ilaca ihtiyacim varrr...6.ci deneme

caney37

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
408
15
643
53
İstanbul
arkadaslar,,

tedavilerin en zor kismi ilaclar , ve benim ne ilac alma hakkim nede rapor hakkim kalmadi... ne olur ilaclar konusunda yardim istiyorum..

elinde gonalf, puregon, menegon, cetrodite olanlar yardimmmm... yuzdesiylen almak istiyorummm... gucum ancak buna yetiyor... 6.keredir hep negatif aldim..

ama yilmadim biliyorum birgun bu savasi kazanacaagimmmmm... yardim.. ilaclar konusunda

saygilarimla...:Saruboceq::Saruboceq:

eğer yakın zamanda değilse ben tedaviye başlıcam büyük bi ihtimal ilaçların yarısı kalıcak onları sana verebilirim

elif23 duyarlılığına çok sevindim ya..allah kimseyi ümitsiz etmesin..allah razı olsun..caney37 canım işallah bebişin gelir tez zamanda.bilirim bebişsizliği 6 yıldır bende bekliyorum...

cok tesekkur erderim arkadaslarimmm....

elif23, ilaclarimi tamamlar tamamlamaz baslayacagim.... senden oncelikle hamilelik haberini dort gozle bekleyecegim sonrada ilac haberini..... luffen ... artan ilaclarin olursa ben burdayim umutla , bekleyecegim....

tedavinde bol sans diliyorum...
yabangulum cok saol.... allah emeklerimizi bosa cikarmasiin....

önemli değil canım aynı şeyleri bende yaşadım o yüzden anlıyorum seni

inanki ben turkiyede olsam verirdim canim arti ilaclar ama belcikadayim insalh bi yardim eden olur sana ALLAH yardimcin olsun

inanki ben turkiyede olsam verirdim canim arti ilaclar ama belcikadayim insalh bi yardim eden olur sana ALLAH yardimcin olsun

merhaba, bana avusturalya!dan, ilac gelmisti.... gonderirseniz cok memnun olurum, inanin bu sevincimin tarifini yapamam o derece sevinmis olurum...ilaclara cokkk ihtiyacim varrr cok hemdee...

saygilarimla,

merhaba benim elimde lucrın var tedavimden arttı eger işine yarayacaksa sana onu ulaştırabilirim

sunger 53, merhaba oncelikle cok tesekkur ederim .... lukrin kullanmayacakmisim..
ihtiyaci olanlara kismet olur ins..

tsk ederim

inşallah elinde olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
bende de puruloton iğne var.isteyene ücretsiz ulaştırıcam..

keske olsada versem ama o kadar ınaclıısın kı umarım ALLAH IM en yakın zamanda sana saglık ı bır bebek nasıp eder bunu cok ısterım burdakı arkadasların sana yardım edecegınden emınım yardım eden herkezden ALLAH razı olsun ıı haberlerını heyecanla bekleyecem mutlaka haber ver bana

Merhaba Bende de Menogn var sanırım 2 kutu artacak. ve yarım lucrin ama tedavim haftaya sonuclarnıyor.. ihtiyacım olmazsa insallah.. Sana verebilirim.. (hiç bir ucret istemem..)

Son düzenleme:
mutluluk, nikin gibi insallah sende mutlu olursun bu tedavinde, .....

ve artan ilaclarinlada ben mutlu olurum.. cok tesekkur ederim...

bendende gonalf kaldı ama çok az,bikez ancak vurursun herhalde..yinede istersen ulaştırayım sana..??ayrıcada canın sağolsun,para falan istemem...

canım benimde elimde 1kutu gonal-f var aşılama yaptım şuan sonuç bekliyorum inş. ihtiyacım kalmazda bebişimin geldiğini duyar duymaz sana ulaştırabilirim.. bende parasız veririm.. ALLAH yardımcın-yardımcımız olsun...:1hug:

cok tesekkur ederim arkadaslar.. cok tesekkurler...

cirone jel elimde var , ihtiyaci olan baska bir arkadasima kismet olur ins...

cok tsekkur ederim..

cok tesekkur ederim. ins. pozitif sonuc alacaksin, rabbim ins. seni sevindirsin... bunu yurekten diliyorum...

ins. bende senden oncelikle pozitif sonuc bekliyorum... ilaclar icinde tesekkur ederim

saglicakla kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…