Ikizlerimden birinin kalbi durdu :(:(:(

Cok zor ya Allah sabır versin inş diğerine olmaz bişi stres yapmayın sağ sağlim alırsınız inş onu da kucağınıza

Cok zor Allah sabır versin inş diğer bebeğinize olmaz bişi sağ sağlim alırsınız kucağınıza

Benim ikizlerimdede iki kese ama tek plezenta vardı ve 24 haftaya kadar çok güzel bi hamilelik geçirdim ama aniden herşey tepetaklak oldu ve çok önemli bi karar vermem gerekiyordu ve lazer ameliyatı olmayı kabul etmek zorunda kaldım ve herşey hazırdı ameliyata alınacaktım kontroller yapıldı ama ben bişeylerin ters gittiğini anladım ve doktora söyledim ve ameliyat odasında tam ameliyata başlayacaklen minik kızımın daha fazla mücadele edemediğini öğrendim.
Bu anlatılamaz bi acı allahım düşmanıma bile yaşatmasın!!!!
Ve diğer meleğim için daha fazla korkmaya başladım çünkü doktorlar hep beni lazere bu şekilde ikna etti hep dedilerki eğer lazer ameliyatı olmazsan ve kendiliğinden kalbi durursa ikizini çoook kötü etkiler dediler ve ben o dönem çok kötü bi süreçten geçtim.
Kaybettiğim bebeğimin acısını bile yaşayamadan karnımdaki diğer bebeğim için dualar etmeye başladım ve hastane hastane koşuşturmaya başladık MRI çektirdik çok şükür bişey çıkmadı ama hep içimde bi soru işareti vardı ve doktorlar hep bilmiyoruz dediler.
sancı kesici ilaçları 33 haftalıkken kestim ve hemen sancılarım başladı ve acil doğuma alındım.
Bebeğim 10 gün solunum cihazına bağlı kaldı ve sonrasında çok şükür eve taburcu ettiler ama bi tuhaflık vardı bebeğim arada nefesini tutuyor nefes almıyordu. Ve biz hemen tekrar acile gittik ve 1 ay yattı hastanede ve 6 ay koffein damlası kullandık bebeğime. Ve ortalama 1 yaşına kadar hep bi sağlık problemleri vardı daha doğrusu organları tam olğunlaşmafığı için çoooook problem çektik.
Ama allahım bana bağışladı Arin’imi çok şükür şimdi birbuçuk yaşında ve çok sağlıklı çok şükür.
Ama Arya’m güzel melek kızıma karşi kendimi hep suçlu hissediyorum içimin bi köşesi hep acıyor allahım kimseye evlat acısı vermesin.
Benim yaşadıklarım bunlar. bende zamanında bu sayfalarda çok derdime derman aradım.
Bende benim yaşadıklarımı burda paylaştım

Bende tek yumurta ikizlerimi kaybettim.hamileligimde bizde bu kan akisi olayindan cok korktuk ama sukurki o tur sorunlar olmadi fakat bebeklerim 35.haftada dr ihmalinden vefat ettiler.ve kizimin birinin adi arya idi..arya koyacaktim ona ben..sizin arya kus gibi benim aryamda cennet kusu oldular ucup gittiler.24.haftada az degil.keske bebeginiz yaşasaydı..ama diger bebeğinizle teselli buluyorsunuz en azindan.. benim elim kucagim bos kaldi

Merhaba kendim şahsen yaşamadım ama yaşayan komşum var şu an 7 yaşında pırıl pırıl Kızı olan 2buçuk aylıkken anne karnında kızımızın ikizinin kalbi durmuş karnında Doğumda alırız demiş doktor ama düşük yaparak atmış ve diğeri sağlıkla büyümeye devam etmiş erken Doğum riski olmuş sadece son 2 ay hep yatmış ama zamanında almış kucağına
Bence kötü şeyler düşünme bebeğine odaklan rabbim nefesini verir merak etme
Sağlıkla kucağına Alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…