iktisat mezunları ve iktisat okuyanlar..

aysenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
21
0
86
37
İzmir
iktisat bölümü mezunları ve iktisat okuyanlar varmı aranızda?lütfen cvp verin sizlerle tanışalım..şimdiden teşekkürler..

mrb canım ben iktisat bölümü değil de kamu yönetimi okuyorum yine de seni yalnız bırakmak istemedim..bazı derslerimiz aynı a.s

ben de bankacılık istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum ve kpssden korkuyorum...ben de kamu 4, örgün öğretim

kızz ben de hukuk okuyom ya adli hakimlik istiyom mümkünse ceza hakimliği :) hayalimiz var aşkım idari hakim olacak ben adli hakim inşallah olur sen de inşallah olursun ezgiim çok güzel bi meslek gerçekten ama çok zor kazanması

benm 24. yani son tercihimdi bu bölüm.iktisatın ne olduğunu bilmiyordm bu bölüme yerleştğmde.ama nasip buymuş dedm.çok meslek war ve bi hedef koymam gerekio artık sanırım .3, sınıf oldum daha ne yapacağmı bilmiyorum ve bu kötü bi durum.

inşallah hayallerine kavuşursun canm.ne kadar hoşuma gidio böle hedefini koumuş insanlar kararlı kişiler

ewet cnm ya bnm hayalim işte elimden geleni yapcam inş sizde isteklerinize kavuşlursnz cnm.sen hukumu okuonnnn :) ben ticaret hukukundan kaldım bu sene yaaaa :)

evet canım benim aşkımın da bu sene ticaret dersi vardı zor geçti o da yaa çok zormuş ben bu sene görecem inşallah korkuyom valla

valla baş idealist benim canım çok emek verdim istediğim bölümü okuyayım diye ilk sene hukuğa yetmedi puanım 1 sene daha sabrettim ve kazandım bütün arkadaşlarım akrabalarım hep seni örnek gösteriyoz helal olsun kazancam dedin kazandın diyolar şimdi ise aşığım bölümüme çok severek okuyom

tebrik ediyorum seni inşallah hedeflerine ulaşırsın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…