Tesekkur ederim yinede zaman ayirip mesaj attiginiz icin. Bugun 2de randevum var gidicemBenim tecrübem yok. Bu kadar dalgalı olup sağlıklı olanı görmedim maalesef ondan böyle konuştum. İnşallah ben yanlış biliyorumdur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim yinede zaman ayirip mesaj attiginiz icin. Bugun 2de randevum var gidicemBenim tecrübem yok. Bu kadar dalgalı olup sağlıklı olanı görmedim maalesef ondan böyle konuştum. İnşallah ben yanlış biliyorumdur.
Daha dun sabahtan oglene kadar poliklinikteydim. Basta saglik ocagindaki hemsirede dis gebelik veya bos gebelik olabilir demisti onun uzereine dun hastaneye gittim. 2 farkli cihazdan vajinal ultrasonla bakildi. Kese var ve rahimde icinde nokta kadar var yani hamilesin ama cok erken dedi. Kan idrar tahlili yapildi falan 2hafta sonra gel dediDüşük yapıyorsunuz. Acilen doktora gitmelisiniz hatta dış gebelik bile olabilirsiniz çünkü değerlerimiz bir inip bir yükselmiş.
Daha dun sabahtan oglene kadar hastanedeydim. Bende dis gebelik diye dusundum saglik ocagindaki hemsirenin soylediklerine gore ama dis gebelik olmadigini keseni rahimde oldugunu, bos gebelik olmadigini kesenin icinde nokta kadar oldugunu saglikli gebelik oldugunu soyledi doktor 2 hafta sonra gel dedi . Son adet tarihime gore hesaplaraam 6+4 haftalik olmasi gerekiyor suancanım düşük başlangıcı gibi bende 4 ay önce yaşadım. attığın resim sadece kan pıhtısı inan bebek öyle değil. ama tabiki pıhtılı kanama da normal birşey değil.
rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin ama eğer bebek düşseydi görürdün.
ben evde düşük yaptım bildiğin bebek ve keseyi gördüm.
kaç haftalık şuan değerlerin inip çıkmış inşallah düzelirdoktora gttinmi önceden hiç dış gebelik olabilir mi acaba.
rabbim hakkında hayırlısını versin canım. ben yaşadığım kadarıyla anlattım düşük olsa görürdün kan pıhtısı değilde şeffaf beyaz et görünümünde oluyor. inşallah sağlıkla tutunsunDaha dun sabahtan oglene kadar hastanedeydim. Bende dis gebelik diye dusundum saglik ocagindaki hemsirenin soylediklerine gore ama dis gebelik olmadigini keseni rahimde oldugunu, bos gebelik olmadigini kesenin icinde nokta kadar oldugunu saglikli gebelik oldugunu soyledi doktor 2 hafta sonra gel dedi . Son adet tarihime gore hesaplaraam 6+4 haftalik olmasi gerekiyor suan
GUZel haberler alin insallah sorun olmmais olsun dilerim. Gecmis olsun haber verirsiniz bize deAksam kanamam devam etmedi. Sabah biraz geldi. 2de randevum var bugun gidicem. Mide bulantim oldu sabah biraz sadece. Hemsireyede attim sabah fotografi kan birikintisi gibi duruyo dedi. Ama et parcasi gibiydi resmen.
Gecmis olsun cok.Arkadaslar kürtaj yapildi. Sagliksiz bi gebelikmis. Yumurtaliklara cok yakin bi yerdeymis ve kese cok cok darmis.
Tesekkur ederim saolunGecmis olsun cok.
Canim çok geçmiş olsunArkadaslar kürtaj yapildi. Sagliksiz bi gebelikmis. Yumurtaliklara cok yakin bi yerdeymis ve kese cok cok darmis.
Cok cok tesekkur ederim saolunCanim çok geçmiş olsun