İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Kadını

bende ikizlerim esimde ikizler düsünün artik iki ikizleri ayni evde süper eglenceli oluyo..az kaldi oglusumuzda gelecek dünyaya cok isterdim onunda ikizler olmasini

katılıyorum müthiş olmalı. ama ben tercihen istemezdim pek . yani kendi değişkenliğimle bazen şaşırırken (ki artık alıştığım halde) bi başkasını kaldırabilirim gibi gelmiyo. hem ben tek olmayı isterim herzaman heryerde. öyle bi öne çıkışım vardır dikkat çekmeyi sevmem ama benden de bi tane olduğunu bilmek kendime ii gelir o yüzden gerek yok bende aynısına. farklı takılırsak ban göre daha ii. hani evlenceğim kişi benden daha duygusal zekalı falan olabilir messela izin veriyorum ve çocukta hem ondan alsın hem benden... ve ooooooo yemede yanında onun şimdi... :)

filizim rumuzlu arkadaş siz bir yengeçle evlendiğinizi söylemişsiniz. bende yakın zamana kadar bir yengeç hiç düşünmüyordum ta ki bu kişiyle tanışana dek. bana aydınlatıcı bilgi verirmisiniz acaba? yada garip olacak belki ama yanlış anlamazsanız bişekilde mail adresinizi falan verirseniz çok sevinirim... çünkü bu konu benim için gerçektende çok önem taşımakta. ve size daha ayrıntılı ve canlı canlı sorular sorma imaknım olur diye düşünüyorum. umarım buraya girerde mesajımı görür ve cevaplarsınız .
şimdiden teşekkürler.

ben ıkızlerım ama gezmeyı hıc sevmıyorum evde daha rahatım ayrıyetten kocama aşığımm

ikizlerim seviyorum burcumu ama bu kararsızlık öldürecek beni ne beter bişey yaa bi nişan alışverişi yaptım evlerden uzak olsun aman dedim yani =))) o mu olsun bu mu olsun bu olsun dedikten 2 dk sonra yok o daha iyiydi =))

ikizlerim bende, aslında burçlara pek inanmam,hele günlük fallara hiç bakmam, ama bu karakter özellikleri çok tutuyor, üstelik yükselinimde ikizler, ben memnun olmadığım özelilklerimi yazıcam,genelde huzursuz bir insanımdır, çok şey düşünmekten beynimin bi rahat ettiğini görmedim daha hiç, sürekli plan, düşünce bi akışına bırak be kardeşim dimi, yok illa müdahale, rüyalarımda bile rahat diiilim valla, taktımı takıyorum,Allahtan kendimi çok iyi tanıyorum artıkta bi dur diyebildiğim, kendimi sakinleştirdiğim oluyo.

ikiyüzlü falan değiliz ikiyüzlülük bir huydur burda karaktermizden bahsediyoruz burda ikiyüzlülük sonradan edinilen bir huydur kimse bize ikiyüzlü diyemezzzzz tıpkı ben tüü maşşlah ne güzel anlatmışkaydirigubbakcemilesırnaşık şey

Bende bir ikizler kızı olarak gurur duyuyorum. YAŞASIN ıKıZLERR !! :)
Ama car car konuşmam pek yoktur. Aksine sessiz, sakin bir tavırım vardır. Sanatsal açıdan oldukça gelişmişliğim var. Görsel sanatlarla, fotoğrafçılıkla, çello, gitar vb. şeylerle uğraşıyorum. Zekam da yerindedir maşallah. :p :KK70:

Biran kahkahalar atarken hemen hüngür hüngür ağalamaya yakınım. Sınıftaki arkadaşlarım da beni kavrıyabilmiş değillerdir. "Daha yeni gülüyordun, şimdi ne oldu da ağlayırsun?" diye oldukça fazla soru alırım. delikafadulden

Gelelim eleştirilmeye, zorlanmaya .
En çekemediğim şey. Bana zorla bir şeyi yaptırırmaya çalışırsan yıkarım ortalığı. Kahretsn bazen bu huyumu sevmiyorum. Yanlışlarımı da nadiren kabullenirim. Eleştiriye hiç gelemem. Sanki her zaman en mükemmeli ben olmak zorundaymışım gibi.

