İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

kasım 14de sınava gireceklere başarılar diliyorum bende girecegim fakat sadece 6. sınıf kitaplarını daha yeni bulabildim nedense
3 aydır anca verdiler bu kitap olayında çok aksaklıklar oluyo malesef ben 2 haftadır çalışabiliyorum ve hala 7. sınıftan 4 ders kitabım eksin neredeyse sınav tarihi geldi
ama hala kitaplar gelmedi eee nesıl olacak yani buna bir çözüm bulsalar iyi olur bence umarım hepimiz geçeriz ama gerçekten çok takip isteyen biriş ben yenibosnadaki halk eğitimden alıyorum kitap vs ama çok ilgisizler hiç ilgilenmiyolar ....

arkadaşlar sınava gireceğimiz okulum belli olmuş aynı gün 2 sınava giriyorum sabah 10:00 öğleden sonra14:00 inş hayırlısıyla sınavımı geçerim bütün arkadaşlara başarılar diliyorum

Ben sınava giriş yerimi yaın öğrenicem
Niye 2 ayrı saat
Yani hepmi öyle olucaz acaba
Hem sabah hem öğleden sonra
Çokmu sıkacaklar bizi yaa
Zaten şu matematik 3 günde ömrümü yedi :uhm:

arkadaşlar sınava gireceğimiz okulum belli olmuş aynı gün 2 sınava giriyorum sabah 10:00 öğleden sonra14:00 inş hayırlısıyla sınavımı geçerim bütün arkadaşlara başarılar diliyorum

EKİNOKS sanda başarılar ve tüm diğerleirmize
Gireceğin yer yakınmı sana
Bide bunu merak ediyorum
hemen arkamıza okul var oraya verseler beni ne ii olur
baktım olmayacak hemen kaçarım eve -tatlicadiarzu-

kedicik81 Gerçekten kitaplar lazım Her ne kadar içleri yanlışlılarla dolu olsada
Yani bu kadar önem veriyorlar işte Bu kendi kendine çalışmak zorunda olanlara lmaz:

malasef canım ya bende çok istedim bizim okulda olmasını ama hiç bilmediğim yer ve okul netten sınava gireceğim okula baktım nasıl gideceğim kara kara onu düşünüyorum sanada başarılar vereliniortak

Ben sınava giriş yerimi yaın öğrenicem
Niye 2 ayrı saat
Yani hepmi öyle olucaz acaba
Hem sabah hem öğleden sonra
Çokmu sıkacaklar bizi yaa
Zaten şu matematik 3 günde ömrümü yedi :uhm:

neden yarın ben bu gün baktım sitesinde bilgileri veriyorlar:uhm:

ben avcılarda gireceğim 10da ve 14de hayırlısı inşallah pek çalışamadım ama napalım artık umarım zorlanmayız

malasef canım ya bende çok istedim bizim okulda olmasını ama hiç bilmediğim yer ve okul netten sınava gireceğim okula baktım nasıl gideceğim kara kara onu düşünüyorum sanada başarılar vereliniortak

ben avcılarda gireceğim 10da ve 14de hayırlısı inşallah pek çalışamadım ama napalım artık umarım zorlanmayız

Oooooww demek hep aynı 2 ayrı saatte gireceğiz
Vede yer uzak olabilir püffffff

neden yarın ben bu gün baktım sitesinde bilgileri veriyorlar:uhm:

Ben daha şifremi almadım
Kasımın 5 i ile 10u arası vereceklerini söylediler
Bende yarın öğrenicem şifremi
Dolayısyla sınav yerimide
Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu gün gerekli bilgileirmi edindim
Sınav yerim çok yakında değil uzakta
Bildiğim bi yer
Ancak evler eşenlik bi bilgi daha edindimki sormayın gitsin
Ben sırf 6dan 2 7den tüm derslerden sorumluyum zannı ile
Güç bela onlara çalışmaya çalışırken
8den de 4 dersim olduğunu gün ititbariyle öğrenmiş bulunmaktayım
Buyrun eğlenceye kaydirigubbakcemile2
Allahım sana geliyoruuum akannehir

allah kolaylık versin hepimize ben de 6 dan ful 7 den 4 dersten giricem geçildiği taktirde 2. dönem 7 den kalanla 8 fulmü olacak yoksa 8 den mi seçicem acaba bilmiyorum bilgisi olan varmı arkadaşlar

allah kolaylık versin hepimize ben de 6 dan ful 7 den 4 dersten giricem geçildiği taktirde 2. dönem 7 den kalanla 8 fulmü olacak yoksa 8 den mi seçicem acaba bilmiyorum bilgisi olan varmı arkadaşlar
akannehirkaydirigubbakcemile3 ALLAH sizzi ne yapmasın . hatunlar ..... ee biz deyilmiydik 1. senede 6.7.ve 8. geçecez diyen ekbette tüm dersleri vericez yoksa gelecek seneye kalırrrr....kafamçokkarıştı

bu sene 6. başlayanlar. 6..7..8.. derslerini verecekler 3. sınavda ......

