İkizler burcu bebeği olanlar

Aslında öncü burç olması sebebiyle genelde krizli bir burç boğa daha iyiymiş sanki
Evet. Yengec,oglak,koc,terazi tehlikeli bu hususta öncü olduklari için,mevsimleri başlatıyorlar. Yengec yazı,oglak kışı gibi
Krizli derken? Bende yengec burcuyum cok agresifim mesela. Onu mu demek istediniz.
Herseyi insanın yüzüne karşı söylerim. Olaylari başlatma yönüm var

Değilim hiç.. Sevmem aceleyi emin adımları severim.. Ani değişikliği sevmem.
Evet boğa öyle olur. Degisime gelemez. Iyice düşünür taşınır,ölçer tartar. Bir de tembel olabiliyor..
Kilo sorunu oluyor. Boğazlari hassas oluyor bir de boga nin, boga burcu kinci diyenler de var. Kincilik bazılarında var gördüm, ama bazisinda asla yok ve bence en inatçı burç. Pek cok burca göre kaliteyi daha cok seviyorlar ama erkekleri bana cok sinsi gelmistir hep . Nedense :KK17:

benimde bebis haziran dogumdu ikizler burcu baya huysuz aksi bi bebis ama bi güldügu zman dünyalar bi yana o bir yana ben pek burclara takilmam bi arkadasimin bebegide haziran dogumlu cok sakin sessiz uysal bi bebek. bence bu tamamen kisisel olarak burcdan kaynaklanmiyo sende pek takilma bnce. saglikla gelsin insalah bebeginiz..

Evet boğa öyle olur. Degisime gelemez. Iyice düşünür taşınır,ölçer tartar. Bir de tembel olabiliyor..
Kilo sorunu oluyor. Boğazlari hassas oluyor bir de boga nin, boga burcu kinci diyenler de var. Kincilik bazılarında var gördüm, ama bazisinda asla yok ve bence en inatçı burç. Pek cok burca göre kaliteyi daha cok seviyorlar ama erkekleri bana cok sinsi gelmistir hep . Nedense :KK17:

Ben de hiç boğa erkeğini tanımadım.. Yoğurdum ekşi diyen olmaz.. Ama ben akreplerden uzak durma kararı aldım.. Zarar görüyorum.

:KK14:
Evet. Yengec,oglak,koc,terazi tehlikeli bu hususta öncü olduklari için,mevsimleri başlatıyorlar. Yengec yazı,oglak kışı gibi
Krizli derken? Bende yengec burcuyum cok agresifim mesela. Onu mu demek istediniz.
Herseyi insanın yüzüne karşı söylerim. Olaylari başlatma yönüm var
Aynen öyle yani haksızlığı da içinde tutamayıp pat diye söyleyen ve eeee yıkılırsa yıkılsın düzen diyebilecek burçlar öncü burçlar.Krizsel olaylar onların hayatının bir parçası.Ben ikizlerim ama gezegenlerimin ağırlığı oğlakta.Bu patlamalar içinde tutamamalar bende de çok :işsiz:Sonra dokuz köyden kovuluyorum onuncu köyü de bulamıyorum işte:KK14:

Ben de hiç boğa erkeğini tanımadım.. Yoğurdum ekşi diyen olmaz.. Ama ben akreplerden uzak durma kararı aldım.. Zarar görüyorum.
Nedenini hemen söyleyim,boganin zıt burcu akrep.
O yüzden gecinemezsiniz yüksel ihtimal. Akrep sizi cok sinir edebilir.

:KK14:
Aynen öyle yani haksızlığı da içinde tutamayıp pat diye söyleyen ve eeee yıkılırsa yıkılsın düzen diyebilecek burçlar öncü burçlar.Krizsel olaylar onların hayatının bir parçası.Ben ikizlerim ama gezegenlerimin ağırlığı oğlakta.Bu patlamalar içinde tutamamalar bende de çok :işsiz:Sonra dokuz köyden kovuluyorum onuncu köyü de bulamıyorum işte:KK14:
Hahahahhahahahahajajaja ben bu gecede kriz geçirdim ama eşim yüzsüz olan basaklardan,yanlis anlasilma olmasin basak burcu oyle degil benim eşim öyle :) oldugundan daha demin bana ceketini soruyor bise olmamis gibi bitane carpcam
Bende o 10. Köyü bulamadim ölünce bulcaz herhalde tobe estafurullah. :)

Hahahahhahahahahajajaja ben bu gecede kriz geçirdim ama eşim yüzsüz olan basaklardan,yanlis anlasilma olmasin basak burcu oyle degil benim eşim öyle :) oldugundan daha demin bana ceketini soruyor bise olmamis gibi bitane carpcam
Bende o 10. Köyü bulamadim ölünce bulcaz herhalde tobe estafurullah. :)
Yalnız yengeçle başak zoru başarmışsınız sanki:KK45:

Küçücük bi bebek sonuçta ıyy diye tepki vermek nedir bu insanları anlamıyorum. Siz nasıl yetiştirirseniz öyle biri olur, eğitimi sizden alır burcundan değil. Her burca mensup insanların iyiside var kötüsüde. Bir daha böyle bir durumla karşılaşırsanız bence tavrınızı koyun

Nedenini hemen söyleyim,boganin zıt burcu akrep.
O yüzden gecinemezsiniz yüksel ihtimal. Akrep sizi cok sinir edebilir.

Burçlarla ben de ilgiliyim.. Zıt da olsa eş anlamlı da olsa uzak duracağım inşallah.. Akreple anlaşan hangi burç olabilir.. Bi balık erkeği akreple anlaşabilir..

Onu diyenler kurban olsunlar benim yavrumaaaaa :KK66::p
7 aylik oglum ikizler burc cokta onemli bisey degil canim o zaman herkes zamanlayip yapsin cocugu :KK6:
Eli ayagi duzgun olsun. Saglikli olsun.Hayirli ewlat olsun. Bunlar dualarimiz dileklerimiz bizim burcu su olsun degilHoppa

Ben normal bir ikizler gormedim henüz:KK45:
Alinmaca darilmaca yok
Once gunu gosterirler sonra gelip sefkat gosterirler:dondurma:
Tamam be gidiyorum :)

Ne gibi zorluğu var acaba çocuğunuzun
Çok inattır çok hareketlidir biraz huysuzdur girdigimiz ortamda hemen dikkat çeker.hic ummadigin şeylere ağlar.mesela çay koyacağım yarım saat bardak seçer yada o seçmeden koyarsam ben onu istemiyordum diye ağlar.bunun gibi şeyler.yatana kadar hiç oturmam peşinde koşmaktan.çok konuşur.biraz sessizce otursa hasta mı diye bakarım uyuyacagi zaman yatakta iyice dalana kadar kıpırdanır sürekli.bunlar gibi şeyler.ama alıştım ben iyiki var iyiki sağlıklı da yaramaz...

Back
X