arkadaşlar ilk kayıttan sonra birda şimdi bu ayın 30 una kadar kayıt yenilememizmi gerekiyor öğreneyim yoksa dönem gidecek bilen vardır ne olur bekliyorum DUYURU!
30.06.2009 - 11:11
Açık İlköğretim Okulu'nun 2009-2010 Öğretim Yılı I. dönemi ile ilgili Kayıt Yenileme işlemi 6 Temmuz 2009 Pazartesi günü başlayacaktır. Kayıt yeniletecek öğrencilerimizin belirtilen tarihten itibaren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. I. Dönem için kayıt yenilemeler 31 Temmuz 2009 Cuma günü sona erecektir.
Bu duyuru eski öğrencilere mi yönelik anlamadım.
kızlar yeni kayıt yaptırmak isteyenler nezaman başvuracaklar
canım . zaten 7. sınıfın seçmesi yok bütün derslere giriyorsun . fakat 8. sınıfın derslerini seçebiliyorsun .8 sınıfta sadece 4. ders var . türkçe zorunlu ben kayıt yenileme yaparken görevli sordu . fen teknolojı . din kültür . ve inkilabı seçtim .türkçeylede 4 ders oldu ....zemuszemusBende kaydımı yeniledim geçen gün...7. ve 8. sınıflar için kayıt yenilemiş oldum.
Üst sınıfın derslerini ben seçmedim ordan verdikleri formda otomatik seçiliyo dedi adam.
Öyle işte allah kolaylık versin hepimize..
bana şifremi ne yapmak istedigim soruldu .ona göre yazdı oraya verdigi kagıdında en alt köşesinde yazıyor .. şifreniz diye .....Arkadaşlar şifreleriniz verilen kağıtta mı yazıyodu yoksa görevli elden mi yazdı . ben şifermi sordum sol altta dedi evde incelerim diye o an bakmadım geldim sol altta kalemle yazmış şi444 falan diye devam eden şifremi ne artık sistem kabul etmiyo ben netten göremiyorum dükümlerimi nasıl olcek yaaa sizin nasıl dı
CANIM BELLı BıR TAKVıM VAR . ONDA MEB SAYFASINDAN ÖGRENEBıLıRSıN ....arkadaşlar ben 6. sınıfa kaydımı yaptırdım peki sınava girmeden 7. sınıfın kaydınıdamı yaptıracağım ben kafam karıştı biri bana anlattsın
canım sen lise için başvuracaksın . burdaki arkadaşlar ilk ögretim için başvuruyor ....kızlar bende liseyi devam ettirmek istiyorum aöl den bu sene kaydımı yaptırmak istiyorum meslek lisesi olarak
arkadaşlar ben 6. sınıfa kaydımı yaptırdım peki sınava girmeden 7. sınıfın kaydınıdamı yaptıracağım ben kafam karıştı biri bana anlattsın
kızlar ben haziranda kayıt oldum açık ilkögretime. yinede kayıt yenileme mi yaptırmam gerek.
benim anladıgım daha önce kayıt yaptırıp devam etmeyenler yenileme yapıyor lütfen acil cvp veriiin
Evet canım anladığın gibi sınava kadar bişey yok sınavdan sonra kayıt yenileme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?