- 11 Nisan 2007
- 84.875
- 494.004
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek ben varım sanıyodum :1rolleyes: sanada bol şans
bide ben varım benide ingilizce zorluyo sınavda yaklastı(
size en yakın halk egitim merkezlerimden ve net. den ..meb .. açık ögretimden bilgi alabilirsin canım .....:1hug:meraba arkadaşlar biz eşim için başvurmak istiyoruz.2009 yılı kayıtları başladı mı? nerden bilgi alabilirim.bileniniz varsa yardımcı olur mu???
teşekkürler . kızlar sınav sonuçlerinı ögrendinizmi . ben kodlama listesini almadım . daha önce ehliyet sınavında . kodlamayı not alıyodun .. kadınhoca yasak dedi . bende bu sınavdada öyledir diye almadım bazılarınıda rasgele işaretledin tam hatırlamıyorum . kesin sonuçları eve gönderirler herhalde ....:uhm:hayır canım tekrar kayıt gerekmiyor.
teşekkürler . kızlar sınav sonuçlerinı ögrendinizmi . ben kodlama listesini almadım . daha önce ehliyet sınavında . kodlamayı not alıyodun .. kadınhoca yasak dedi . bende bu sınavdada öyledir diye almadım bazılarınıda rasgele işaretledin tam hatırlamıyorum . kesin sonuçları eve gönderirler herhalde ....:uhm:
canım meb sitesine gir , ordan açıköğretim bölümüne herşey yazıyo orda...kaç gün gecti bana hala cvp gelmedi :1no2: yardımcı olcak kimse yok galiba senağlama