- 11 Kasım 2014
- 3.895
- 7.444
- 37
- Konu Sahibi rosalindaaa42
Başınız sağolsun. Allah sabır versin size.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sabir versin basin sagolsunn cok uzuldum.En yakin zamanda tekrar rabbim evlat nasip etsinn.Güclu ol bende evlat hasreti cekiyorum. Yanliz degilsin.Metanetli oll.Rabbim bu çektiklerin karsiligi sevabini fazla fazla versinİyi aksamlar arkadaslarim. Dunya imtihansiz olmazmis
İki olumsuz asilamanin ardindan tup bebek tedavim olumlu oldugunda dunyalar benim olmustu karnim buyudukce ikizlerim icin esyalar elbiseler herseyi almaya baslamistim hevesle. Kipirtilarini hissedincede daha da bi sukrediydm Rabbimr 26 haftaya geldigimde hayallerim yarim kalacagini dusunmemistim hic. sancim basladi ve hastaneye alindim iki hafta hastane imtihanindan sonra dogumum basladi ikizlerim kuveze alindi. Oglum bir ay sonra beyin kanamasindan melek oldu kizim buyuyordu iyidi ama oglumun melek olmasindan bir ay sonra o da kardeşini birakmadi.Takdiri ilahi. İmtihanim boyleymis ama icim yaniyi şükür halime yinede cok sukur yrni tedavi sureci baslcak ama hemen degil. Ben sizden dua istiyorum.icimin acisi dinmiyo evlat acisi ne zormus. Kalbim aciyor. Nerde bebek hamile gorsem aklima geliyor.bedenim ruhum yorgun.duayla kuzularimin resimleriyle uzerinden cikan o cennet kokulu giysilerieyle teselli ediyorum kendimi.
Rabbim herkesin kucagini doldursun.uzun oldu hakkinizi helal edin
Seni takdir ettim.eli öpülesi anne.bende 2,5 aylık bebeğimi daha dogmadan kaybettim ve bir haftadır dünya durdu.sen dogurduktan sonra kaybetmişsin ve şükrediyorsun rabbim senin bu davranişini en kısa zamanda ödüllendirir ve sağlıklı sıhhatlı evlat veya evlatlarını kucaklarsın.meleklerine gelincede başin sağolsun onlar seni cennet kapısında beklıyorİyi aksamlar arkadaslarim. Dunya imtihansiz olmazmis
İki olumsuz asilamanin ardindan tup bebek tedavim olumlu oldugunda dunyalar benim olmustu karnim buyudukce ikizlerim icin esyalar elbiseler herseyi almaya baslamistim hevesle. Kipirtilarini hissedincede daha da bi sukrediydm Rabbimr 26 haftaya geldigimde hayallerim yarim kalacagini dusunmemistim hic. sancim basladi ve hastaneye alindim iki hafta hastane imtihanindan sonra dogumum basladi ikizlerim kuveze alindi. Oglum bir ay sonra beyin kanamasindan melek oldu kizim buyuyordu iyidi ama oglumun melek olmasindan bir ay sonra o da kardeşini birakmadi.Takdiri ilahi. İmtihanim boyleymis ama icim yaniyi şükür halime yinede cok sukur yrni tedavi sureci baslcak ama hemen degil. Ben sizden dua istiyorum.icimin acisi dinmiyo evlat acisi ne zormus. Kalbim aciyor. Nerde bebek hamile gorsem aklima geliyor.bedenim ruhum yorgun.duayla kuzularimin resimleriyle uzerinden cikan o cennet kokulu giysilerieyle teselli ediyorum kendimi.
