Aşılama yaptırabilirsin canım nasılsa iğneyi kullanıyorsun direkt aşılamaya geçebilirsinKızlar merhaba polikistik over var maalesef ilaçsız adet olamıyorum şuan doktor tedavisine başladım kullandığım ilaçlar ilk etapta Glifor şeker ilacı folidoce folik asit cyclo progynova adet düzenleyici ilacı kullandım adet oldum bugün 3. Günüm ve doktora gittim bana menopur 75 iğne ve letrol diye bir hap verdi günde iki kez haptan kullanacağım 7 tane de iğne yapacağım ve kontrole gideceğim 8. Gün sorum şu benim gibi olup bu ilaçları kullanan var mı olumlu sonuç alan yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden herkeseBu arada rahim filmi çektim tüplerim açık eşimin sperm testi sonucu da iyi fena değil yani doktor deneyebiliriz bu sonuçlarla dedi ovulasyon testi yapıyorum ginseng macunlarıni da kullanıyoruz bende eşimde ekstra yapmam gereken biseyler var mı tavsiyelerinizi alabilirim
Aşılama demedi hiç önce bu şekilde deneyelim dediAşılama yaptırabilirsin canım nasılsa iğneyi kullanıyorsun direkt aşılamaya geçebilirsin
Bu kadar iğneyi kullandıktan sonra bari aşılama olsaydı inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır canımAşılama demedi hiç önce bu şekilde deneyelim dedi
İnşallah canım aşılamanın farkı ne peki ben çok bilmiyorum daBu kadar iğneyi kullandıktan sonra bari aşılama olsaydı inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır canım
Normal ilişki gibi ama aşılamayla hamile kalan da çok fazla spermi yumurtanın yanına bırakıyorlar ben hamile kalamadım ama hamile kalan arkadaşım çok fazlaİnşallah canım aşılamanın farkı ne peki ben çok bilmiyorum da
Anladım canım teşekkür ederim bilmiyorum ki bildiğim kadarıyla polikistiklerde aşılama önermiyorlar eğer erkeğin spermin de bı sıkıntı yoksa ama erkek spermi sıkıntılıysa direk aşılama veya tüp bebeğe yönlendiriyorlarNormal ilişki gibi ama aşılamayla hamile kalan da çok fazla spermi yumurtanın yanına bırakıyorlar ben hamile kalamadım ama hamile kalan arkadaşım çok fazla
İnşallah bu tedavi ile hamile kalırsın başka bişeye gerek kalmaz yorulduk artık rabbim tez zamanda bizlere evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinAnladım canım teşekkür ederim bilmiyorum ki bildiğim kadarıyla polikistiklerde aşılama önermiyorlar eğer erkeğin spermin de bı sıkıntı yoksa ama erkek spermi sıkıntılıysa direk aşılama veya tüp bebeğe yönlendiriyorlar
Amin canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin kimseyi nasipsiz bırakmaz inanıyorum benİnşallah bu tedavi ile hamile kalırsın başka bişeye gerek kalmaz yorulduk artık rabbim tez zamanda bizlere evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah canım valla insan maddi manevi yıpranıyor Allah yardımcımız olsun inşallahİnşallah bu tedavi ile hamile kalırsın başka bişeye gerek kalmaz yorulduk artık rabbim tez zamanda bizlere evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba canım 7 ocak perşembe çatlatma iğnesi yaptım bekliyorum 22 ocakta kan vercem inşallah
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Ben de yarın ilaç ve iğne sonrası ilk defa gidicem hastaneye ne zaman çatlatma iğnesi verir duruma göre bakıcak sanırımMerhaba canım 7 ocak perşembe çatlatma iğnesi yaptım bekliyorum 22 ocakta kan vercem inşallah
İnşallah canım sende ve bizim gibi isteyen dileyen bu uğurda emek çaba sarf eden herkese Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahİnşallah güzel haberler alırsın canım. Ben de yarın ilaç ve iğne sonrası ilk defa gidicem hastaneye ne zaman çatlatma iğnesi verir duruma göre bakıcak sanırım
İnşallah canım sende ve bizim gibi isteyen dileyen bu uğurda emek çaba sarf eden herkese Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahİnşallah güzel haberler alırsın canım. Ben de yarın ilaç ve iğne sonrası ilk defa gidicem hastaneye ne zaman çatlatma iğnesi verir duruma göre bakıcak sanırım
Hangi ilaç ve iğne kullandınız ve kaç taneİnşallah güzel haberler alırsın canım. Ben de yarın ilaç ve iğne sonrası ilk defa gidicem hastaneye ne zaman çatlatma iğnesi verir duruma göre bakıcak sanırım
Letrol sabah akşam 5 gün. Menopur iğne 7 gün. 8.gün de kontrole gidicem yarınİnşallah canım sende ve bizim gibi isteyen dileyen bu uğurda emek çaba sarf eden herkese Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Hangi ilaç ve iğne kullandınız ve kaç tane
Aynen bende bunları kullandım tek fark ben 8 tane iğne kullandım ama yorumlarımı okuduysan eğer benim doktorum tek gün ilişki önerdi amaLetrol sabah akşam 5 gün. Menopur iğne 7 gün. 8.gün de kontrole gidicem yarın
Evt çoğul gebelik riskini önlemek adına uygun gördü sanırım. Kaç yumurta vardı sizinAynen bende bunları kullandım tek fark ben 8 tane iğne kullandım ama yorumlarımı okuduysan eğer benim doktorum tek gün ilişki önerdi ama
Söylemedi sadece güzel gelişmiş dedi kaç yumurta kaç mm olduğu hakkında bilgi vermediEvt çoğul gebelik riskini önlemek adına uygun gördü sanırım. Kaç yumurta vardı sizin
Peki ne zaman söyledi bunu 8.günü gittiğinizde mi? Bana ne diyecek acaba yarın çok korkuyorum ve çok heyecanlıyımSöylemedi sadece güzel gelişmiş dedi kaç yumurta kaç mm olduğu hakkında bilgi vermedi