İlaçlama Firması Tavsiyem ve Tecrübelerim

Evet bende çok memnun kaldım açıkçası. Evimi ilk defa ilaçlattim. Kokusuz yaptılar ve kalorifer böcekleri den kurtuldum. Firma adı XX böcek ilaçlama. Böcekleri görünce midem kalkıyordu çok şükür kurtuldum
Siz evinizde hiç temizlik yapmıyor musunuz? Kalorifer böcekleri tahtakuruları, az daha reklama devam etseniz ne kadar böcek-ül mahlukat varsa sayacaksınız.

7 Haziran 2021 tarihinde Q7 ilaçlama firmasını önerirken
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim, aşağıda yazılı olan firma ve şahıslarla hiç bir bağlantım yoktur.

...... Yani sonuç olarak Q7 ilaçlama firmasını herkeze sonuna kadar tavsiye ediyorum.

21 Haziran 2021 tarihinde aZenkron ilaçlama olmuş.

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim, aşağıda yazılı olan firma ve şahıslarla hiç bir bağlantım yoktur.

...... Yani sonuç olarak aZenkron ilaçlama firmasını herkeze sonuna kadar tavsiye ediyorum.

birde utanmadan ; aşağıda yazılı olan firma ve şahıslarla hiç bir bağlantım yoktur.

yazmış ya helal olsun.

Her iki firmaya da sesleniyorum işte çalıştığınız sosyal medya firmaları sizi 2 kuruş fazlasına anında satar. Reklamınızı bunlar değil hizmet verdiğiniz kişiler yapsın.

Daha da ilginci bizi uyandıran A Ada_beyza önce ispiyonlamış sonra reklam yapmış.

Son düzenleme: