İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeği ve tavırları

Valla haddinden fazla akıllı bi burc ne yaptığını gayet iyi bilen fakat caktirmayan bi burc bekle derim ben

Hem ikizler burcu, hem erkek.
Hayat bazen çok zor.
İkizler burcu kadını olarak derimki bizim burca pek yaklaşmayın
Şaka bir yana olucağı varsa olur, çok yüz verip de şımartmayın.

Uzak dur kac is yerını terket kazara bu adamla evlenın mazaallah. Eşim ikizler erkeği 6 yıldır cıktık 1.5yıldır evlıyım ben daha çözemedım bu adamı hanı derler ya aferdersınız bi yüzü insan bi yüzü it aynen öyle bazen mükemmel bı koca cok deıl ıkı dakıka sonra surat asılms cekılmez bı adam olms kendıde kabul esıyor dengesızlıgını canım bence ikizlere bulasma cok zor cok (

Şu burç olaylarına takılmayın bu kadar.
Hoşlanıyorsa gelir açılır, erkek beklemez.

Eşim ikizler ve burda yazan birçok yoruma katılmıyorum. Eğlenceli evcimen sevgi dolu ince dürüst biridir. Tek sorun biraz tembel ve evden çıkmaz dibimden ayrılmaz. Yükselen demeyin o da kova , kovalarda uçaridir yorumlara göre. Burç murç hikaye yani bende balığım sulugoz duygusal hayalperest olmam lazım ama değilim :)

Bende ikizler burcuyum ..

Bir anda gulebilen , bir anda aglaysbilen biriyim . Duygum cok degisken oluyor benimde . Hatta aglarken ayni anda gulebiliyorum , kararsiizmdir da , ama sevdim mi de birakamiyorum . Asiri baglanirim yani . Seviyosa cok belli eder emin ol . Ve deger vermese asla o hediyeyi saklamaz .

Durusttur . Yalan soylemektende soyleyendende nefret ederim sende hep durust ol. Tembel ve evcimenimdir kolay kolay evden cikmak istemem usenirim ama ciktigimda ds sonu gelmeeez :)

Erkekleriyle bayanlarinki hemen hemen ayni.oluyor . Yani cok kirilgan oluyor birde ikizler . Cok dikkatli ol . Ve sanirim adimlari senin atman gerekebilir .

Hayatımı mahveden ıkı erkekte ıkızler burcuydu nefret edıorm onlardan... Yalan konusunda uzmandrlar sevıo gbı gözkur gerekrse aılene gırer senıde sokar yuzuk bakar ev esyası fakat hayalcıdr ama sonra bı anda bahane bulr ben böleym deer ve aniden gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…