- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
İlaçları araştırmadım ben, önce direkt olarak tanıyı olduğu gibi İnternete yazdım. Görünce hemen silinmesini talep ettim.Nasıl ya hic birşey anlamadım senelerdir anksiyete panik atak depresyon ne varsa hepsi için psikiyatrideyim hala da gidiyorum hic böyle bisey görmedim sinirlisiniz tahammülsüzsünüz diye bu teshisi neden koydu ki ilaçlarınız neydi acaba çok garip.gercekten
Allah allah iyi ki farketmissiniz benim genelde anksiyete panik atak yazar yazar bisey depresyon yazar ama kullandığım ilaclar içerikleri ayni adları farkli olur hep bi kaç defa çok sinirlendiğimı de söylemistim size niye bu teşhisi koymuş ona da takıldım aslındaİlaçları araştırmadım ben, önce direkt olarak tanıyı olduğu gibi İnternete yazdım. Görünce hemen silinmesini talep ettim.
Zaten söylediğim gibi 2 dakikadan fazla kalmadım yanında, bu teşhisi de ilacı yazabilmek için vermiş güya. Öyle dedi.
Ahaha ona bende takıldım.Allah allah iyi ki farketmissiniz benim genelde anksiyete panik atak yazar yazar bisey depresyon yazar ama kullandığım ilaclar içerikleri ayni adları farkli olur hep bi kaç defa çok sinirlendiğimı de söylemistim size niye bu teşhisi koymuş ona da takıldım aslında
Ama tanı "şizofreni"ydi,yani hayatımı etkileyebilecek bir tanıydı.Allah allah iyi ki farketmissiniz benim genelde anksiyete panik atak yazar yazar bisey depresyon yazar ama kullandığım ilaclar içerikleri ayni adları farkli olur hep bi kaç defa çok sinirlendiğimı de söylemistim size niye bu teşhisi koymuş ona da takıldım aslında
Kendi doktoruma gittim. Hatta sinirimden ağladım. Saçmalama böyle birşey yok Cheryl, yanlışlıkla girmiştir diyerek yatıştırmaya çalıştı. Ama yok yani takıntı oldu bende e nabız girip duruyorum sürekli. Sağlık bakanlığına gitsem sonuç alabilir miyim acaba?Ben bununla ilgili birşeyler okudum sanki yine son zamanlarda forumda.
İlaç yazabilmek için şizofren tanısı koymak ne demek? Bence bunu Sağlık Bakanlığı'na bildirin.
Kendi doktoruma gittim. Hatta sinirimden ağladım. Saçmalama böyle birşey yok Cheryl, yanlışlıkla girmiştir diyerek yatıştırmaya çalıştı. Ama yok yani takıntı oldu bende e nabız girip duruyorum sürekli.
Ya dikkatsiz biri olsaydım, reçeteyi alıp çantaya koysaydın diyorum hayatım kayardı ya. Zaten hemen sildirdim. E nabız da diğer psikiyatri muayenelerimde yazdığı gibi "psikiyatrik Muayene Tanısı" yazıyor, normal Muayene olarak düzelttirdim.
Mutlaka hastane yonetimine gidin, bashekimle konusun, hemen silsinler hemen
Olmazsa Saglik bakanligina sikayet edeceginizi soyleyin
Ne demek ilac yazmak icin sizofreni teshisi koymak???? Depresyon teshisiyle ilac yazamiyor muymus?
Once kaydi sildirin sonra doktoru sikayet edin sacmalik bu yaptigi
Bana etik gelmedi. Bu insanlar bir yemin filan etmiyor mu ya işimi doğru dürüst yapıcam diye?
Evet yaşım 22. Öyle çok bir sorunum da yok yahu sinirli biriyim biraz tahammülsüz azıcık şımarığım ama şizofren değilim. O kadar da değil.Tamam silmiştir siz dikkatli davranarak halletmişsiniz ama hiç ilgilenmeyen birilerine de yapılabilir aynısı. Bildiğim kadarıyla genç bir kadınsınız, ileride devlet memuru olmak isteyebilirsiniz, psikolojik geçmişinizin önemli olacağı meslekler edinebilirsiniz. Bu bir sorun olarak da karşınıza çıkabilir.
Bu basit bir dikkatsizlikse olabilir tabii ancak doktorun dediğine bakılırsa ilaç yazmak için sürekli kullanılan bir yöntem gibi.
Detaylı araştırmak ve şikayet etmek gerek sanki.
Bana mı denk geldi ne yaptı anlamadım.Bana etik gelmedi. Bu insanlar bir yemin filan etmiyor mu ya işimi doğru dürüst yapıcam diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?