Bende onceden icemiyordum ama icmek zorunda oldugumu anlayinca zorladim kendimi artik icebiliyorum. Hala buyuk ilaclarda zorlaniyorum ama yinede yanimda biri olunca daha kolay yutuyorum. Psikolojik bir durum bu. Dilinizin arkasina dogru koyup ilaci bol suyla yutmaya calisin. Bazi ilaclari ezerek parcalayarak icmek cok tehlikeli. Kendinizi zorlayin basarabilirsiniz.Merhaba hanımlar aranızda benim gibi hap yutamayan var mı doktorum decavit verdi ezerek içiyordum bazı yan etkileri oldu baş ağrısı yaptı değiştirdi regenesis Max verdi bunuda çok fazla icemedim kan ilacı olarak gyno Ferro verdi onuda çok zor yuttum bu vitaminlerin ve kan ilacının daha küçüğünü yada surubunu kullanan var mı aranızda
Evet psikolojik bi durum daha önceden boğulma tehlikesi atlatmistim o gün bugündür ilacı yutamıyorum sanki tikanacakmisim gibi oluyorumBende onceden icemiyordum ama icmek zorunda oldugumu anlayinca zorladim kendimi artik icebiliyorum. Hala buyuk ilaclarda zorlaniyorum ama yinede yanimda biri olunca daha kolay yutuyorum. Psikolojik bir durum bu. Dilinizin arkasina dogru koyup ilaci bol suyla yutmaya calisin. Bazi ilaclari ezerek parcalayarak icmek cok tehlikeli. Kendinizi zorlayin basarabilirsiniz.
Ayni durum bende de vardi ben kucukken cok kez bogulma tehlikesi atlattim hatta banyoda su yuzume gelince ve ya denizde yuzum suya giridginde bile panik oluyorum dusunun ben yutabildiysem herkes yutabilir. Yaninizda bogulma aninda soguk kanli davranabilecek ve heimlich manevrasi bilen biri varsa o varken yaparsaniz kendinizi daha guvende hissedersiniz.Evet psikolojik bi durum daha önceden boğulma tehlikesi atlatmistim o gün bugündür ilacı yutamıyorum sanki tikanacakmisim gibi oluyorum
O oyle bir durum olmuyor iste yasayan bilir. Sanki agzinda buyuyormus gibi geliyor bogazinda kalcagini hissediyorsun ve kaliyor en nihayetinde boyle dusundugun icin. Ben cok yasadim bu durumu neyseki atlattim kendini telkin ederek yutabilirim diyerek. Bu da bi nevi hastalik diyebiliriz sanirim.Benim bir arkadaşım yutamazdi çok garibime giderdi.
Sen yemek yemiyor musun onları nasıl yutuyorsun diyordum.
Allah kolaylık versin bebek için yutmaniz gerekir.
Evet bugün doktoruma konuştum o da mecbur yutucaksın dedi vitaminlerin şurubu yok dediBende yutamiyordum. Kırıp yürüyordum. Hamilesin sanırım bebek için kullanmak zorundasın şimdilik
Kesinlikle öyle zorda olsa yapmak zorundayımBenim bir arkadaşım yutamazdi çok garibime giderdi.
Sen yemek yemiyor musun onları nasıl yutuyorsun diyordum.
Allah kolaylık versin bebek için yutmaniz gerekir.
Yapabilirsiniz kendinizi inandirin gerisi kolay olacak. Bol suyla anlamicaksiniz bile gidecek bir bakmissiniz yutmussunuz.Kesinlikle öyle zorda olsa yapmak zorundayım
Evet psikolojik olarakO oyle bir durum olmuyor iste yasayan bilir. Sanki agzinda buyuyormus gibi geliyor bogazinda kalcagini hissediyorsun ve kaliyor en nihayetinde boyle dusundugun icin. Ben cok yasadim bu durumu neyseki atlattim kendini telkin ederek yutabilirim diyerek. Bu da bi nevi hastalik diyebiliriz sanirim.
Aksini dusunmezsem yapabilirim diye düşünüyorumYapabilirsiniz kendinizi inandirin gerisi kolay olacak. Bol suyla anlamicaksiniz bile gidecek bir bakmissiniz yutmussunuz.
Bir deneyin sonra burayada yazin.Evet psikolojik olarak
Aksini dusunmezsem yapabilirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?