ikolatayla zayfladm

00ecmel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
77
0
arkadaşlar 1,60 boyum 65 kiloydum 2 ay boyunca yemek yemeden önce bi paket çikolata yedim iştahı kapatıyor ayrıca şekersiz çay için çikolata yiyerek vucud zaten şekeri alıyor ben zararını görmedim şimdi 52 kiloyum çok mutluyumdelikafadulden

canım sen nediyon güzelim ya bütün millet çikolatayı tatlıyı bıraksam zaten veririm diyor köşe bucak ıkına sıkına çikoladan uzak durmaya çalışıyorlar yinede verebilmek için neler çekiyorlar sende diyosunki çikolata yedim zayıfladım inanılır gibi değil belki sen canın çekerek severek yememişsindir o yüzden vermiş olabilirsin aklıma bu geldi çünkü bende tatlıyla hiç arası olan bi insan değilim eğer açken yersem iştahım kapanıyor

ben açken tatlı yersem içim kıyılır valla. daha çok acıkırım. belki her insanda aynı etkiyi yaratmayabilir.
hem kaş yaparken göz çıkarmayalım. çikolata selülit yapıyo diye biliyorum.

saçma geldi bana her yemekten önce 1 paket çikolata yiyerek nasıl zayıflanır aklım almıyor....

sanırım arkadaş sadece yemeklerden önce yemiş zaten mesela çokonat yaklaşık 190 kalori eğer yemeklerden önce çayla içtiyse iştahını kapatmış olabilir kalorisi çok yüksek de değil, eğer bu şekilde öğünlerde aldığı kaloriyi azaltıyorsa kilo verilebilir gibi geldi bana, ama tabi sadece iistediğin kadar çikolata yiyerek zayıflamak günümüz teknolojisinde mümkün değil :1rolleyes:

ayy hiç güleceğim yoktu........tabrikler valla.....
nasıl olacak bademli,fındıklı,fıstıklı,bitter...
kızlar öncelik sizin..siz başlayın ben arkadan gelirim....:) :):)

bazı günler ara öğün olarak bir lokma diet çikolata atarım agzıma ve bu benim çikolataya düşkünlüğümü azaltır ama..bir paketle zayıflanacağını hiç sanmıyorum

Hiç olacak bir iş değil çokkkk mantıksız!!!!!
Bunu bir diyetisyene sorsak dalga mı geçiyorsun diye odadan kovalar valla .!!!!!!
Hayatımda bu kadar garip bir yöntem duymadım.Tamam çikolata iştahı kesebilirde,kesinceye kadar alınan kaloriler noluyor birde üstüne yemek yenilecekmiş bir yaşıma daha girdim bugün !!!!!!

Valla bir laf var ya arkadaşım kafamı buluyorsun adam mı seçiyorsun!

kızlar ben verdim iştahı kapattığı için zaten yemek yiyemiyorsun yesende çok az yedinmi tıkanıyorsun ha selülüt demiş arkadaş evet selülit yaptı yalan değil ama kilo verdim

benm bi arkadaşmd ÇıKOLATA DıYETı UYGULAMIŞ KAFASINDA KIZ ZATEN 50kiloydu şimdi 42ye düştü dediğin gibi iştahı kapıyormuş ve yemk yemedğn için az kalori alıyosn herhalde

Arkadaslar benimde cevremde sadece cukulata ve Cola ile zayiflayanlar var, ama cok sagliksiz bir sey ben hic tavsiye etmem. Suan cok zayiflar kiloda almiyorlar ama sagliklarindan cok sikaytciler.

belki bünyelerinden kaynaylanıyor zayıflama bide bazı insanlar herşeyi yer fakat zapzyf kalırlar onlara ne denr artuk

valla sen çikolatayı mı yiyosun bizi mi yiyosun anlayamadım ama her türlü afiyet olsun :)

Arkadaslar benimde cevremde sadece cukulata ve Cola ile zayiflayanlar var, ama cok sagliksiz bir sey ben hic tavsiye etmem. Suan cok zayiflar kiloda almiyorlar ama sagliklarindan cok sikaytciler.
canım o nasıl olyuor
tarif edebilir misin arkadaslarından ögrensen?
ben kg verdim cok zayıfım ama bu allahın cezası göbek böyle bi kemer kalınlıgında
gomlekten tasıyor bilmiyorum 45 kg ya mı düşim bunun elinden hayır boyum kısa degil göbek erisin derken iskeletor olmayayım

biraz bilinçaltının buna inandırılması ile ilgili bir durum diye düşünüyorum. ben hamilelikten önce akşam bir büyük boy pizza yanında 2.5 lt kolayı bitirirdim. öğlen yemeğin 4 lahmacun yerdim . hergünüm böyle cok yiyerek gecerdi ama 49 kg. idim. ozamanlar nasıl yapıyorsam yediklerimin beni şişmanlatmayacağına inanıyordum.
Şimdi su icsem yarıyor sınıfındayım...

kızlar ben biraz araştırdım şuna ne dersiniz
Çikolata Diyeti

Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
1 dilim kepekli veya çavdar ekmeği
2 karper kadar tercih edilen peynir Domates, salatalık, yeşil biber

Öğle: 1 porsiyon tavuk şiş veya tavuk göğüs ızgara 1 su bardağı ayran Az yağlı salata

İkindi: 1 adet küçük çikolata bar veya 4-5 adet küçük top çikolata veya 1 kase çikolatalı puding

Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği 1 dilim kepekli veya çavdar ekmeği Az yağlı salata

Ara: 1 su bardağı çikolatalı süt 1 adet tercih edilen meyve
:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…