benim gibi 6. sınıfı geçen sene geçmiş . hatunlarda . bu ve gelecek sınavlarda 7.nin ve 8. derslerinin hepsini vericez ...... şimdi biz 8. sınıftan 4 ders şeçtikya 2. dönemde diger kalan derslerin kitaplarınıda alıp onlardanda sınava girecegiz.........-tatlicadiarzu-

kedicigim senin kitap işin kötü olmuş .. ben ankaradayım bi sorun yok tüm kitaplarımı aldım .. hatta eşimide lise yarım kalmıştı onuda yazdırdım ..:kedi: onun kitaplarınıda aldım yazın biraz ders çalışayım diye ....hihoyyyt

canım ilk defa bu sene sınavlara giriyorum yeni öğrenciyim
o zaman 6.7.ve 8. deslerinimi vereceksin ...
ben kitapların kapaklarını daha açmadım onu bırakın eksik kitaplarım var onları bile alamadımdelikafadulden sizce bu sınavı geçermiyim-tatlicadiarzu-hiç sanmıyorumlmaz:
ben geçen sene girdim sınavlara kıslar 2 oturumdu aynı bu sene gibi ... pek gözünüz korkmasın diycem ama o zaman sadece 6. sınıfın hemde kitapların yarısından sorumlu idik . şimdi onun kaç katı ..... yanlız ben güzel sonuç almıştım daha öncede yazdıgım gibi 2. sınavı unuttugum halde ilk sınavda aldıgım notlarla direk geçmişim . darısı bu seneye ......:Saruboceq: ama ingilizden anlamıyorum ...kafamçokkarıştı

Aslında sorular yine 20şer olacaksa
Önceki senelere göre avantajlıyız
Çünkü kitabın yarıısndan sorumlu iken 20 soru varken şimdi tüm kitaptan 20 soru olacak

evet istde kitap bulmak çokzor vede hiç ilgilenmiyolar kendi kendime ugrasıyorum yani cvp bile vermiyolar dogru durust bende 7. sınıf kitabı hiç yok mesela hiç çalışamadım ama 7den 4 ders sınavım var eeee nolacak şimdi atmasyon yapacagım değilmi ama ağustortanberi gelecek 7.sınıf bekliyoruz bakalım gelecek ağustosa kadar gelmesini umudederek

yanlış anladın arkadaşım demek istediğim 2. dönemde 7 den kalan la 8 ful olsa 3. dönemde ne kalıyoki bitiyo 8..ondan sordum hiç dersten kalmadan 3. döneme geçildiğinde 3. dönemin sadece 2 dersi kalmıyormu mantık olarak 7 deyken yine 8 den 4 ders seçicez ya sona doğru yük azalıyor yani çok dersten kalmazsan tabii sen sanki dersleri komle vermiş olsanda 3. dönem tekrar hepsinden sınav olunacakmış gibi anlatmışsın... arkadaşlar daha önce sınava girenlere soruyorum 20 sorudan kaç doğruyla kalmıyordunuz

Son düzenleme:
hanımlar sınava giderken nüfus kağıdı yeterli değilmi illa netten çıktı almamız şartmı:uhm:

Herhalde bu yeni sisteme göre henüz kimse girmedi sınava
Ama
Açık ilköğretim sitesinde şu bilgiler girilmiş

AÇIK İLKÖĞRETİM OKULUNUN 2009/2010 ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM SINAVI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

1-Sınavlar, Türkiye genelinde ve Suudi Arabistan (Cidde, Medine, Riyad), Libya (Trablus) Eğitim Ataşeliklerinde olmak üzere toplam 301 merkezde, 14 Kasım 2009 Cumartesi günü yapılacaktır.

2-Sınavlar, sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 oturum halinde uygulanacaktır.

3-Sabah oturumu Türkiye saati ile 10.00 da başlayacak olup; sınav süresi 150 dakikadır.

4-Öğleden sonraki oturum Türkiye saati ile 14.00 de başlayacak olup; sınav süresi 150 dakikadır.

5- Sınavlar çoktan seçmeli test usulü ile yapılmaktadır.

6- Sınavlarda yanlış cevabın doğru cevabı götürmesi uygulaması yoktur.

7-Öğrenciler bir oturumda en fazla 6 dersten sınava girebilir.

8-Sınavların değerlendirilmesi 100 puan üzerinden yapılır. Sınav sonuçlarına göre 45 ve üzeri puan alan öğrenci o dersten başarılı sayılır.

9-Sınavda alınan puan yılsonu puanı olarak değerlendirilir. Bir dersten başarılı puan alan öğrenci o sınıfa ait bu dersi geçmiş olur. Başarısız olunması durumunda (ortalama ile sınıf geçme şartını yerine getirememişse) bir sonraki dönem sınavlarında tekrar sınavlara katılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…