Gozun aydin canim :) Allah anali babali buyutsun insallah, hayirli evlatlar olsunlar. Normal dogum mu oldu Yoksa sezeryan mi? Bebekler kuveze girdiler mi?Sonsuz şukurler olsun buraya bunuda yazdiran Rabbime...
20 haziranda ogluslarima 35+2 de kavustum.biri2.175 biri 2.075 olarak dogdular ve cok sagliklilar masallah...
Ikiz hamileligimin basindan beri kabusum olan çatlaklar korkularimda kaldi sadece
14 kilo alarak 77 kilo ve 109 cm karin capi ile doguma girdim.
Kendi konum oldugu ve ikiz gebelikte bircok arkadasin kafasina takilacak bir konu oldugu icin yazayim, hem bilgilendireyim hem umut olayim istedim...
Bu arada çatlaklar için ne pahali kremler ne jeller kullandim.sadece yaglar ve bir nemlendirici kremle derimi cok iyi korudum,birde bol bol su ictim bu da cok onemli bir unsur cunku...Kullandigim yaglar,kakao yagi,badem yagi,bio oil yag ve birde nemlendirici bir krem bu kadar
Bu konuda burda kapanmis oldu benim icin
Sagol canim amin...epidural sezeryan oldu.evet bebekler kuvozdeler simdilik...Gozun aydin canim :) Allah anali babali buyutsun insallah, hayirli evlatlar olsunlar. Normal dogum mu oldu Yoksa sezeryan mi? Bebekler kuveze girdiler mi?
Kuru ciltler icin kullanirsan daha iyi olur. Daha uzun sure nemli tutar :)Gözünüz aydın darısı bana bizlere olsun inşallah .ALLAH Sağlıklı sıhhatli proplemsiz bizlerede nasip eder inşallah.bende şaunda o yağların karışımndan kullanıyorum 17. haftadayım ve karnım çok büyüdü şimdilik bişey yok ama ben nemlendirici kullanmıyordum onada başlayım.herhangi nir nemlendirici olsa olurmu acaba
Tesekkur ederim canim amin...Gözünüz aydın darısı bana bizlere olsun inşallah .ALLAH Sağlıklı sıhhatli proplemsiz bizlerede nasip eder inşallah.bende şaunda o yağların karışımndan kullanıyorum 17. haftadayım ve karnım çok büyüdü şimdilik bişey yok ama ben nemlendirici kullanmıyordum onada başlayım.herhangi nir nemlendirici olsa olurmu acaba
Canim nasilsin? Bebislerin nasil? kuvezdeler mi hala? Bu arada Ben nasil olduysa 60 oldum. Karnim da 96 cm.Benimki buydu canim insallah bulursun...
Bende bebislerde iyiyiz canim ...bebisler hala kuvozde kilo aldiriyorlar yakinda cikacaklar ama kavusucam kuzularima :)Canim nasilsin? Bebislerin nasil? kuvezdeler mi hala? Bu arada Ben nasil olduysa 60 oldum. Karnim da 96 cm.
