İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

bu gün kayıt olduğum merkeze gittim kayıtta verilen başvuru kağıdıyla gittim görevli intenetten bilgilerimi girdi ve şifremi verdi bende neden internetten girişimi yapamıyorum diyordum meğersem onlar şifre verip internetten girebiliniyormuş ama malesef şifremide yazdım ama hala aktif olmamış arkadaşlar sizi bilgilendiriyim dedim yani netten ancak bu şekilde oluyor zaman kaybetmeyin

arkadaşlar ilk kayıttan sonra birda şimdi bu ayın 30 una kadar kayıt yenilememizmi gerekiyor öğreneyim yoksa dönem gidecek bilen vardır ne olur bekliyorum DUYURU!
30.06.2009 - 11:11
Açık ılköğretim Okulu'nun 2009-2010 Öğretim Yılı I. dönemi ile ilgili Kayıt Yenileme işlemi 6 Temmuz 2009 Pazartesi günü başlayacaktır. Kayıt yeniletecek öğrencilerimizin belirtilen tarihten itibaren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. I. Dönem için kayıt yenilemeler 31 Temmuz 2009 Cuma günü sona erecektir.
Bu duyuru eski öğrencilere mi yönelik anlamadım.

Son düzenleme:

şimdi canım ben dün gittim sordum internetten şifrenle girişini yapıyorsun bir üst sınıftan 4 ders seçiyorsun onun çıktısıyla tekrar kayıt olduğun yere gidiyorsun sana kitapları veriyorlar birde yanında 1 resim götürüyorsun sana öğrenci kartı vericeklermiş yani sen şimdi hangi sınıfın sınavına giriyorsan o zaman sınavını veriyorsun daha sonra diğer sınıfın kaydını yaptıracaksın ama istersen internetten halk eğitim merkezlerin numaralarını bir ara o zaman daha iyi aydınlatılırsın canım başarılar

kıslar kayıt yenilemek için son 2 gün dikkat ........

Bende kaydımı yeniledim geçen gün...7. ve 8. sınıflar için kayıt yenilemiş oldum.

Üst sınıfın derslerini ben seçmedim ordan verdikleri formda otomatik seçiliyo dedi adam.

Öyle işte allah kolaylık versin hepimize..

Arkadaşlar şifreleriniz verilen kağıtta mı yazıyodu yoksa görevli elden mi yazdı . ben şifermi sordum sol altta dedi evde incelerim diye o an bakmadım geldim sol altta kalemle yazmış şi444 falan diye devam eden şifremi ne artık sistem kabul etmiyo ben netten göremiyorum dükümlerimi nasıl olcek yaaa sizin nasıl dı

kızlar bende liseyi devam ettirmek istiyorum aöl den bu sene kaydımı yaptırmak istiyorum meslek lisesi olarak

arkadaşlar ben 6. sınıfa kaydımı yaptırdım peki sınava girmeden 7. sınıfın kaydınıdamı yaptıracağım ben kafam karıştı biri bana anlattsın

canım . zaten 7. sınıfın seçmesi yok bütün derslere giriyorsun . fakat 8. sınıfın derslerini seçebiliyorsun .8 sınıfta sadece 4. ders var . türkçe zorunlu ben kayıt yenileme yaparken görevli sordu . fen teknolojı . din kültür . ve inkilabı seçtim .türkçeylede 4 ders oldu ....zemuszemus
bana şifremi ne yapmak istedigim soruldu .ona göre yazdı oraya verdigi kagıdında en alt köşesinde yazıyor .. şifreniz diye .....
gelincede meb den baktım açılıyor benim sayfam ...orda SEÇTıGıM DERSLERDE YAZIYOR ...

arkadaşlar ben 6. sınıfa kaydımı yaptırdım peki sınava girmeden 7. sınıfın kaydınıdamı yaptıracağım ben kafam karıştı biri bana anlattsın
CANIM BELLı BıR TAKVıM VAR . ONDA MEB SAYFASINDAN ÖGRENEBıLıRSıN ....

ben 7 sınıf için kaydımı yaptırdım görevliye sordum 8. sınıf içinde ileribi tarihte yeniden kayıt yaptırmak gerekecekmiş ...