Şimdi de gelelim ilişkiye .
Kolay kolay her erkek kalbimi çarptıramaz. Kimi sevdiğime bir türlü karar veremem. Eğer beni seven kişide hiçbir ilgi çekici yanı bulamıyorsam, hayatta yapamam. ılişki de zorlamadan bahsetmeyelm bilee! :umursamaz:
Bakın mesela geçen sene bir ilişkim vardı. Çıktığım kişinin arkadaşları beni çok zorladı. Sen sevmiyorsun onu, neden yanına gitmiyorsun, neden sevdiğini söylemiyorsun diye . :eek:lmaz: Çok bunaldım. Başta o kadar sevdiğim çocuğu böyle bunaltmalar yüzünden sevemez oldum. Aksine onun suçu bile yoktu tek sorun beni zorlamaya çalışan arkadaşları ! Derken ani bir kararla ertesi güne ayrıldım. ılk başta erkek arkdaşım şaka yapıyorum sandı. Kaç kez özür diledi ama ben bir kere inat ettm mi geriye dönüş yoktur. :eek:lmaz: Çok severek çıkmaya başladığım çocuğun ardından bir damla gözyaşı bile dökemedim. Herkes dilinde de taşkalpliye çıktı adım. Ee napalm! ıkizlerim ben. Taşkalpli dğilim ama zor kadınım. :sakkıdı:

ıkizler kadının zorlamayacaksın, sıkmayacaksın ! ışte bu.
Yaşasıınnn ikizlerrr . :kahve:

Son düzenleme:
iki yüzlü denmesi bence,şundan bende ikizler burcuyum.bir an çok mutluyken,hiç bir neden yokken üzülüp ağlayabiliyorum.cıvaya benzetiliyo zaten ikizler burcu insanı cıva gibi değişken.uyumlu olduğu burçlar boğa,terzi,koç.ama ben yengeç burcu biriyle evlendim.çok da mutluyum:emir_bebek:

aynen canım benimde eşimin burcu yengeç ama çok nutluyus herkes şaşırıo:KK70:zemuszemus

bende ikizler burcuyum , burcumun özelliğini taşıyorum, ikizler burcu hakkında büyük önyargı olsa da ben halımden memnunum kaydirigubbakcemile2

ben burcumu cok seviyorum iyi ki ikizlrim hem ikizler kadını bir harem dolusu kadına bedelmiş onunla cıkan erkek cok sanslıymıs cünkü ondan sıkılma ihtimali yok monoton değiliz hergün bi baska erkek arkadasım dioki sen bazen cok farklı davranıosun bazen cok tatlı oluon bazende beni gıcık edion bende diorum ee citf kişilikli insanım urcumdan dolayı oda dio ötekisini öldürcem gıcık oluom onananiknanik

utopia arkadasimizin yazdiklari ne kadar dogru yaaa .
bende bir ikizlerim

bende ikizler burcuyum :) değişkenlik dahil bir çok özelliğini taşıyorum

bende ikizlerm burcumu çok seviyorum özelliklerinin tamamını taşıyorum..bir ikizler kadını bin kadına bedel arkadaşlar...

Anahtar kelime: Düşünmek

ılke: Rasyonellik Olumlu uygulama: Zeka Olumsuz uygulama: Yüzeysellik

Şifre: Başkalarıyla iletişim kurmalı ve bir şeyler öğrenmeliyim.

Özellikleri: Zeki, uyanık, değişken, espirili, meraklı, çabuk kavrayan, bilgili, iletişimde yetenekli, mantıklı, akılcı, konuşkan, sosyal, sempatik, yeniliklere açık, esnek, kolay adapte olabilen, çok yönlü, yüzeysel, duygusuz, sinirli, kararsız, dedikoducu, huzursuz, havai.

