hanımlar 2. dönem kayıt yenilemek için tekrar bankaya para yatırmak gerekiyo değilmi iki kere git gel yapmayayım bilgilendirirseniz sevinirim:ecrin_bebek:
teşekkürler cevahix konyalısın galibakaydirigubbakcemile5 bakma sen biraz gurur meselesi yaptım ben, bişeyleri isbat edebilmem için yüksek not alarak geçmem gerekiyordu ölede oldu binlerce şükür:lepi:
arkadaşlar ben dün kaydımı yaptırdım kaydımı yapan görevli aynı anda derslerimide seçip çıktıyı verdi ve hemen kitaplarımı verdiler ama.....görevliler konuşurken duydum kitaplar az geldi bu sefer yetmiycek felan dediler ona göre fazla beklemeyin kitapsız kalabilirsiniz
ve önceki dönem kitapları fazla yıpranmamışsa iade alıyorlar yetmediği yerde onları dağıtacaklarmış bilginize......
hanımlar 2. dönem kayıt yenilemek için tekrar bankaya para yatırmak gerekiyo değilmi iki kere git gel yapmayayım bilgilendirirseniz sevinirim:ecrin_bebek:
kedicigim kitapların bi bölümü nette var meb sayfasında . öyle biliyorum ben bir baksan en azından .bende kayıt yenileme yaptırdım 11 ders var fakat yine 7. sınıf kitaplarım eksik nasıl çalışıc am bilmiyrum insanda heves bırakmıyolar ya sadece 8. sınıf kitaplarını alabildim bakalım napıcaz
EVET CANIM ıLK SINAVA GıRMEDıGıN ıÇıN HEPSı BERABeR ÖNÜNE DıZıLMıŞ.....sınavını başarıyla geçen arkadaşları tebrik ediyorum.
darısıda başımıza.
bende kayıt yeniledim sınava girememiştim. şimdi 14 dersten sınava girecekmişim ben pek anlamadım olayı 6.ve 7.dersten.ben ilk sınava girmedim diyemi dersler üst üste biniyo beni aydınlatırsanız sevinirim.
EVET CANIM İLK SINAVA GİRMEDİGİN İÇİN HEPSİ BERABeR ÖNÜNE DİZİLMİŞ.....
bende bu gün kayıt yeniledim .. sadece 2 dersim kalmış 8. sınıf matemetik ve ingilizce .... aslında ben 4 ders diye bekliyordum :uhm: 8.in 4 dersini vermiştim 4 dersi kalmıştı .. diger ikisinin önceki sınavda notu yüksek diyemi aceba geçti saydılar . anlamadım .. ama olsun sadece 2 ders ama en kazık dersler...:1ninca:
kitabı okuyup sondaki testleri çözüyorum ... ve arka sayfada özette var. ordanda faydalanıyorum ben kendi adıma....:hulya:yeterlide oluyorarkadaslar derslere nasıl calısıyorsunuz calısırken daha cok neler dıkkat edıyosunuz benı bılgılendırırmısınız...
anneni tebrik ederim canım .....okumanın yaşı yoktur...:lepi: bende 35 ..var var annemde var :) ilkokul dıplomasını başarıyla aldı (okuma belgesı vardı sadece) yarında ortaokula yazılıyor annem 37 yaşında bende 23 yaşındayım :) annem okullu oldu kayıt yaptıran araştıranda bendım cunku gercekden cok zekı annem ehlıyetını bıle başarıyla aldı gıttıgı her yerden başarı belgesını alıo hemen :) (hıc teş.takdır alamadım ben :) ) ve hepınızde ınanıyorum oyledır annelerımız dahada zeki... Umarım geçte olsa güç olmadan bıtırırsınız okullarınızı
slm . eski sınavlarda çıkan sorular meb sitesinde var diye biliyorum ..evet ya bir ayda kaldı bir ayda o kadar kitaba nasıl çalışcam siz nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar nasıl sorular çıkıyor nerelerden bilenler yardımcı olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?