Bu arada sana bir sey dicem
yeterrrrrrrrrrrrrrrr artik nolurrrrrrrrrrr
oggk geldi baska soru bul
Ya merak ediyorum napim
yavrum sen akıllanmadınmı?Ya merak ediyorum napim
Seninki merak degil dikkat cekmeyi seviyorsun bence insanlar sana cvp veriyor die bayiliyorsun el insaf yani daha diyecek cok seyim varda artik daha fazla yazip sana pirim vermeyecemYa merak ediyorum napim
Seninki merak degil dikkat cekmeyi seviyorsun bence insanlar sana cvp veriyor die bayiliyorsun el insaf yani daha diyecek cok seyim varda artik daha fazla yazip sana pirim vermeyecem
senin amacin show yapmak ama bazen kirici oluyorsun insanlarla dalha geciyorsun gibi
bu soylediklerimin sana bir yarari olmayacak inatla yazmaya devam edeceksin ama en azindan icimi rahatlattin sagol iyi geceler
Ay oylemi allah razi olsun ben o butonu bilmiyordum sagol hemen yapicamValla ister inan ister inanma ama sadece ve sadece merak ettigim icin soruyorum, baska hic bir nedeni yok. Ayrica bana bisey söyleyecekseniz özelden ya da profilime yazin, bu baskasinin konusu sonucta, ha ya da cok mu rahatsizsin? Göz ardi et, cok basit bisey bu, rahatsiz olsaydin gercekten coktan etmen gerekirdi zaten.
Üyeliğiniz yanacak haberiniz olsun.Ya merak ediyorum napim
senin yirumlarini hep cok vegrnmissimdir. cok akillisin. bende ikizlerim belliydi zaten. ikizler her zaman farklidir. ve hersey den bulunur. bir ikizler burcu 10 jafina bedeldir derler. bu iyi de kotude. basetmek zor. ben tum izellilerini tasiyorumbende ıkızlerım,kocamda ıkızler..
ıkızler gerçekten bı oyle,bı böyle..
pek aşktan ölmez,mantık daha cok calısır..
ama ıstedıgı seyıde elde etmeden duramaz..
tabı ıstedgı seyden hemen sıkılıp bosverede bılır..
suan kendı soyledıklerımle bıle cebellesıyorum..
akışına bırak en ıyısı..
zipzip sen kocaman bir trolsün. =(
saklama sebepleri hep kendi dunyasina odajli yasamalari. ben esim e asla obana gunaydin demeden msj yazmam. o bana yazacak sinra ben gun boyu yazarim bikarAslında en başta burçlara önem verme diyen bendim ama bir ikizler burcu olarak sevdiğimi her zaman saklamışımdır. Bunu kendi özelliğim sanıyordum ama yorumlardan anladığım kadarıyla burcumun özelliğiymiş
Bi benim kalbimin iyiligini göremediniz ya, en cok ona üzülyorum, cünkü en ufak bi kötü niyetle bile yaptigim bisey asla yok.. Bütün iyi niyetimle ve sadece meraktan ileri gelen cok basit bi soru soruyorum, kimseye hic bi hakaretim ya küfürüm asla olmadi olamazdi. Ama bu durumdan gercekten rahatsiz olanlar göz ardi edebilirler beni
bende ikizlerim hoslandigim kisi bana bir an ilgisiz olursa havalara girmis modunda aniden icimden sen kimsinki der sogurum.. ikizler burcu icin en iyisi kendisidir. en kiymetliside. kimse ona trip atamaz yuz ceviremez:)evet dıkkatını cektıkten sonra,bırden ılgısız ol..
bu durumda yıne pesınde sürünmez ama ılgısını o bellı etmesede cekersın..
gerısı ona kalmış,ya gelır,ya gelmez
Merhaba arkadaşlar, İş yerimde, uzun zamandır bir ikizler burcu erkeğinden hoşlanıyorum. Fakat onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bir türlü anlayamıyorum. Bazen ilgili, bazen sıkılıp gidebiliyor. Ona arkadaşça aldığım bir hediyeyi masasında sürekli bulunduruyor. Bende ona karşı çok konuşkan olamıyorum bu belirsiz durum yüzünden. Ne yapmalıyım sizce?
senin yaşın kaçYasi kac seninkinin?