• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilaca ihtiyacim varrr...6.ci deneme

Caney arkadaşım bende 15,12,2008 de tes yaptıracağım insallah pozitif cıkar hayırlısı ile bende kalan ilaclarımı sana gonderirim arkadasım

bende gonal f var geçen hafta tedavım sona erdı istersen sana gönderebilirim ancak çok az var 1 kere anca kullanırsın istersen gönderim (damlaya damlaya göl olur ) ayrıca para filanda istemem

sedayildiz cok tesk.ederim. su anda tedavide olsaydim hemen alirdim ama acilmis ilaclarin ilacin uzerinde de yaziyor 28 gun icinde tuketilmesi gerekiyor. ancak seninle birlikte tedavide olan arkadaslara yariyabilir.. inceligin , ve dusuncen icin cokkkkk tesekkur ederim....

arkadaslar ilaclari toparlar toparlamaz basliycam , ne olur ihtiyacim hala suruyor ..ilaclaraaaa...

arkadaslar,,

tedavilerin en zor kismi ilaclar , ve benim ne ilac alma hakkim nede rapor hakkim kalmadi... ne olur ilaclar konusunda yardim istiyorum..

elinde gonalf, puregon, menegon, cetrodite olanlar yardimmmm... yuzdesiylen almak istiyorummm... gucum ancak buna yetiyor... 6.keredir hep negatif aldim..

ama yilmadim biliyorum birgun bu savasi kazanacaagimmmmm... yardim.. ilaclar konusunda

saygilarimla...:Saruboceq::Saruboceq:

Allah yardımcın olsun ilaçlarımız çok pahalı bi kaç arkadaşın benim gibi elinde ilaçları kalmıştır bir hafta sonra sonuçlarımız belli olur eğer herhangi bi sorun olmazsa zaten ilaçta lazım olmayacak sonuçlarımız belli olunca görüşelim arkadaşlar keşke olsada hediye etsek ne var yani dimi arkadaşım gene ozaman görüşürüz yapabileceğim şu an bukadar senin gibi biriki arkadaş daha var bekleyen

sonuc bekleyen arkadaslarim ins. pozitif sonuclar alirsiniz, bu cok zor bir sinav hepimiz icin... herkezin mutlu sonu yakalamsini candan diliyorum (bende dahil) ...

ilaclarimi tamamlar tamamlamaz basliycam bende... heyecanla ve sabirla bekliyorum.... ilaclara olan ihtiyacim hala devam ediyor

guncellllll.... arkadaslar, su anda tedavide olanlar yeni tedaviden cikmis olanlar eger elinizde yarim kalmis ilaclariniz varsa artik onlarda benim icin olur cunku ocak ayinin basinda basliyorum ben yani yilbasindan sonra ilacin acilmis yeni acilmis hali 28 gun olmadigi takdirde isime yarar...

ilgilerinizi bekliyorum

keske istanbulda yasaydim fransada yasiyorum elimde hic kullanilmamis gonal f 900 var .buzdolabinda sakliyorum . nasil yolluyabilirim bilemiyorum . para da istemem.allh kismet ederse mayis haziran gibi gelicem. istiyen olursa ellerimle turkieyye getirebilirim.

arkadaslar benim 6.ci deneemem cabaliyorum .....
tedavde olanlar ellerinde artan ilaclariniz olursa yardimlarinizi rica ediyorum

yeni yilda ins. hepimizin bebekleri olur...

ilaclari toparlar toparlamaz basliycam tedaviye..... yardimlariniz arkadaslar

ya bende sadece merioanal ve solvens bide suprecur var tABİKİ ben ttüp bebek falan yapıo değilim evde sağlıkçı olunca garip garip ilaclar türüo bide ilaç dağıtıcıları mı ne hekimlere verıomıus sanıırm evde hergün yeni ilaç türüo bende gecen gün yalvardım kızla ihtiyacı olan nolr alsın merioal ı kıbrıstan geldi dedim tüp bebek merkezinden sanırm,alın çnkü evde bos bos duruo atılıcak sonra hep böle oluo bikaç kişiye dağıttık allahtan içim rahat son 3 tane kaldı merioanl

denizzelda, cok tesekkur ederim....merional i doktorum bana vermedi...ihtiyaci olan baska arkadaslara verebilirsiniz. ilginiz icin cok tesekkur ederim....
arkadaslar yeni yildayiz yeni yil once saglik sonra huzur getirsin bizlere ..sonrada saglicakla bebeklerimizi ins.....

ilaclarimi tamamliyamadim daha....tamamlandigi an ben de baslayacagim

Back