Maşallah bebeklerine.Saol Rabbim size de nasip etsin. Tabi ki neden olmasın. Yeter ki inanın. Emen çocuk çok rahat oluyor. Emzirmek güzel duygu ama bu ay doymuyorlar. Sanırım 6ay emzirmiş anneler olsa onlarda bana umut olurdu
Masallah barekallah. Ne güzel 4,5 ay anne sütü. Şimdi keşkeler sizi üzmesin. İkizler de zor biraz bu durum. Elinizden geleni yapmışsınız. Sonucta 8 ay ağırlikli anne sütü almışlar. Yarasın kuzucuklara[/QUOTE][Maşallah beyhan 2004, post: 39387570, member: 653955"]Maşallah bebeklerine.Benim kızım 10 ay hep emdi hiç mama kullanmadım çünkü mamayı içmedi . Oğlumda ilk bir hafta günde bir defa mama verdim onun dışında hep emdi. Sonrasında mamayı bıraktık ve 4.5 ay emzirdim artı fazla gelen sütlerimi sağıp buzluğa atmıştım. 4.5 aydan sonra sütüm azaldı dolaptakileri verdim ve emzirdim . Ama malesef bu seferde biberona alıştı ve beni emmemeye başladı. 6.5 ay emdi sonra ne yaptıysam emziremedim. 8 ayı tamamlayana kadar sütümü sağıp verdim sonra sütüm azaldı ayrıca bazen sağdığım sütüde içmedi. Yani O da 8 ay anne sütü aldı. Çok üzüldüm ama nasipleri bu kadarmış . Bir kaç ay mama verdim şimdi 15 aylıklar inek sütü ve yemeklerle devam ediyoruz.
Merhaba canım bende de çok az oluyo ama daha bişey sürecek kadar değil ama sürsem zeytin yağı sürerim,hem neden erken doğum olsun ki sonuçta sıkarak avuçlayarakta sürülmez parmak ucuyla o kahverengi yere az miktarda yedirseniz bence hiç bişey olmaz sonuçta zeytin yağı doğal bişey ama yine de sen bilirsinmerhabalar ben de bir şey soracağım.
bu aralar göğüslerimde (göğüs uç memesi değil ama kahverengi halka olan kısımda ) acayip kuruluk oluyor. göğüs uçlarına masaj erken doğuma sebep olabilir diye o bölgeye de bir şey sürmüyorum. sizce ne yapabilirim. o bölgeye uygulanan özel bir krem var mı?
Doktorlar Uyarıyor Göğüs uçlarına masaj yapmayın hormonları harekete geçirip erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş...Merhaba canım bende de çok az oluyo ama daha bişey sürecek kadar değil ama sürsem zeytin yağı sürerim,hem neden erken doğum olsun ki sonuçta sıkarak avuçlayarakta sürülmez parmak ucuyla o kahverengi yere az miktarda yedirseniz bence hiç bişey olmaz sonuçta zeytin yağı doğal bişey ama yine de sen bilirsin
Ben hiç duymadım,sen de doktoruna sor en iyisi...Doktorlar Uyarıyor Göğüs uçlarına masaj yapmayın hormonları harekete geçirip erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş...
Benim zaten kendi doktorum söyledi ayrıca hamilelik eğitimimde yenidoğan Hemşireleri de söylediBen hiç duymadım,sen de doktoruna sor en iyisi...
Merhaba canım bende de çok az oluyo ama daha bişey sürecek kadar değil ama sürsem zeytin yağı sürerim,hem neden erken doğum olsun ki sonuçta sıkarak avuçlayarakta sürülmez parmak ucuyla o kahverengi yere az miktarda yedirseniz bence hiç bişey olmaz sonuçta zeytin yağı doğal bişey ama yine de sen bilirsin
bende ıkız annesıyım emzırme problemı yasamaktan korkuyorum ve sağma makınası tavsıye edıyomusunuz almak mantıklımı elektırıklımı tavsıye edersınız yardımcı olursanız sevınırımbenim ikizler 8 ayı doldurdu hala emziriyoru yetmez diye düşünmeyin bence kesinlikle psikolojik süt işi
Kaçıncı ayda ek gıdaya başladınız?benim ikizler 8 ayı doldurdu hala emziriyoru yetmez diye düşünmeyin bence kesinlikle psikolojik süt işi
Çoğumuza yardımcı olacağına inanıyorum. İnşallah bol bol sütümüz olur ve rahatça besleriz kuzuları