Allah analı babalı büyütsün yavrucaklarını canım.
sagol canim benim inanki herseye degdizorlu bir yoldan gelmişsiniz anne ve bebekler
allahım hiö ayırmasın sizi
ikizlerine de hayırlı saglıklı mutlu huzurlu analı babalı ömürler versin canım
Güle güle sağlıcakla büyütün ikizlerinizi.
çok zor günler geçirmişsiniz ama sonunda yavrularınız yanınızda ne güzel. Allah sağlıklı ömürler versin ikizlerinize.
Allahim ayirmasin sizi canim.. gulegule mutlulukla buyutun bebeklerinizi..
allah analı babalı
büyütsün rabbim hiçbirimizi meleklerimizden ayırmasın.
ayyy ağlayarak okudum, içim bi acayip oldu
rabbim önce bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. inşallah hayırlı evlatlar olurlar. çok beklemişsin ama rabbim sana hem kız hem erkek annesi olmayı bir kerede nasip etmiş.
tabi allah sana da uzun ömürler versin ki hep birlikte mutlu güzel günleriniz olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıkla sıhhatle ve mutluluk dolu bir aile olun....
cok duygulandım okurken, Rabbime çok şükredin....
evlatlarınız hayırlı evlat olurlar inşallah...
Rabbim analı babalı büyütsün inş. zor bir süreç yaşadıkların. Bende bu yollardan geçtim. Üçüzdü bebeğim. Teker tekerk gittiler ve bir tane kaldı. Şimdi kızım 4 yaşında ve gene hamileyim. İnş. Temmuz 20 gibi doğum yapacağım. Dua edin.
merhaba canim,
öncelikle tebrikler. Allah ikizlerini yavrularini anali babali büyütmeyi nasip etsin. Gercekten cok icten yazmissin hikayeni, inan okurken duygulandim ve seni cesaretinden dolayi kutluyorum. Darisi benim ve benim gibi anne olmayi isteyen dileyenlerin basina insallah...
sevgiler selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?