Bana da biraz sabırlı olmamı söyledi. Etkisini ilk günlerde göstermiyor. Teşekkür ederim.Geçmiş olsun.. Doktorum bana ilaçların 1 ay geriden geldiğini soylemişti. 1 Ay içerisinde tam etkisini gosteriyor sanırım.
Kafama göre almam ya da bırakmam. Doktora danışarak yaparım. Teşekkür ederim.Sinirli olmanızın da ilaçla ilgisi yok,sizin psikolojinizle ilgili bir durum. Ben faydasını gördüm ama ilacı kendi kendinize bırakmayın iyi hissediyorsunuz diye. Dr ne kadar kullanmanızı söylüyorsa o kadar kullanın ve düzenli bir şekilde kullanın.
Neden peki?Artmadi kesinlikle. Cok daha kotu olmustum.
5 yil once gitmistim. Surekli aglama krizleri oluyordu. Uyuyamiyordum. Eskiden zevk aldigim mutlu oldugum seylerden mutlu olamiyordum. Depresyonun esigindeydim. Doktora gittm. Bana a...x ile birlikte bi ilac daha vermisti ismini hatirlayamiyorum. Bi faydasini gormedim. Ruh halimde degisiklik olmadi. Sadece daha cok uyumami sagladi. Bence insanin kendisinde bitiyor.Neden peki?
İlaçlar tek başına bir mucize yaratmaz. Evet herşey insanda bitiyor. Ama hormon dengesi ilaç dışında düzelmez. Düşük serotoninde depresyonu tetikliyor.5 yil once gitmistim. Surekli aglama krizleri oluyordu. Uyuyamiyordum. Eskiden zevk aldigim mutlu oldugum seylerden mutlu olamiyordum. Depresyonun esigindeydim. Doktora gittm. Bana a...x ile birlikte bi ilac daha vermisti ismini hatirlayamiyorum. Bi faydasini gormedim. Ruh halimde degisiklik olmadi. Sadece daha cok uyumami sagladi. Bence insanin kendisinde bitiyor.
Belki de ben inanmadigim icin faydasini goremedim.İlaçlar tek başına bir mucize yaratmaz. Evet herşey insanda bitiyor. Ama hormon dengesi ilaç dışında düzelmez. Düşük serotoninde depresyonu tetikliyor.
Ben umutluyum. Doktorumu da sevdim. İsterseniz bir daha doktora görünün.Belki de ben inanmadigim icin faydasini goremedim.
Yok sukur iyiyim. O zamanlar cok kotuydum.Ben umutluyum. Doktorumu da sevdim. İsterseniz bir daha doktora görünün.
Hep iyi olursunuz inşallah...Yok sukur iyiyim. O zamanlar cok kotuydum.
Tesekkur ederim. Insallah siz de. Gecmis olsunHep iyi olursunuz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?