• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

Bonus

Ben okunası kitap dolu eski sahaf 🎶
Pro Üye
11 Nisan 2007
84.875
494.004
1.223
Ben zamanında gidemedim okula kızlar.Hiç bir şey için geç değildir diye düşünüp bu sene kayıt yaptırdım ve başlamış oldum.
Benim gibi başka arkadaşlarda var mı merak ediyorum. :sm_confused: :sm_confused:
İnşallah doğru yere açmışımdır.

Son düzenleme:
ben varım canım 6sınıf terktim şimdi dışardan veriyorum haftaya cumartesi ilk sınavım var hiç bişey için geç değildir evet canım sanada bol şans

Tek ben varım sanıyodum :1rolleyes: sanada bol şans

kızlar bende açık ilk öğretim 7 öğrencisiyim ve malesef bende zamanında birtakım nedenlerden dolayı okuyamamıştım yedi yıl önce açık öğretime kayıt yaptırıp eğitimime devam ediyordum ama ozamanki erkek arkadaşım şu anda eşim olan canım kocişkom sağolsun aileminde yaptığı gibi bana yine destek değil köstek oldu ve ozamanlarda bıraktım okumayı:çok üzgünüm: ama azmimin elinden hiç bir şey kurtulamaz:jeyyar: ben tekrar devam ediyorum. ve allahın izni ile sonuna kadarda gidicem bende sizin gibi eğitimin yaşı olmadığını ve eğitimin şart olduğunu düşünenlerdenim:CüvCüv: önümüzdeki hafta pazar günüde benim sınavım var herşey iyi güzelde şu matematikte bayağı bi zorlanıyorum hepimize başarılar diliyoruma.s.

bide ben varım benide ingilizce zorluyo sınavda yaklastı:((

caınım yardım alıyormusun kendinmi çalışıyosun bende okuyarak çalışıyorum başarıcaz :teselli:inşallah allah bize zihin açıklığı versin:1hug:

bende sizdenin fıstıklar hemde 34 yaşında .. sınav iyi geçti cumartesi girdim ben . ingilizce zorluycak galiba benide . diger derslerde bi puroblem yokda

ve yanlışlar dogruyu götürmüyo kıslar sınavda .bide 8 soru dogru yapmak yeterliymiş galiba .....

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar biz eşim için başvurmak istiyoruz.2009 yılı kayıtları başladı mı? nerden bilgi alabilirim.bileniniz varsa yardımcı olur mu???

meraba arkadaşlar biz eşim için başvurmak istiyoruz.2009 yılı kayıtları başladı mı? nerden bilgi alabilirim.bileniniz varsa yardımcı olur mu???
size en yakın halk egitim merkezlerimden ve net. den ..meb .. açık ögretimden bilgi alabilirsin canım .....:1hug:

caınım yardım alıyormusun kendinmi çalışıyosun bende okuyarak çalışıyorum başarıcaz inşallah allah bize zihin açıklığı versin
MATAMATİK HARIÇ HEPSI GUZEL GECTI ....

bende sizdenim hem ,işe gidip hem çocuklarla ders baya zor oldu ingilizce zorladı biraz işte eşim az yardım etti umarım iyi puan almışımdır..

yok kızlar ben ev hanımıyım çalışmıyorum gerçi 3 tane çocugum var . ben ingilizceden korkuyorum ......

bide 2 dönem için yeniden kayıt gerekmıyo degilmi bu sene tekrar .....

hayır canım tekrar kayıt gerekmiyor.
teşekkürler . kızlar sınav sonuçlerinı ögrendinizmi . ben kodlama listesini almadım . daha önce ehliyet sınavında . kodlamayı not alıyodun .. kadınhoca yasak dedi . bende bu sınavdada öyledir diye almadım bazılarınıda rasgele işaretledin tam hatırlamıyorum . kesin sonuçları eve gönderirler herhalde ....:uhm:

merhaba arkadaslar !!! sizi bu azminizden dolayı tebrik ediyorum süpersiniz valla hem iş hem cocuk bi sürü sey ve bunun dısında egitminiz için verdiginiz çaba cook güzel kaydirigubbakcemile5 ... bi<de bu yıl annem için kayıt yaptırmak istiyoruz.Kayıtlar 02 Şubat -30 Haziran 2009 arasındaymıs diye gördüm sitesinden , bu konuda hiç bilgim yok bazı sorularım olcak yardımcı olursanız cookk seviinirim :utangac: :1rolleyes: sınavlar nasıl oluyor,yılda kac kere ve test seklindemi?, dersleri evde kendinizmi calısıyosunuz yoksa egitim yerleri varmı?,normal egitim süresi gibi mesela 6,7,8 sınıfı okur gibi 3 yıldamı bitiyo?,,hımmm bide :CüvCüv: çok zormu :D biliyorum cok soru sordum ama annem için ugrasıyorum yerimseniben a.s.

teşekkürler . kızlar sınav sonuçlerinı ögrendinizmi . ben kodlama listesini almadım . daha önce ehliyet sınavında . kodlamayı not alıyodun .. kadınhoca yasak dedi . bende bu sınavdada öyledir diye almadım bazılarınıda rasgele işaretledin tam hatırlamıyorum . kesin sonuçları eve gönderirler herhalde ....:uhm:

canım sınav sonucu 27 şubatta açıklanıcakmış netten :lepi:

Back