How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ilaç kullanmak ve sakatlık

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
arkadaşlar ben hamileliğimin en başından beri hamile olduğumu bilmeden sonrasında ise bulantı kusma psikolojik sorunlar ve enfeksiyon hastalıkları nedeniyle çok ilaç kullandım.7 ay bitiyor hala bulantı ilaçları alıyorum.ultrasonda doktor bebeğin gelişiminin gayet iyi olduğunu söylüyor.2li 3lü testleri de yaptırmadım.
Allah korusun bu ilaçlar sadece beden sakatlıklarına mı yol açar yoksa zeka sakatlıkları da yapar mı?bedenen bir sey olsa doktorlar bunu görür müydü?

arkadaşlar ben hamileliğimin en başından beri hamile olduğumu bilmeden sonrasında ise bulantı kusma psikolojik sorunlar ve enfeksiyon hastalıkları nedeniyle çok ilaç kullandım.7 ay bitiyor hala bulantı ilaçları alıyorum.ultrasonda doktor bebeğin gelişiminin gayet iyi olduğunu söylüyor.2li 3lü testleri de yaptırmadım.
Allah korusun bu ilaçlar sadece beden sakatlıklarına mı yol açar yoksa zeka sakatlıkları da yapar mı?bedenen bir sey olsa doktorlar bunu görür müydü?

hamileliğimin yaklaşık 4. haftasında falan ağır grip dolayısıyla ilaç kullandım. tabi ben hamile olduğumu bilmiyordum. üstelik ilaçlara başlamadan önce hastanede gebelik testide yaptırmıştım. ama görememişler bebişimi. sonrada zaten başka bir hastanede 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim. yıkımdı benim için. çok üzüldüm.ama doktorum " ya hep ya hiç yasasından" bahsetti. yani ilaçlar herhangi bir sorun yaratsaymış zaten bebek tutunamıyor ve düşüyormuş. şimdi 24. haftamdayım. bu hafta 4 boyutlu ultrasona gircem inşallah herşey iyi çıkar. vicdanen huzursuzum allahım bebeklerimize sağlıcakla kavuşmak nasip etsin.:nazar: bu 4'lü yada renkli ultrason biçok olumsuz şeyi ( allah korusun) tespit ediyomuş ve gerekirse amniyosenteze yöneltiyomuş. onu yaptırabilrsin.

ya zaten iğrenç bir hamilelik yaşıyorum bir de kayınvalide tarafım İnş. bir sey olmaz çocuğa o kadar ilaç kullanıyorsun keşke kullanmasan bırak artıık diyorlar.sanki keyfen içiyorum.RABBİMMMM ne olur yardım et bana ve dert çekenlere...

Back