İlahi dinleyen ve sevenler buraya!

vera2020

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
1.315
1.865
333
50
Arkadaşlar ben ilahi dinlediğimde çok dinleniyorum, huzur ve sakinlik hakim oluyor ruh dünyamdabuyrunnnnnnnnn.... Psikolojimi inanılmaz düzeltiyor....
Aranızda benim gibi düşünenler var mı? ve neleri dinliyorsunuz?:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Tabiki bende çok seviyorum insanın ruhunu dinlendiriyor bazen boş anlamsız şarkılar dinlemektense insanı düşündüren ilahiler dinlemek hoşuma gidiyor:)

Tabiki bende çok seviyorum insanın ruhunu dinlendiriyor bazen boş anlamsız şarkılar dinlemektense insanı düşündüren ilahiler dinlemek hoşuma gidiyor:)

Evettt, hatta diyebilirim ki, ilahi dinlemeye başladığım dönemden beri bazı şarkı sözleri bana bazen acaip saçma, boş ve uyduruk gibi gelebiliyor:icecream::icecream::icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çocuklarıma şarlı yerine ilahi dinletiyorum bazı değerleri musiki yoluyla akıllarına sokmaya çalışıyorum..işede yarıyor tavsiye ederim..

bende ilahi dinlemeyi çok seviyorum.birde ney eşliğinde olursa artık değmeyin keyfime.başka yerlere gidip geliyorum sanki içime bir huzur geliyor

ilahileri bande çok severim.insanın maneviyatını geliştirip ALLAH a yakınlaştırıyor.özelliklede yolcular... harika yaa

Yolcular da öyle, Dervişane de....
Bir de Ertuğrul Erkişi'nin seis çok güzel. Yumuşacık, kadife gibizemuszemus

bende ilahi sevenlerdenim ,sizlere you toube den senfoni ilahiler den açabileceğiniz güzel aşık çcevrimizi -demedim mi- ilahisini bide bu yorumuyla dinlemenizi öneririm,bence muhteşem

kim ii söylüo kim kötü söylüo anlamam ama hasan dursunun ilahilerini çok begenerek dinliorum

bende çok seviyorum ama daha çok ezgileri.,
mustafa cihat ,ömer karaoğlu,mustafa demirci,
şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

Ben de size çukurova senfoni orkestrasının yorumu ile "Sordum sarı çiçeğe" ilahisini dinlemenizi tavsiye ediyorum... Tüylerinizin, kalbinizin ürpereceğine, gözlerinizin dolacağına garanti veriyorum....

Sami Savni Özer söylediği müddetçe dinlerim ben ilahi daha doğrusu tasavvuf musikisi.

Sami Bey in birçok güzel eseri var tamamen sanat ve aşkla yoğrulmuş ticari kaygısı olmayan albümleri

'yarabbi aşkın ver bana'

'ninni'

'seyreyle güzel'

'aşkın ile aşıklar'

vb. gibi birçok eseri harika yorumlar

Ben de size çukurova senfoni orkestrasının yorumu ile "Sordum sarı çiçeğe" ilahisini dinlemenizi tavsiye ediyorum... Tüylerinizin, kalbinizin ürpereceğine, gözlerinizin dolacağına garanti veriyorum....

şimdi buldum nette dinliyorum.çok etkileyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…