İkiz mi degilmi kafam Nası karışık

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
29
Meraba kızlar 4 haftalık hamileyiim 3 gün önce doktora gittim kese yi gördü sonra bugün benim lekelenmem oldu gitiim aşşaya bakın ultrason resmim iliz gebelik olabilir ama kanama kanalında olablir sesi haftaya pazartesi gidicem gene belli olur dedi bakalım 😏 sizce nese
2259118

Bu konuda hiç tecrübem yok. Daha kendi bebeğimin kesesini görünce ne olduğunu doktor izah etti 😁
Dördüncü haftada belli olur mu hemen bilmiyorum, benim kese daha geç belli oldu.
Doktor net bir açıklama yapana kadar bekleyin bence.
Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤

Meraba kızlar 4 haftalık hamileyiim 3 gün önce doktora gittim kese yi gördü sonra bugün benim lekelenmem oldu gitiim aşşaya bakın ultrason resmim iliz gebelik olabilir ama kanama kanalında olablir sesi haftaya pazartesi gidicem gene belli olur dedi bakalım 😏 sizce neseEki Görüntüle 2259118
Tatlım karından benim de tek kese vardı vajinalse 2 kese hayırlısı olsun vajinal ultrason daha net

Meraba kızlar 4 haftalık hamileyiim 3 gün önce doktora gittim kese yi gördü sonra bugün benim lekelenmem oldu gitiim aşşaya bakın ultrason resmim iliz gebelik olabilir ama kanama kanalında olablir sesi haftaya pazartesi gidicem gene belli olur dedi bakalım 😏 sizce neseEki Görüntüle 2259118

Son durumunuz ne? Merak ettim bilgilendirirmisiniz lütfen. İnşaALLAH herşey yolundadır

Back
X