İkizler burcu bebeği olanlar

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi geceler hanımlar 4,5 aylık hamileyim ve haziranda doğum yapacağım nasipse..Kime söylesem ıy ikizler burcumu olucak diyor bende anlamakta zorlanıyorum kafama takmışım ki bunu konu olarak açıyorum gerçekten ıy dencek kadar lanet bi burçmu bu?

Benim eşim ikizler adamı. Pırlanta gibidir niye iyy diyorsunuz ay:KK48:

İkizler en iyi burç bence :KK59:
Korkmayın burçlardan daha önemlisi doğum haritasıdır ama kimse bu ayrıntıyı bilmez. Bu yüzden de burçları saçma bulan çoktur.
Burcum oğlak ama işte bana hiç uymaz der biri mesela ama bilmez ki doğum haritası denen bir şey var onu açmak gerek :)

Ben de ikizlerim ama kimsenin hakkimda iyydedigini sanmiyorum
Herkes sanki soylenen tum ozellikleri mi tasiyor?

Bir İkizler burcu kadını olarak o ıyy diyenleri esefle kınıyorum:KK20: kıymet bilene şeker gibi insanlarız :KK25:

İkizler burcuyum ama her insanın doğum haritası farklıdır aynı parmak izi gibi.İkizler burcu olsam da haritamda oğlak baskınlığı var mesela.Gıcık bir harita:rapci:

Eklentiler

• FAD5CE16-9A55-45FF-A3BC-2FC1A98E07C5.webp
    FAD5CE16-9A55-45FF-A3BC-2FC1A98E07C5.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 159
Ben ikizlerim ikizler burcu bence çok sosyal dikkat çeken hep eğlenen ve eğlendiren bi burç kimsenin iyy dediğini sanmiorm bana. Ama ergenligim iğrençti burcumun etkisi varmı bilemem

Bizim bi tanıdık çocuğunu sezeryanla boğa burcu olmasın diye erken aldırdı.. Çocuğun doğduğunda kulaklarından belliydi daha vaktinin olduğu buruşuk gibiydi kulakları.. Bu kadar da olmaz yani.. Boğa burcu sert olabilir ama iyi yönleri vardır.. Kaldı ki burç için çocuğun sağlığı da tehlikeye atılmaz..
Çocuk şimdi büyüdü sağlığında bi sorun yok..

Bizim bi tanıdık çocuğunu sezeryanla boğa burcu olmasın diye erken aldırdı.. Çocuğun doğduğunda kulaklarından belliydi daha vaktinin olduğu buruşuk gibiydi kulakları.. Bu kadar da olmaz yani.. Boğa burcu sert olabilir ama iyi yönleri vardır.. Kaldı ki burç için çocuğun sağlığı da tehlikeye atılmaz..
Yok artık bu kadarına da pes.Önemli olan burç değil önemli olan horoskop.Ne cehalet.Çocuğunu bile tehlikeye atmış.

Yapılacak is degil gerçekten saka gibi.Buyuk risk
Neyse ama koç,boğadan iyidir.

Yengec olmasından iyidir. Boyle düşünsen?belki yengec olur..bir de ikizler ıyy bir burc değil. Gayet iyi bir burc. Biraz kararsızlar o kadar bazen de tutarsız. Hangi birimizde yok ki Boyle huylar
Insanlar ne tuhaf olmus,dogmamis cocugun burcuna ıyy miyy
Hem yukseleni,ay burcu falan önemli.
Belki o ıyyy dedikleri burc bir bilim insanı olcak ve insanlığa faydası olacak.
Tabi bunu kimse dusunmez
Ülkemiz şekilci.

Ya burçlar bir yere kadar etkili.. Doğum anında etki eden şeyler de olabilir.. Bir yiğenim var.. O da boğa burcu.. İnanılmaz tatlı Allah nazardan korusun..

Back
X