Ş
şekerpancarı
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şekerpancarı
-
Kızlar ilahi adalet varmı...
hiç boyle bir olayla karşılaştınızmı.......
mazlumun ahı kalırmı.........
hep kötülermi kazanacak...........
iyi olmak suçmu.........
ben aldatıldım kızlarrrrrrrr.
aglıyorum ............
Kızlar ilahi adalet varmı...
hiç boyle bir olayla karşılaştınızmı.......
mazlumun ahı kalırmı.........
hep kötülermi kazanacak...........
iyi olmak suçmu.........
ben aldatıldım kızlarrrrrrrr.
aglıyorum ............
canım zamanında bende aldatılmıştım. içimin acısıyla aynen senin gibi sorgulardım. onun da cezalandırılmasını isterdim. sonra olaya flört değil de başka açıdan baktım. o insan bana yalan söyledi, kandırdı, kalbimi kırdı, ağlattı. kul hakkı yedi. kul hakkı da Allahın affetmeyeceği tek şey bunu biliyosun. bende hakkımı helal etmeyeceğim için er yada geç bunun bedelini ödeyecek. hesaplaşma olacak yani.
bir de şunu düşünürsün sen şimdi, ben acı çekiyorum ama herkesin keyfi yerinde, neden Allahım ben ne yaptım dersin. bunu da şöyle düşün. yine biliyorsundur, Allah sevdiği insanın günahlarının bedelini dünyada çektirirmiş bazen. mesela hani derler ya hastalanınca günahlarım dökülüyor diye. cezası ahirete kalınca, dünyadaki elem kederle kıyaslanamaz şekilde ödeyecek çünkü.
ben malesef çok beddua etmiştim. kızın başına çok kötü olaylar geldi sonra. ve ben yine üzüldüm ben beddua ettim diye oldu diye düşündüm. sen sakın beddua etme, de ki Allahım sana sığınıyorum, sen büyüksün, acımı soğut de. ateş düştüğü yeri yakar evet ama inan ki bak zamanla hiç yaşamamış gibi olursun unutursun. gülümser geçersin. :1hug:
o kadar güzel anlatmışsnki sanki beni anlattın..içimdeki ruhumu...,beni kandırdı...
emeğimde gitti zamanımda duygularımda gözyaşlarım ve gelecege artık güvenmıyorummm....
bunların bedel olmalıydı...
yaşanılan şeyler kar olarak kalmamalıydı...
o yuzden gerçekten kul hakkı yedi bir şekılde görmelıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?