Söylemedi sadece güzel gelişmiş dedi kaç yumurta kaç mm olduğu hakkındaEvt çoğul gebelik riskini önlemek adına uygun gördü sanırım. Kaç yumurta vardı sizin
Evet son 8. İğnemi çarşamba günü yapmıştim 7 ocak perşembe gittim öyle dedi bu arada Sibel ben İstanbul dan yazıyorum sizPeki ne zaman söyledi bunu 8.günü gittiğinizde mi? Bana ne diyecek acaba yarın çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım
Umarım ayrıntılı bilgi olur ya sormadan birşey söylemiyor, sorunca da pek hevesli cevap yok.Söylemedi sadece güzel gelişmiş dedi kaç yumurta kaç mm olduğu hakkında
Evet son 8. İğnemi çarşamba günü yapmıştim 7 ocak perşembe gittim öyle dedi bu arada Sibel ben İstanbul dan yazıyorum siz
Hangi doktor sizin kiUmarım ayrıntılı bilgi olur ya sormadan birşey söylemiyor, sorunca da pek hevesli cevap yok.
Ben de İstanbul Betül.
Aynı doktor sizinle pınar hanımın hastasıyım.Hangi doktor sizin ki
Aaa evet söylemiştiniz pardonAynı doktor sizinle pınar hanımın hastasıyım.
Bakalım size yarın ne diyecek kaç gün ilişki önerecekAynı doktor sizinle pınar hanımın hastasıyım.
Umarım herşey yolundadır ya yumurta rezerv de eksiklik var benim ondan dolayı yumurtam hiç oluşmamıştır diye çok korkuyorumBakalım size yarın ne diyecek kaç gün ilişki önerecek
İnşallah canım herşey istediğin gibi olur haber ver bana da merak ederim şimdi bende polikistik overliyimUmarım herşey yolundadır ya yumurta rezerv de eksiklik var benim ondan dolayı yumurtam hiç oluşmamıştır diye çok korkuyorum
Tmm canım ederim inşaAllah sağolasınİnşallah canım herşey istediğin gibi olur haber ver bana da merak ederim şimdi bende polikistik overliyim
Günaydın canım naptın gittin mi doktora ne dedi inşallah güzel sonuçlanirTmm canım ederim inşaAllah sağolasın
Günaydın canım evet gittim şimdi dönüyorum hatta. Yumurta için 1 yumurta var güzel gelişmiş onda problem yok dedi ama rahminin kalınlığını beğenmedim şuan ince dedi. Eğer gebelik oluşmazsa histereskopi yaparım dedi. Çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulucam saat 16.00 da.Günaydın canım naptın gittin mi doktora ne dedi inşallah güzel sonuçlanir
Yumurtanın güzel gelişmesine mi sevineyim rahim duvarının inceliğine mi üzüleyim bilemedim vallaGünaydın canım evet gittim şimdi dönüyorum hatta. Yumurta için 1 yumurta var güzel gelişmiş onda problem yok dedi ama rahminin kalınlığını beğenmedim şuan ince dedi. Eğer gebelik oluşmazsa histereskopi yaparım dedi. Çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulucam saat 16.00 da.
Yaaa hadi hayırlısı peki çarşamba günü neden iki gün sonra ilişki kaç gün önerdiGünaydın canım evet gittim şimdi dönüyorum hatta. Yumurta için 1 yumurta var güzel gelişmiş onda problem yok dedi ama rahminin kalınlığını beğenmedim şuan ince dedi. Eğer gebelik oluşmazsa histereskopi yaparım dedi. Çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulucam saat 16.00 da.
Hayırlısı olsun canım sıkma canını inşallah nasip artık gerisiYumurtanın güzel gelişmesine mi sevineyim rahim duvarının inceliğine mi üzüleyim bilemedim valla
12Yaaa hadi hayırlısı peki çarşamba günü neden iki gün sonra ilişki kaç gün önerdi
Bi de iki tane çatlatma iğnesi verdi. Peşpeşine vurul dediHayırlısı olsun canım sıkma canını inşallah nasip artık gerisi
Yaa iki tane ovitrelle aldın kullanacaksin yani ilginç hadi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canımBi de iki tane çatlatma iğnesi verdi. Peşpeşine vurul dedi
Yani çatlatma iğnesinden önce de ilişki önerdi demekki bı tek bana önermedi galiba12
15
16
18
20
22
Ayın bugünlerinde ilişki olsun dedi çarşamba günü 13 üne denk geliyor. Cuma ve cumartesi en önemli günler dedi
Çoğul gebelikten dolayıdır senin bence. Çoğul gebelik ister misin peki yani istiyorsan bir kere ilişkiyle sınırlı kalma istersen. İnsan tabi doktor da öyle söyleyince bir korkuyor amaYani çatlatma iğnesinden önce de ilişki önerdi demekki bı tek bana önermedi galiba