Son düzenleme:
kızlar bende liseyi devam ettirmek istiyorum aöl den bu sene kaydımı yaptırmak istiyorum meslek lisesi olarak
canım sen lise için başvuracaksın . burdaki arkadaşlar ilk ögretim için başvuruyor ....

eger lise için şimdiye kadar hiç aöl başvurmadı isen .. liseler için yeni kayıt
10 agustos ... 2 ekim arası buyrunnnnnnnnn

evet yanlış yere yazmışım ben ilk defa liseye kayıt yaptırıcam yardımın için teşekkürler

bak kaydını yaptırdın ya sana otomatikmen 7. sınıftan 4 ders seçiliyo sınavda hem 6. sınıftan hem 7. sınıftan sınav oluyosun sen ayrıca bişey yapmıyosun bunların yazılı olduğu bir kağıt veriliyo halkmerkezde.

kızlar ben haziranda kayıt oldum açık ilkögretime. yinede kayıt yenileme mi yaptırmam gerek.
benim anladıgım daha önce kayıt yaptırıp devam etmeyenler yenileme yapıyor lütfen acil cvp veriiin

kızlar ben haziranda kayıt oldum açık ilkögretime. yinede kayıt yenileme mi yaptırmam gerek.
benim anladıgım daha önce kayıt yaptırıp devam etmeyenler yenileme yapıyor lütfen acil cvp veriiin

Evet canım anladığın gibi sınava kadar bişey yok sınavdan sonra kayıt yenileme var

Evet canım anladığın gibi sınava kadar bişey yok sınavdan sonra kayıt yenileme var

teşekkür ederim canım. ekimde galiba sınav var ben daha kitaplarımı almadım.kafamçokkarıştı netten derslere baktım kolay gibi görünüyor. ama kitapları alayım anlıcam.. herkee kolay gelsin.

Mşlh açıkilöğretimciler çokmuşuz vereliniortak
Bende henüz kitaplarımı tam almadım Daha gelmemişti
6. sınıf sosyal ve matematik vardı oları aldım sadece
Matematiğide geçen hafta bizde misafir olan öğretmen kuzenimle çalıştık biraz
Hep burda olsa süper olacaktı aslında Çok ii bir anlatıcı öğreticizemuszemus
Ama tabi o(onlar) misafir ben ev sahibi olunca hepte çalışamadık

Bana şifre vermediler Eski kayıtlıolduğum için (ilk kaydım 2001) vermezlermiş bana
Dersleride bana 2 6. sınıftan kalan 6sıda 7. sınıftan verdiler
Ben ilk kayıt olduğum yıl ilk dönem sınavlarını vermiştim
O sınav sonuçlarımla beni 2. dönemide verdim saymışlar
Hesaplara göre işte benim o sınav sonuçlarımı 2. dönemide vermiş gibi paylaştırmışlar
Eğer o zaman o 2 derside daha ii sonuçlarla vermiş olsaydım şimdi onlarda olmayacakmış
Bu durumuda o kuzenim izah etti bana

Şimdi bide burdan netten çalıştığımız veya soru çözdüğümüz yararlı olduğunu bildiğimiz yerleri paylaşalım kendi kendine çalışacak olanlara faydalı olsun

Kızlar napıyorsunu zçalışıyormusunuz Son anamı bırakıyorsunuz
Gerçi daha kitaplar gelmedi Sizde nasıl bilmem
20sinden sonra gelecek dediler Bakalım yarın arayp sorucam gelmişmi

ben bu gün öğrenci kartımı çıkardım kitapları sordum ankaradan daha gelmemiş kitaplar belli değilmiç kasımın 11 sınav var zamanımız az kaldı ne yapacağız inş biran önce verirler kitapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…