• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iktisat mezunları ve iktisat okuyanlar..

ben de haziran da mezun oldum iktisat bitirdim.ve bitirebilmek için çalıştığım kadar öss' ye çalışsaydım doktorluğu fln kazanırdım herhalde.uyduruktan bi bölüm diye görünüyo ama bitirebilmek çok zor.yani bizim okulda öyleydi en azından.4 sene boyunca yırttım biyerlerimi güzelcene 4 sene de bitirebiliyim diye ama gel gör ki bütün emeklerim boşunaymış.iş yok iş...aradıkları tek şey tecrübe,nerden mezun olmuşsun kaç ortalaman var hiç önemli değil.kaç tane iş görüşmesine gittim ve hepsinin de aradığı tek şey tecrübe yaaaa.kafayı yicem.kusura bakmayın içim çok dolu da bu konuda.birden konu açılınca dökülüverdi içimdekiler.kolay gelsin arkadaşlar valla ...bu bölümü bitirebilmek ayrı bi dert bitirdikten sonra biişe girebilmek çok çok ayrı bi dert.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bende iktisat okuyorum ama hayalim tıptı. önümüzdeki yıl tekrar sınawa girmeyi düsünüyorum sizce basarabilir miyim yoksa cok mu zor olur benm için =(

Back