek fırsat vermiyor burası için...fakat senin için burada olacağım...hoşgeldin KK nın en güzeli.....