Rabbim sabır versinİyi aksamlar arkadaslarim. Dunya imtihansiz olmazmis
Allahım razı olsun inşallah sana da tez zamanda nasip eder Rabbim.. kac yıllık evlisin tedavi denediniz mi?Rabbim sabir versin basin sagolsunn cok uzuldum.En yakin zamanda tekrar rabbim evlat nasip etsinn.Güclu ol bende evlat hasreti cekiyorum. Yanliz degilsin.Metanetli oll.Rabbim bu çektiklerin karsiligi sevabini fazla fazla versin
cokk sagolun.ilk hamileliğide mi tedaviydi peki? ikinci hamileliğinde sürekli mi hastanede geirdi? bide ne kadar sure sonra tedaviye basladı? bunları ınanın cok merak ediyorumGecmıs olsun , basınız sagolsun
Benım daha onceden bı arkadasımın basınada geldı bu durum 26 haftalık keseler acıldı rahım agzı acıldıgı ıcın zaten 3 ay hastanede yatarak 26 haftaya gelebılmıstı ve sonunda dogum oldu engellenemedı ve her ıkısıde kısa surede vefat ettı
daha sonra yıne tedavıyle hamıle kaldı ıkızlerıne ve hacettepede yatarak gebelıgını 36 kadar tamamladı suanda 5 yasında ogulları.
Tesellı degıl elbette ancak teshısınızı mutlaka pesıne dusunkı bu acıların uzerıne baska acılar gelmesın ınsallah
Allah razı olsun canım. evlat acsı ayrı bisey yasamıssın beni anlıyorsun cokk sagoll.onlar bizim meleklerimizz ben onlara kurban olurum . hemen ikinciye ilk denemedemi hamile kaldın bide kac ay sonra tedaviye basladın?Rabbim sabır versin
Bende melek annesiyim benim doğuma iki hafta kalasi karnimda öldü acini derinden paylaşıyorum neler hissediyorsun anlıyorum canım
Tüp Bebek tedavisi ile yeniden hamile kaldım kızım şuan 14 aylık çok şükür
Inşallah seninde evini sesiyle cinlatan Evlatlarin olur en kısa zamanda
kıyamam Allahım sabrını versin sana da . yenimi kaybettin ?amin ne güzel düşünceler içim rahatladı burda konusmak dertlesmek banaa cokk iyi geldiSeni takdir ettim.eli öpülesi anne.bende 2,5 aylık bebeğimi daha dogmadan kaybettim ve bir haftadır dünya durdu.sen dogurduktan sonra kaybetmişsin ve şükrediyorsun rabbim senin bu davranişini en kısa zamanda ödüllendirir ve sağlıklı sıhhatlı evlat veya evlatlarını kucaklarsın.meleklerine gelincede başin sağolsun onlar seni cennet kapısında beklıyor
cokk sagolun zor cok zor ama sonunun güel olacagına inanıyrum ben acı ceksem de tek bir doktorla kalmasan baska doktorlara da gitsen . Allah onun yiyecegi rızkı varettiyse hiçbigün onu sizden ayıramaz uzumeyin.insallah size bagıslar AllahımEn zor imtihanlardan biri bu olsa gerek.Allahım sabır versin.Başınız sağolsun.Kısa sürede tekrar hamile kalır sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah.Duadan başka çare yok.Herkesin sınavı ayrı.Benim de 3 yıl olmadı 2 ay önce kendiliğinden hamile kaldım fakat birkaç gün içerisinde kürtaj olmam gerekiyor,gelişmeyen bir gebelik yaşıyormuşum.Yine de dualarımı eksik etmiyorum.Allahım sabır,güç versin aynı durumu yaşayanlara.Tekrarı olmasın inşallah kayıplarımızın.Allahım herşeyin hayırlısını versin.
evet ılkıde tup bebektı canımcokk sagolun.ilk hamileliğide mi tedaviydi peki? ikinci hamileliğinde sürekli mi hastanede geirdi? bide ne kadar sure sonra tedaviye basladı? bunları ınanın cok merak ediyorum
Canım ilk hamileligim normal yoldan oldu onca tedavi ve Tüp Bebek ten sonra mucize gibiydi melek olup uçtu kızımAllah razı olsun canım. evlat acsı ayrı bisey yasamıssın beni anlıyorsun cokk sagoll.onlar bizim meleklerimizz ben onlara kurban olurum . hemen ikinciye ilk denemedemi hamile kaldın bide kac ay sonra tedaviye basladın?
İyi aksamlar arkadaslarim. Dunya imtihansiz olmazmis