Masallah :) sevindim Iyi olmaniza. Insallah en kisa zamanda evine goturursun yavrularini. Emzirmeyi nasil yapiyorsun hastanede canim? Sende mi kaliyorsun? Ben iyiyim Allaha sukur. Odalarini hazirlamakla geciyor gunlerim bugunlerde :) ya benim karnim en son 92 falandi. Birden costu. Bebekler buyuyor herhalde. Yag, su, krem herseyi yapiyorum. Insallah senin gibi catlaksiz atlatirim. Sezeryan oldun agrin sizin var mi? Kilolar nasil?dogumda cogu girmistir senin. Kusura bakma cok sordum gene.Bende bebislerde iyiyiz canim ...bebisler hala kuvozde kilo aldiriyorlar yakinda cikacaklar ama kavusucam kuzularima :)
Sen nasilsin?60 kilo nedir canim dert etme karin capi 96 diyorsun kactiki en son?aman dikkat 6.5 aydan sonra cok hizli buyudugu bir donem var 8 aya kadar..o ara bol su ic ve bol bol yaglan cildini nemli tut ki catlamasin
Canim emziremiyorum cunku bana hastanede dogum yaptihim aksam yanlislikla sut kestiren bir hap verdiler...bende ictim sutum kesildi 3 haftadir herseyi deniyorum gelsin diye ,beslennene dikkat ediyorum,bol su iciyorum ,sut arttirsn bitkisrl caylar ve sut gelmesine yardimci ilaclar....biraz hiraz gelmeye basladi ama oyle karin doyuracak kadar degil.simdi arttirma derdindeyim yani her ogun ememeselerde gunde bir kere emseler midelerine anne sutu gitse icim biraz rahatliycak insallah artar ...Masallah :) sevindim Iyi olmaniza. Insallah en kisa zamanda evine goturursun yavrularini. Emzirmeyi nasil yapiyorsun hastanede canim? Sende mi kaliyorsun? Ben iyiyim Allaha sukur. Odalarini hazirlamakla geciyor gunlerim bugunlerde :) ya benim karnim en son 92 falandi. Birden costu. Bebekler buyuyor herhalde. Yag, su, krem herseyi yapiyorum. Insallah senin gibi catlaksiz atlatirim. Sezeryan oldun agrin sizin var mi? Kilolar nasil?dogumda cogu girmistir senin. Kusura bakma cok sordum gene.
A cok uzuldum sut olayina canim ya. Insallah en kisa zamanda gelir sutun Bol Bol. Kilona gelince masallah canim :) 8 kilo az degilki. Zaten 13 14 kilo falan almistin Sen dimi. Gider onlarda yavas yavas insallah. Benim doguma yakin annem gelicek birkac ay kalicak bizimle. O yuz den icim rahat allaha sukur. Gobegin eski haline geldi diyorsun. Sen genede lohusa korsesi tak canim. Yada eger dikis ler iyilestiyse sar belini. En iyisi o :)Canim emziremiyorum cunku bana hastanede dogum yaptihim aksam yanlislikla sut kestiren bir hap verdiler...bende ictim sutum kesildi 3 haftadir herseyi deniyorum gelsin diye ,beslennene dikkat ediyorum,bol su iciyorum ,sut arttirsn bitkisrl caylar ve sut gelmesine yardimci ilaclar....biraz hiraz gelmeye basladi ama oyle karin doyuracak kadar degil.simdi arttirma derdindeyim yani her ogun ememeselerde gunde bir kere emseler midelerine anne sutu gitse icim biraz rahatliycak insallah artar ...
Bu arada kilo fazla gitmedi dogumda bende sastim yani en az 10 kilo gider derken 8 kilo falan gitti gobek indi :) nerdeyse eski haline yakin diyebilirim masallah diyeyim sende desanki ikiz doguran ben degilim :)
sezeryanda ilk hafta biraz zdu eve geldigimin ertesi gun baya agrim oldu ama simdi cok cok iyiyim eski gucume kuvvetime nerdeyse kavustum.oyle hafif ve ozgur hissediyoumki kendimi ohh diyorum cok sukur :)
sezeryandan sonra kendini evde fazla yorma iylesme surecin uzamasin canim.umarim dogum sonrasi yanina sana yardima gelebilecek birileri vardir....
