Bende öyle okudum. Ama ne bileyim dün anlamsız yere bir sinir vardı üzerimde ilaç almama rağmen bu yüzden kafam karıştı..hic kullanmadim ama bildigim kadariyla 2 hafta dayanmak gerekiyor , ilk 2 hafta cok zorlaniyor insanlar 2 haftadan sonra etki etmeyr basliyormus
iki hafta boyunca sinir yapicak bildigim kadariylaBende öyle okudum. Ama ne bileyim dün anlamsız yere bir sinir vardı üzerimde ilaç almama rağmen bu yüzden kafam karıştı..
Çok teşekkür ederim. İnşallah...Bırakmadan devam et canım 2 haftaya alışıyor bünye. Annem çok faydasını gördü zamanında. İnşallah sen de en kısa sürede faydasını görürsün
Çok teşekkür ederim...Antidepresanların tam etki etme süresi ve elbette vücudun buna alışması 21 gün sürüyor diye okumuştum.
Alışana kadar biraz sıkıntı olacaktır mutlaka. Beyin kimyanızı düzeltmeye çalışıyor bu ilaçlar.
Geçmiş olsun yakın zamanda düzelin inşallah
Çok teşekkür ederim...Konu ile ilgili bilgim yok ama gecmis olsun dileklerimi sunmak istiyorum sanasurak .
Sanırım 6 ay kadar kullanmamı öngördü. Çok ağır uyuşturan ya da bağımlılık yapan bir ilaç değil.Antidepresanların beyin kimyasallarını değiştirerek iyileştirdiğini biliyorum, bu yüzden doktorunuzun doğru ilacı yazmış olması çok çok önemli
Teşekkür ederim. Sabırla kullanıcam.Geçmiş olsun sevgili surak. Faydasını birden göremezsin vücudunun belli bir alışma süresi olacak o süreci atlattıktan sonra daha iyi hissedeceksin. İyi hissetmediğini söyleyenler genelde sabretmeden kafasına göre bırakanlar veya doz alımını bozanlar (bir gün alıp bir gün almamak, kafasına göre iki üç tane almak gibi). Düzenli kullanımına rağmen hala kötü hissedersen doktoruna danışıp doz ya da ilaç değişikliği talep edebilirsin.
Çok teşekkür ederim. Sağolun.2 hafta gibi bir süresi var vücudun aldığınız ilaçlara alışması için.
Düzenli kullanım çok çok önemli
Bugün unuttum yarın 2 tane içeyim gibi şeyler sizi daha kötü etkiler.
Umarım faydasını görürsünüz.
Çok geçmiş olsun.
Doktorda söyledi aslında dün üzerimde anlamlandıramadığım bir sinirlilik vardı. Bu yüzden endişelendim.surak prospektüsünde yazıyor zaten o ilaçların etki etme süresi 2-3 haftadır ben de kullanmıştım. Önce azdırıyor sonra kademeli olarak geçiriyor geçmiş olsun
Vücut alışmaya çalışıyor ondandır düzenli olarak kullanırsan faydasını görürsün inşallahDoktorda söyledi aslında dün üzerimde anlamlandıramadığım bir sinirlilik vardı. Bu yüzden endişelendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?