• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlacı bırakıyorum, darısı başınıza

cimocimo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
76
3
28
Merhaba arkadaşlar, kalp ağrısı, sol kol ağrısı, nefes alma zorlukları sonucunda psikiyatriye sevkettikleri (ağustos 2006) günün üzerinden yaklaşık 8 yıl geçmiş. O günden beri kullanmadığım ilaç kalmadı desem yeridir. 12 gün sonunda umuyorum hayatımın bu sancılı süreci son bulacak.🙏 yarım paxili pazar almadım, biraz kötüydü, ptesi aldım pazardan kötüydü, bugün almadım idare eder bir gün geçirdim.... Ama keşke psikiyatri yerine psikologla başlasaymışım bu yola. 49 kiloyken 72 kilo oldum, acaba aldığım kiloları geri verebilecek miyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar, kalp ağrısı, sol kol ağrısı, nefes alma zorlukları sonucunda psikiyatriye sevkettikleri (ağustos 2006) günün üzerinden yaklaşık 8 yıl geçmiş. O günden beri kullanmadığım ilaç kalmadı desem yeridir. 12 gün sonunda umuyorum hayatımın bu sancılı süreci son bulacak.🙏 yarım paxili pazar almadım, biraz kötüydü, ptesi aldım pazardan kötüydü, bugün almadım idare eder bir gün geçirdim.... Ama keşke psikiyatri yerine psikologla başlasaymışım bu yola. 49 kiloyken 72 kilo oldum, acaba aldığım kiloları geri verebilecek miyim?

canım hayırlısı olsun bakalımmm, ilacı bırakmak en iyisidir, bende arkadaşlarım tavsiyesiyle prozac kullandım ama hata yapmışım, psikoloğa gittim ilk yaptığı şey ilacı bıraktırmak oldu, neyse ki fazla kullanmamıştım , bırakmak kolay oldu, şimdi psikoterapi yapıyoruz, bazen gerekli görünce hipnoza alıyor, hatta dilersen sana önerebilirim de , nil katre koç, google da böyle yaz bulursun canım, izmirde

İstanbuldayım canım, biraz sorunlu bir süreç ilaç bırakma, ani beyinde mide bulantısı gibi bulantılar vs. Tarif edilemeZ bişi :)

Back