arkadaşlar sınava gireceğimiz okulum belli olmuş aynı gün 2 sınava giriyorum sabah 10:00 öğleden sonra14:00 inş hayırlısıyla sınavımı geçerim bütün arkadaşlara başarılar diliyorum
EKİNOKS sanda başarılar ve tüm diğerleirmize
Gireceğin yer yakınmı sana
Bide bunu merak ediyorum
hemen arkamıza okul var oraya verseler beni ne ii olur
baktım olmayacak hemen kaçarım eve -tatlicadiarzu-
kedicik81 Gerçekten kitaplar lazım Her ne kadar içleri yanlışlılarla dolu olsada
Yani bu kadar önem veriyorlar işte Bu kendi kendine çalışmak zorunda olanlaralmaz:
Ben sınava giriş yerimi yaın öğrenicem
Niye 2 ayrı saat
Yani hepmi öyle olucaz acaba
Hem sabah hem öğleden sonra
Çokmu sıkacaklar bizi yaa
Zaten şu matematik 3 günde ömrümü yedi :uhm:
malasef canım ya bende çok istedim bizim okulda olmasını ama hiç bilmediğim yer ve okul netten sınava gireceğim okula baktım nasıl gideceğim kara kara onu düşünüyorum sanada başarılar vereliniortak
ben avcılarda gireceğim 10da ve 14de hayırlısı inşallah pek çalışamadım ama napalım artık umarım zorlanmayız
neden yarın ben bu gün baktım sitesinde bilgileri veriyorlar:uhm:
akannehirkaydirigubbakcemile3 ALLAH sizzi ne yapmasın . hatunlar ..... ee biz deyilmiydik 1. senede 6.7.ve 8. geçecez diyen ekbette tüm dersleri vericez yoksa gelecek seneye kalırrrr....kafamçokkarıştıallah kolaylık versin hepimize ben de 6 dan ful 7 den 4 dersten giricem geçildiği taktirde 2. dönem 7 den kalanla 8 fulmü olacak yoksa 8 den mi seçicem acaba bilmiyorum bilgisi olan varmı arkadaşlar
kedicigim senin kitap işin kötü olmuş .. ben ankaradayım bi sorun yok tüm kitaplarımı aldım .. hatta eşimide lise yarım kalmıştı onuda yazdırdım ..:kedi: onun kitaplarınıda aldım yazın biraz ders çalışayım diye ....hihoyyytkasım 14de sınava gireceklere başarılar diliyorum bende girecegim fakat sadece 6. sınıf kitaplarını daha yeni bulabildim nedense
3 aydır anca verdiler bu kitap olayında çok aksaklıklar oluyo malesef ben 2 haftadır çalışabiliyorum ve hala 7. sınıftan 4 ders kitabım eksin neredeyse sınav tarihi geldi
ama hala kitaplar gelmedi eee nesıl olacak yani buna bir çözüm bulsalar iyi olur bence umarım hepimiz geçeriz ama gerçekten çok takip isteyen biriş ben yenibosnadaki halk eğitimden alıyorum kitap vs ama çok ilgisizler hiç ilgilenmiyolar ....
o zaman 6.7.ve 8. deslerinimi vereceksin ...canım ilk defa bu sene sınavlara giriyorum yeni öğrenciyim
ben geçen sene girdim sınavlara kıslar 2 oturumdu aynı bu sene gibi ... pek gözünüz korkmasın diycem ama o zaman sadece 6. sınıfın hemde kitapların yarısından sorumlu idik . şimdi onun kaç katı ..... yanlız ben güzel sonuç almıştım daha öncede yazdıgım gibi 2. sınavı unuttugum halde ilk sınavda aldıgım notlarla direk geçmişim . darısı bu seneye ......:Saruboceq: ama ingilizden anlamıyorum ...kafamçokkarıştıben kitapların kapaklarını daha açmadım onu bırakın eksik kitaplarım var onları bile alamadımdelikafadulden sizce bu sınavı geçermiyim-tatlicadiarzu-hiç sanmıyorumlmaz:
o zaman 6.7.ve 8. deslerinimi vereceksin ...
ben geçen sene girdim sınavlara kıslar 2 oturumdu aynı bu sene gibi ... pek gözünüz korkmasın diycem ama o zaman sadece 6. sınıfın hemde kitapların yarısından sorumlu idik . şimdi onun kaç katı ..... yanlız ben güzel sonuç almıştım daha öncede yazdıgım gibi 2. sınavı unuttugum halde ilk sınavda aldıgım notlarla direk geçmişim . darısı bu seneye ......:Saruboceq: ama ingilizden anlamıyorum ...kafamçokkarıştı
kedicigim senin kitap işin kötü olmuş .. ben ankaradayım bi sorun yok tüm kitaplarımı aldım .. hatta eşimide lise yarım kalmıştı onuda yazdırdım ..:kedi: onun kitaplarınıda aldım yazın biraz ders çalışayım diye ....hihoyyyt
akannehirkaydirigubbakcemile3 ALLAH sizzi ne yapmasın . hatunlar ..... ee biz deyilmiydik 1. senede 6.7.ve 8. geçecez diyen ekbette tüm dersleri vericez yoksa gelecek seneye kalırrrr....kafamçokkarıştı
bu sene 6. başlayanlar. 6..7..8.. derslerini verecekler 3. sınavda ......
benim gibi 6. sınıfı geçen sene geçmiş . hatunlarda . bu ve gelecek sınavlarda 7.nin ve 8. derslerinin hepsini vericez ...... şimdi biz 8. sınıftan 4 ders şeçtikya 2. dönemde diger kalan derslerin kitaplarınıda alıp onlardanda sınava girecegiz.........-tatlicadiarzu-
... arkadaşlar daha önce sınava girenlere soruyorum 20 sorudan kaç doğruyla kalmıyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?