Canim dogum sonrasi korse kullanimi (hamilelikle yukari cikan organlarin dogumdan hemen sonra yerlerine tam yerlesemedigi ve yavas yavas yerlestigi icin ,korsede buna siki yapisiyla engel olacagi icin)iyi degilmis...ayriyeten kas tembelligi yapiyormus.o yuzden ben kullanmadim kulanmiycam sanada tavsiye etmem iyi dusun kullanmadan derim...bu arada guzel dileklerine kocamaaan bir AMİN :) insallah dedigin gibi olur...A cok uzuldum sut olayina canim ya. Insallah en kisa zamanda gelir sutun Bol Bol. Kilona gelince masallah canim :) 8 kilo az degilki. Zaten 13 14 kilo falan almistin Sen dimi. Gider onlarda yavas yavas insallah. Benim doguma yakin annem gelicek birkac ay kalicak bizimle. O yuz den icim rahat allaha sukur. Gobegin eski haline geldi diyorsun. Sen genede lohusa korsesi tak canim. Yada eger dikis ler iyilestiyse sar belini. En iyisi o :)
Hmm bak Ben bunu bilmiyordum. Arastircam. Sagol soyledigin icin :)Canim dogum sonrasi korse kullanimi (hamilelikle yukari cikan organlarin dogumdan hemen sonra yerlerine tam yerlesemedigi ve yavas yavas yerlestigi icin ,korsede buna siki yapisiyla engel olacagi icin)iyi degilmis...ayriyeten kas tembelligi yapiyormus.o yuzden ben kullanmadim kulanmiycam sanada tavsiye etmem iyi dusun kullanmadan derim...bu arada guzel dileklerine kocamaaan bir AMİN :) insallah dedigin gibi olur...
Allaha sukur hersey yolunda. Sorun yok. Gecer persembe 27+6 da doktor kontrolum vardi. Ogluslarim 1071 ve 1077 gram olmuslar:) masallah :) asil Sen nasilsin? Bebeklerin nasil kilolari, uykulari iyidir insallahl? Sutun noldu? Umarim cogalmistir canim ya. Karnin ameliyat yerinde iyice iyilesmeye baslamistir artik. Cok Zor mu ikizlere bakmak?
masallah canim sevindim senin adina :)Allaha sukur hersey yolunda. Sorun yok. Gecer persembe 27+6 da doktor kontrolum vardi. Ogluslarim 1071 ve 1077 gram olmuslar:) masallah :) asil Sen nasilsin? Bebeklerin nasil kilolari, uykulari iyidir insallahl? Sutun noldu? Umarim cogalmistir canim ya. Karnin ameliyat yerinde iyice iyilesmeye baslamistir artik. Cok Zor mu ikizlere bakmak?
sutunun azda olsa gelmesine sevindim. Insallah oyle emzire emzire cogalir. Duzenlerinin olmasi cok iyi masallah. Umarim oyle devam Eder. Ben aslinda genel olarak iyiyim ama bugunlerde cok fena kabizlik sorunum varmasallah canim sevindim senin adina :)
sutum uzun mucadelelerim sonucunda geldi ama niktar cok cok az ancak hergun birine bir miktar makinayla cekip verebiliyorum.bunada sukur diyorum hic olmamasindan iyidir.evet dikislerim baya iylesti ama hala uyusukluk var o bolgede..bebislerimde iyi cok sukur.kuvozde kalfiklari icin belli bir uyku duzenleri oldu bende bozmadim.ama bazen cok huysuzlandiklsri ve ayni anda agladiklarida oluyor insan baya strese giriyor o zaman.ama herseyi planli programli yaparsan isin kolaylasiyor.
bu arada sen ne durumdasin karnini olcuyormusun kilolar ne durumda? :)
Canim kilolar tamamen gitmedi cunku sut olsun diye yuklendim yemeye icmeye :) ama cikda sisman sayilmam yani 66 kiloyum.karnim 2 hafta sonra dumduz oldu benim kimse inanmaz ikiz dogurduguma masallah de :)sutunun azda olsa gelmesine sevindim. Insallah oyle emzire emzire cogalir. Duzenlerinin olmasi cok iyi masallah. Umarim oyle devam Eder. Ben aslinda genel olarak iyiyim ama bugunlerde cok fena kabizlik sorunum varbel, sirt agrisini soylemiyorum bile:) alistim artik. Karnim 99,5 cm oldu baya bi buyudu. Kilom 61. Sen de kilolar nasil? Gittiler mi? Gobegin toprlandi mi iyice? By arada hala catlagim yok. Insallah boyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?