Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy davşanımmm benimmm çiçeğim
ne güzel şeyler yazmışsın yaaww utandım accuk bebekim:))))
elime fırsat geçsin açacam gız görürsün bak makyaj ürünü de pazarlarız ahanda sana ek iş çıktı bak:)))
ayyy çok teşekkür ederim çok utandım ... senin kadar olamam arzu ablam:kedi::asigim:
Ay ben bu topiği yeni gördüm valla şuan için damat adayı bilem yok ama epeydir düğün, kına hatta nişan ve söz makyajımı keşkem ilarzu ya yaptırabilsem diye düşünüyordum bu topik benim duygularımın tercümanı olmuş bu kadar olur :jeyyar: Hatta acaba olduğum şehire balımı getirtebilmek için uçak bileti alsam kabul edermi kine diyordum yani planları bilem yapmaya başlamıştım :kedi:
ilarzum buralarda olsan vallada bilaada sana yaptırırım ama bursaya gelipte 8 saat geri dönmek olmiiy kuzumeyvahedigeldismile
kız daha damat yoksa bakalım benim evlendiğimde nerde yaşayacağım daha belli deel ya bakarsın senin oraya düşeriz dicem yurt dışında değilsen eğer tabi:))
Aa hakılsın bak şeker ay inşallah benim olduğum yere gelin gelirsin :dance: Yok tatlım yurt dışında değilim Canımcım ben bugünden itibaren dua etmeye başlıyorum aynı şehirde yaşayalım diye :Saruboceq: :Saruboceq:
Evet bencede... İlarzum bak fun club 'ın var işteeee dedim ben sana o kadarrr