ha kızlar benim sınava girdigim okulda hep bayanlar vardı 50 60 yaşlarında teyzeler amcalar bi görseniz.1yıla inmesi herkesi şevklendirmiş ne güzel.
sınavdan çıkınca bi bayanla konuşuyorum 40 yaşındaymış kadın beni gülmekten kırdı geçirdi.
60 yaşında bi teyze buna ingilizceyi nasıl yaptın demiş; oda hani noktalar varya oraya hangisi yakışıyorsa onu koydum giti.:sm_cool:
sonra bu teyze hep şıklardan C yi işaretlemiş C ler alt alta çok gelmiş. teyzeye demiş; biraz o C leri sag tafara kaydır çok C işaretlemişsin böyle tutmaz demiş:roflol::roflol:
seviyom86 beni burdaki ilgili öğretmen yönlendirdi o bu yolu göstermese bende bilemezdim
ama mesela ben ilk kaydımı 2001 de yaptırıp yarı dönem yien burda girip 2. dönemde Tr ye gitmişitm
O zaman ankaraya bile tlfla sordum bana dzgün cvp vermediler İlk girdiğin yerde girmen lazım fln dediler
o zaman bu zamandır bende vazgeçmiştim O zaman devam etseydim ben şimdi liseyi bitiriyor olurdum
işte bilenlerin ehil olanların doğru yönlendirmesi çok önemli
aeben bende de inglzce yok hani tanıdık belli kelimler vardır
mesela ben pcyide inglzce kullanırım bi face i ingzce kullanamdım
ama dilbilgisi konusunda sıfırım tabi
Birde inglzceyi dün tüm gün çalıştım buna rağmen hungry olayın baksana:))))
Liseden benmde gözüm korktu ama bize mat.ten ders almak şart aslında hep sallamayla nerey kadar:))
Öldüm gülmekten walla ne güzel bi diyalog
Şu "oda hani noktalar varya oraya hangisi yakışıyorsa onu koydum giti" cümlesi kopardı beni:roflol:
kızlar geçmiş olsun :dance: sonunda atlattık zordu ben matematiği ingilizceyi salladım ikisindende kalmışımdır hiç doğrum olcağını sanmıyorum inşallah diğerlerini kurtarmışımdır...
kızlar inş iyi puanlar alırız valla benim girdiğim derslerde çok zordu bende atmasyon yaptım inş tutturabilmişimdir artık bir ara gözlerim şaşı hale geldi,harfler bir oraya bir buraya gidiyorlardıkaydirigubbakcemile3
kızlar benım ilk sınavımda ben sadece 6. sınıfı calışmıstı 7. sınıfın sorularını hep salladım inş. hepımız basarılı oluruzda emeklerımız bosa gıtmez kızlar benım en cok dıkkatımı ceken o benım sıbnava gırdım yerde erkekler eşortmanlarıyla gelmıs bayanlar tekmış takıştımıs surmus surüşturmuslerde vallahı bızım kadar kendıne bakan yok herhalde bayanssulusmile
evet aycan girebilirsin ... Sınav sonucuna göre yeniden kayıt yaptırır ve kalan derslerini verirsin .selam kızlar,ben pazar günü 6 ve seçtiğim derslerden 7. Sınıfa girdim başarılı olursam 8.sınıf için temmuz ayında girebilirmiyim.bilgi olan var mı?
hayırlı olsun nasira .. neden başarmayasın ?:1hug:başara bilirmiyim acaba...?
kızlar bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.bir senede sadece bir sınıfmı geçebiliyoruz.yada daha fazlamı.
3, 4 aya bir sınav olunuyor eger girdigin sınavlarda başarılı olursan 1 yılda bitiyor.
başarılar.kaydirigubbakcemile5
hadi 2 gün kaldı ya....,,
umarım 1.2. soruyla katbetmem bu seneyi ... liseye yazılmak istiyorum hemen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?