İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeği ve tavırları

Ya merak ediyorum napim
Seninki merak degil dikkat cekmeyi seviyorsun bence insanlar sana cvp veriyor die bayiliyorsun el insaf yani daha diyecek cok seyim varda artik daha fazla yazip sana pirim vermeyecem
senin amacin show yapmak ama bazen kirici oluyorsun insanlarla dalha geciyorsun gibi
bu soylediklerimin sana bir yarari olmayacak inatla yazmaya devam edeceksin ama en azindan icimi rahatlattin sagol iyi geceler

Ay burc isinden hic anlamam ama ikizler insanını hemen tanıyorum o kadar insan icinden secilebiliyor ozellikleri. Benim hoslanmadıgım ne kadar huy varsa ikizlerde var. Bencillik, yanardonerlik, politiklik, arkadan konusup konusup surata gulme, ani ruh hali degisiklikleri, basiretsizlik, bir isin sonunu getirememe..... Midem kalktı

Valla ister inan ister inanma ama sadece ve sadece merak ettigim icin soruyorum, baska hic bir nedeni yok. Ayrica bana bisey söyleyecekseniz özelden ya da profilime yazin, bu baskasinin konusu sonucta, ha ya da cok mu rahatsizsin? Göz ardi et, cok basit bisey bu, rahatsiz olsaydin gercekten coktan etmen gerekirdi zaten.

Ay oylemi allah razi olsun ben o butonu bilmiyordum sagol hemen yapicam

Dengesiz burcun ta kendisi eşim de ikizler ne düşündüğünü yaptığını bilmezsin kestiremezsin çapkın da olurlar tutarsız savurgan , duygusal merhametli çok romantik olmasa da sevince dilleri ile yılanı deliğinden çıkarır :)

senin yirumlarini hep cok vegrnmissimdir. cok akillisin. bende ikizlerim belliydi zaten. ikizler her zaman farklidir. ve hersey den bulunur. bir ikizler burcu 10 jafina bedeldir derler. bu iyi de kotude. basetmek zor. ben tum izellilerini tasiyorum

zipzip sen kocaman bir trolsün. =(

Bi benim kalbimin iyiligini göremediniz ya, en cok ona üzülyorum, cünkü en ufak bi kötü niyetle bile yaptigim bisey asla yok.. Bütün iyi niyetimle ve sadece meraktan ileri gelen cok basit bi soru soruyorum, kimseye hic bi hakaretim ya küfürüm asla olmadi olamazdi. Ama bu durumdan gercekten rahatsiz olanlar göz ardi edebilirler beni

saklama sebepleri hep kendi dunyasina odajli yasamalari. ben esim e asla obana gunaydin demeden msj yazmam. o bana yazacak sinra ben gun boyu yazarim bikar onlar yani biz ikizler hep odak niktasi olmak ister once ben der:) sevdigini sajlar o soylesin der. seversede sadik kalir ve hep sever. vazen baskalairini begenip. boyle bir erjek olmaliydi derken kendisini gene ayni kiside bulsada. basak burcu mukemmeliyetci detler. aslinda ikizler dir asil mukemmeliyetci. bir seyi begendiremessin. en iyisine sahip olma icgudusu:)

Ben rahatsız olmuyorum zipzip olur mu öyle şey, ben de trollüyorum arada. =(
Hepimiz sitenin renkleriyiz!

evet dıkkatını cektıkten sonra,bırden ılgısız ol..

bu durumda yıne pesınde sürünmez ama ılgısını o bellı etmesede cekersın..

gerısı ona kalmış,ya gelır,ya gelmez
bende ikizlerim hoslandigim kisi bana bir an ilgisiz olursa havalara girmis modunda aniden icimden sen kimsinki der sogurum.. ikizler burcu icin en iyisi kendisidir. en kiymetliside. kimse ona trip atamaz yuz ceviremez:)

Aldıgın hediye kalemlik ise masasında durabilir elbet.
Seviyorsan git söyle...En azından kafasına girmiş olursun aklında yoksa bile.

az bucuk anliyosam burclardan ikizler ve terazi hayatini vezir de eder rezilde eder denge denge denge ...

bacım, ikizler erkeğiyse arkadana bile bakmadan KAÇ. ve hatta git birilerine sadaka filan ver, allah başında korudu diye seni.. bu herifler sevgilisine çektirmese anasına çektirir, ona etmese eşine çektirir.. bunların yaşama gelme amacı eziyet-dengesizlik..kendine sorsan kendi de anlamaz bilmez ne hissettiğini.. adam yerine koyup da konuşma bile... aha bak buraya yazıyorum dillersen aylarca dene sonra gelip haklıymışın yazacaksın!!

burçlara inanıyorum kızlar.. iyi de var hiç şaşırtmadı beni bu ikizler erkeği hiiiiç

ikizler se yujseleni farkliysa bilemem ama ikizler ve yukselenide ikizlerse benim gibi bitmisti:) esim bemi hala cozemedi cozemezde.:) vazgrcilmezdirler sizi bi oyle bi biyle derken seviyomu sevmiykrmu oylemi boltemi der cizmeye calisirken okur olmadik yerlwrde sex yada cilve yada surpriz yaparken sabahi size tirip atar noldugunu bielessiniz. sizi parmagina dilar ve onunla yaalanirsiniz anladim anlicam bu insani derkennnnnn

ikizlee ben yukselenimde. esim akrep yujselenide akrep cok ilginc tutkulu iki mal olabilen ve ayni zamanda deli gibi asik relax tuaf iki insan:) bayiliyoruz birbirimize ikimizde ilginciz. siradanligi sevmiyoruz. beni anlamakla mesgul hala:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…