Ilk defa ikizler burcu erkegi ile iliskim bu ocak ayinda basladi..Baslarda bana cok duskundu, benimle surekli telefonda gorusmek istiyordu..Onun eski sevgilisi pesini birakmiyordu, ben de ona eger o kadina karsi hala hisleri varsa beni kendine asik etmemesini soyledim..Ama kesinlikle hayir dedi, yeni bir iliskiye baslamayi gercekten cok istedigini ifade etti. Ben baslarda asik olmamak icin cok direndim ama yine de asik olmayi becerdim. Iste o zaman bu erkek geri cekildi.Hatta tuttu eski sevgilisine gitti.Yani tek istedigi eglence imis.Kovalamak, kadini ele gecirmeye calismak onun icin heyecan veren bir surecmis. Ben onun agina 100% dusunce resmen yeni bir iliskiye hazir hissetmedigi soyledi bana.Arada bir gorusebilirmisiz ama.Ben askimdan once kabul ettim ve sonra da dedim ki seni istemedigin birseye zorlamak istemem, eger senden haber almazsam ben seni unuturum, kendime baska biriyle yeni bir sans veririm dedim.O da bana bir daha beni aramayacagina soz verdi ve bitirdik. Son derece donekmis bu erkek.Ama ikizler burcu hakkinda okuduklarima ve kendi tecrubelerime bakinca sana su tavsiyeyi verecegim: Ondan sakin sicak, ask dolu sozler, vaatler bekleme.Asla 100% agina dussen bile belli etme.Arada bir reddet onu, biraz gizemin olsun her zaman ki meraki bitmesin hic sana karsi.ASLA ona onu sevdigini soyleme, hele de o sana soylemeden once.Ama hareketlerinle belli edebilirsin.Ondan haber alamayabilirsin, gorusmek icin teklif gelmeyebilir.Be demek degildir ki seninle ilgilenmiyor.Sadece baska seylerle mesgul, ya da onu cok bogdun ilginle son zamanlarda.Sen muhakkak aklina geleceksin ve o sana ulasacak.Sen ASLA arama o bu adimi atmadan once.Mesajlarina gec yanit ver. Ben ona cok sevecen davrandigim icin onu kaybettim.Ona hediye verme, yemek yapma..O kac adim atarsa sen de o kadar adim at ona karsi.Eger rahat bir kadin degilsen, kiskanc bir kadinsan ve hemen baglanan bir tipsen ikizler kesinlikle sana gore degil.[/QUOTE
çok teşekkür ederim nunları dikkate alacağım. Bende yeniyıl için bir hediye düşünüyordum :)