hanımlar sınava giderken nüfus kağıdı yeterli değilmi illa netten çıktı almamız şartmı:uhm:
AİÖ sitesindne alıntı : • Sınavda yanınızda, SINAVA GİRİŞ BELGESİ veya ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI'ndan birisi ile Nüfus Cüzdanı ya da Ehliyet gibi fotoğraflı ve geçerli bir kimlik kartı bulundurmanız zorunludur.
benimde demek istedigim oydu canım . eger kalınan ders olursa 3. dönem sınavlarına giriliyor .....:1hug:yanlış anladın arkadaşım demek istediğim 2. dönemde 7 den kalan la 8 ful olsa 3. dönemde ne kalıyoki bitiyo 8..ondan sordum hiç dersten kalmadan 3. döneme geçildiğinde 3. dönemin sadece 2 dersi kalmıyormu mantık olarak 7 deyken yine 8 den 4 ders seçicez ya sona doğru yük azalıyor yani çok dersten kalmazsan tabii sen sanki dersleri komle vermiş olsanda 3. dönem tekrar hepsinden sınav olunacakmış gibi anlatmışsın... arkadaşlar daha önce sınava girenlere soruyorum 20 sorudan kaç doğruyla kalmıyordunuz
cevahirx teşekkürler canım sanada geçmiş olsun inş iyi not alırsın ben ingilizcede, fende, matamatikte zorlandım valla bazılarıda atmasyon oldu:kedi: bakalım sonuçlar ne olacak
benim sınav olduğum okulda bu tür şeylere rastlamadım ama sınava girmeden önce asla telefonları almadılar ben kantindeki kişilere verdim çoğunlukta öyle yaptı ama hiç kimse bu durumdan memnun kalmadı valla aklım tlf kaldı çok şükür tlf aldım sınavdan sonra bazıları nasıl girdiyse sınavdayken birinin cep çalmış hatta konuşmuş hemen çıkarmışlar
geçmiş olsun kıslar hepimize .....
kıslar tel kapapmamız söylendi okadar sorun . yaşamadım ben ..
sorulara gelince tek toslıyacagım ders galiba ingilizce .. hiç çalışmadım desem ....:kedi:
osruların zorlarıda vardı kolaylarıda .. ama din kitabına hiç bakmasan bile gene geçermişiz .
ekinosksum ..cevahirim geçmiş olsun diyelim .....
umarım sonuçlarımızda güzel çıkar...:Saruboceq:
bonus gelmedimi kıslar o iyi çalııyordu maşalşahne yaptıki .....:uhm:
hepimizin inşallah .....:Saruboceq:sağol canım sanada geçmiş olsun inş umduğun gibi geçmiştir notların yüksek olur inş
kızlar başıma çok kötü bişey geldi sınavı kaçırdım-tatlicadiarzu-23ünde biliyordum nasılsa daha vakit var diyerek sınav yerime falan bakmadım netten! ahh kafasızlık işte:1no2: artık ikinci sınava kaldı işim diyorum ama böyle birşey vardır umarımmafoldumben bütün sistem değişmiş netten öğrenci alanıma bile giremedim şifre istedikafamçokkarıştıkonuyla ilgili içimi soğutacak birine ihtiyacım var lütfen bi bilgisi olan varsa bana bişey söylesin:Saruboceq:
slm hepinize umarım herkez derslerini verir ben avcılarda girdim sınava tanm bir rezalet yaşandı anlatmadan geçemicem okul tel. kantine bırakmamızı istedi tamam dedik birde kantine gittik herkezden 1 lira alıyorlar telefonu veriyosun birde 1 lira veriyosun bayagı olaylar oldu itirazlar vs. parasında değilizde neden nekoparırsak kar mantıgı oluyo çok sinirlendim zaten sınava girmede stres başladı bende
kavga eden olay çıkaranmı dersin sanki üniversite sınavına giriyoruz yani tam rezillikti kınıyorum böyle fırsatçıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?