Böyle konuları okumaya bayılıyorum :18:
Teşekkürler konuyu açtığın için canım
Benim de ahlarım tutar hatırladıklarımı söyleyeyim;
Lise 1de Türkçe hocam vardı tam bir manyaktı.. Benim edebiyatım, sözcük hafızam kuvvetlidir ama yapacak bir şey yoktu kadın bana takmıştı. Niye böyle yaptı hala bilmiyorum.. Diş yapımda bir sorun vardı S harflerini söyleyemezdim. Beni sınıfın önüne çıkartıp S ile başlayan bir sürü cümle verdi elime. Kasıtlı yaptığı belliydi. Zaten ergenlik dönemimdi öyle ağladım ki anlatamam
Aklıma geldikçe üzülüyorum. Üstelik ben şehir dışında okuyordum. Ne annem ne babam yanımdaydı.. Neyse uzatmayayım o gece beddua ettim ben. Kötü bir şey dilemedim aslında sadece o artık benim hocam olmasın dedim.. 3 güne kalmadan kadın çok kötü bir trafik kazası geçirdi
Okula gelemedi, dönem sonunda boynunda hala boyunlukla okula geldi ve bana bakarak dedi ki "yoksa beddua mı ettiniz
Bunu da yazmıştım gene böyle bir konuya ama paylaşmak istedim tekrardan.
Lisedeyken çoğu kişinin olduğu gibi benimde platonik bir aşkım vardı ayy aşk denirse tabi ona.
Sümsüğün tekini saplantı yapmıştım sınıfta
Ben okul birincisi, o ders çalışmayan hayta takımdandı.
Okulda arkadaşı yoktu hiç, kızın teki buna sen salak mısın demişti ağlamıştı bu da, ben de onu teselli ederdim
Velhasıl ben buna açıldım.. (tabi ki ergenliğin verdiği etkiyle anca şebnem ferahın şarkısını yazabilmiştim
)
Hiç tepki vermedi. Ben ağladım. Bana ümit veriyordu ama ben onun bana hislerini söylemesini bekliyordum. Oysa bana sadece seni arkadaştan daha fazla seviyorum demişti..O tepki vermedikçe ağlamalarım sinir krizi şeklini aldı ve bütün okul beni sümüklü sulu göz, zavallı platonik aşık olarak anmaya başladı ( bu sıfatlar birebir gerçektir
)
Öss yılımızdı ve açıkcası onun kazanma ihtimali yoktu, bense hukuk istiyordum ama o kazanamayacak diye bütün bir yıl ders çalışmadım. Seneye beraber gideriz üniversiteye diyordum ( Salaklığa bak salaklığa
)
Össden 1 hafta kadar önceydi bana mesaj attı ; ben seni hiç sevmedim, sen üzülme diye söyleyemedim ( ne kadar düşünceli değil mi
)
Ben bu hırsla gece gündüz formul ezberledim. Buna da okkalı bir mesaj attım. Yazıklar olsun. İnşallah hayatımdan çaldığın bu yılımı sen de pişmanlıklarla geçirirsin vs.
Sonuç; ben hukuku kazandım o yıl. O baya iyi bir puan yaptı ama hiç bir üniversiteye giremedi
(ilahi adalet bu olsa gerek )
Bir de geri dönmek istedi bana. Ama artık çok geçti çünkü ben gerçek aşkı, mutluluğu bir tanecik sevgilimde bulmuştum. Hiç görüşmedim bile avucunu yalar ancak o :)))