Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek kelime ile mukemmel....
mükemmel ellerine sağlık sadece günlük makyajını izleyebildim diğerlerinide izlicem ama yorum yapmadan geçmek istemedim doğal halinde çok güzel bende hiç anlamam makyajdan böylece öğrenmiş olurum
yeni makyajlarını bekliyoruz video resim farketmez bu arada özledik
bence doğal halin çok daha güzel makyajlı halinden
ilarzu cok icten ve bilgilendirici videolar olmus.
yabanci kaynaklardan sac tasarimi ile ilgili bircok video izlerken merak etmistim TR de bunu yapan cikar mi acaba diye. Medeni cesaretinden oturude tebrik ediyorum.Ayrica gelmemesi gereken zamanda gelen babandan bende de var
ilArzu sana bayiliyom yaaaaaaaa. bi insan bu kadar tatli olurmu yaaaa:97: yerim seni
senin sayende eye liner çekmeyi öğrendim kredi kartıyla::9gözlerinin içi gülüyor umarım ömrün boyunca hep gülersin çok tatlısın çok güzelsin
selam arkadaslar..gecenın bı vaktı kredı kartı eyelıner vıdeosunu defalarca kez ızlememe ragmen şu eyelinerin kuyruk kısmını bı turlu yapamadım..çok beceriksizim. ya kuyruk yukarda, yada çizgim assagıda oluyor. ben bu tarz eyelıner stılını begenıyorum, açıkçası çok dogal duruyor.yardımınıza ıhtıyacım var.ayrıca ilarzu vıdeolarını bı suredır takıp edıyorum çok sempatik ve makyaj konusunda oldukça becerıklısın..istanbulda olsaydın senden bıseyler kapmak ısterdım dogrusu .. hepınız hoşçakalın;-)
çok güzel bir topik olmuş...maşallah yüzün gözün Allah nazarlardan saklasın cnm...baştan bir kaç videonu izledim ...ilerlerde de varmı bilmiyorum...tüm topiğe bakamadım ama çok başarılı buldum...
çok güzel yaaa :)))