leonela sende yazıcaktın ailenle ılgılı anılarını yanlış hatırlamıyosam :)
Evet anlatacaktım :) Ama vazgeçtim galiba...
Diyorum ya, evet ilahi adalet diyebilir miyiz evet.
Ama benim içimden geçtikten sonra anlatmak bile anlamsız geldi bana anlatamadım.
Şu sıra içimdeki duyguları biri çaldı götürdü sanki.
Of
ne güzel işte için tertemiz :))boşuktasın sanırım
o ah ettiğim dönemden sonra geçen 2 senede aslında artık o kadar da umrumda değildi ben ondan vazgeçmiştim. geri dönüşü ondan tamamen vazgeçtiğim zamanda gerçekleşti. istediğin şey sen onu istemekten vazgeçtiğin zaman gerçekleşir ya, öyle oldu.
ama bana dönmesi için çok dua ettim. hayatımda ilk kez bir adamdan resmen aşk dilendim. telefonlarda ağlamalar, son bir kez görüşelim demeler.. dua ettim benim ona yalvardığım gibi bana yalvararak dönsün, aynı cümlelerle bana gelsin. yemin ediyorum son bir kez göreyim diye telefonda ağladığı gün o kadarına ben bile inanamadım.
sürekli bunu düşünme, sen eğer gerçekten haklıysan ve çok yürekten istemişsen bir gün mutlaka olacaktır, sen artık unutmuş olsan bile Allah hatırlatıyor.
bi laf var çok severim; ''Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatamadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya; İşte Allah onu biliyor, üzülmeyin.''
kızlar yazılanları okumadım ama konunun başlığı dikkatimi çekti
insanın canı yanıyor ama ah etmek çok kötü bir şey
beddua belki haksız yere bir insanın canını yakabilir ya da beddua edeni etkileyebilir
ah yerine Allah ıslah etsin demek gerek
çünkü beddua edince o kişilerin düzelmesine engel olabilirsiniz, onların azgınlığını artırabilirsiniz
bu da hem size hem çevrenizdekilere zarar verebilir
bu zor ama doğru olan bu
Canım, ah etmek derken beddua değil.
Yani yok şöyle olsun, allah bişini versin, gebersin vs değil .
Ağlamak, üzülmek, kendi kendine içlenmek bile ah etmektir. Hatta az önce yazdığım örnekteki gibi, tek bir kötü cümle kurmadım onun için ama o yatağa yattığımda çektiğim ahlar çıktı yine de.
bendeki durum işte... Allah korkumdan agzımı acıp düüşsün,ölsün,çarpılsın,aldatılsın vs dıyemıyorum...demem de ..agzıma gelse de susarım... ama oyle bır an oluyo kı durup dururken ..geçmiş aklına gelince içinden belalar geçiyo ..duyuyosun iç sesini.. ama dilin soylemıyor... işte ben buna dıyorum kı asıl acı bu... Allah imtihan ediyor belki de...dilim söylemezken, içim söylüyorsa rabbim yanına koymaz eminim....
İçin de söylemediğin de oluyor aslında biliyor musun ? :)
Tamamen affedebildiğinde geri dönüyor sana beklediklerin :) Onu anladım ben.
ben direkt başlığa istinaden yazayım yorumları okumak pek adetim değildir
ilahi adalet için yarına kalır da yanına kalmaz derler leoşum
benim böyle durumlarım olduğunda Allah'a havale ederim.
öyle beddua da etmem çünkü bende de haksızlık var ise o beddua sahibine döner derler.
çok çok canım yandı ise ne eksik ne fazla aynısını yaşat Rabbim derim.
zira benim dememe gerek yok öyle ya da böyle o adalet yerini buluyor/bulacaktır
ben ilahi adaletten muhteşem bı donus yasadım ama sımdı anlaatamıycam yanlız bısey soyleyeyım ah yerıne gecer mı bılmıyorum ama bana acı cektırenlere tek bır cumle kuruyorum Rabbım bana tercıh ettıklerı ıle sınasın. mesela bırı para ıcın canımı yaktı Allah oyle bı mucıze gondersın kı o parada yasasın sıkıntıyı yada baska bı kadın Allah o kadında yasatsın acıyı bunu soyluyorum. kım kıme bır kotuluk ettıyse Rabbım o kotuluk ıle sınasın o kısıyı de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?