ıkizler burcunu iletişim ve zekayı temsil eden Merkür yönetir. Başkalarıyla iletişim kurmak çok önemlidir. Bilgi toplaması ve öğrendiklerini hemen başkalarına aktarması gerekir. Çok meraklıdır, leb demeden leblebiyi anlar ama ağzında bakla ıslanmaz, dedikoduyu sever. ıkizler çabuk düşünür ve çabuk hareket eder. Olayları duygularıyla değil, akıl ve mantığıyla algılar.

Çift karakterlidir ve çok değişkendir; bir an şakacı ve sevimli, hemen ardından hırçın ve huysuz olabilir. Bu burcun insanının bir anı diğer anına uymaz; bugün buradadır ama yarın gitmiş olabilir, üstelik arkasında hiçbir açıklama bırakmamıştır. Çabuk sıkıldığı ve konsantre olamadığı için daldan dala atlamaya bayılır, maymun iştahlıdır. Değişiklikten büyük zevk alır ama aynı zamanda huzursuzdur ve yerinde duramaz. Onu uzun süre bir yerde tutmak imkansızdır. Sinirsel gerginliği yüzünden zihinsel ve bedensel olarak tam anlamıyla gevşeyemez. Huzursuzluğu durmadan bir şeyler yapmasına ve oradan oraya koşuşturmasına sebep olur.

Aynı anda birkaç işi birden yapmayı seven ıkizler'in çift karakteri pek çok alanda kendini gösterir; iki veya daha fazla planı, iki aşk macerası hatta iki mesleği bir arada yürütebilir. Hemen hemen her konuya ilgi duyar ve her konuda söyleyecek pek çok şeyi vardır. Sakin bir insansanız gevezeliği başınızı ağrıtabilir ve sözleriyle sizi serseme çevirebilir. Konuşmadan ya da yazmadan duramaz. Müthiş bir konuşma yeteneğine sahiptir ve çok hazırcevaptır. Çok fazla alana dağıldığından öğrendikleri yüzeyde kalır ve hiçbir konunun derinine inemez.

Yönetici gezegeni Merkür haberleşmeyi yönettiğinden konuşma, yazı, fikir alışverişinin önemli olduğu alanlarda başarılıdır. Gazete, radyo ve televizyonda en sevilen konuşmacılar ıkizler burcundandır. Yazarlık, muhabirlik, editörlük, halkla ilişkiler, reklamcılık, veya pazarlama tam ona göredir. Her şeyi çok çabuk kavrar ve öğrendiklerini hemen uygulamaya başlar. Bukalemun gibi girdiği ortama hemen uyum sağlar; çabuk adapte olma yeteneği onun en büyük savunma mekanizmalarından biridir.Ayrıca entrikalı işlere yatkındır.

ıkizler insanı sempatik ve samimi davranışları ile kendisini hemen sevdirir ama gerçekte bir yere ya da bir kişiye bağlı olmayı sevmez. Yine de kardeşlerine bağlıdır. Aslında kardeşleri ile karmaşık bir ilişkisi vardır; onlarla ya çok iyi geçinir ya da hiç geçinemez. Başkalarıyla konuşma ihtiyacı duyduğundan kolay ilişki kurar. ıkizler kur yapmaktan ve flört etmekten hoşlanır. Onunla birlikteyseniz bu durumu kabullenmeniz gerekir. Cıva gibidir, onu elde tutmak pek kolay değildir. ıkizlerin kalbine giden yol aklından geçer. Aranızdaki çekim güçlü olsa da, aklına hitap etmeyi bilmelisiniz. Entelektüel ilgilerine karşı onun gösterdiği merakı gösterir, onu kısıtlamaz ve sıkmazsanız yaşamının sonuna kadar sizinle birlikte olabilir. Aynı zamanda çok şakacı ve esprilidir, onun yanında hiç sıkılmazsınız.

X